LAPTOP DELOVI

Laptop delovi, tastature, šarke, baterije, punjači, ekrani, kućišta, inverteri, flet kablovi, hard diskovi, čipovi, iPhone baterije, matične ploče, novi i polovni laptopovi akcija ! Prodaja delova za laptopove 10-18 h, direktno u servisu ili poručivanje / slanje na adresu u Beogradu i bilo kom gradu u Srbiji. Delovi za laptop mogu biti ugrađeni kod nas u servisu laptopova. Ugradnja tastature, baterije, SSD-a besplatno !

Novi laptop delovi dolaze sa garancijom od 6 meseci. Naš servis računara će u svakom momentu i nakon isteka garancije pokušati da obavi popravku uređaja. To znači da ćete nas naći uvek na istoj adresi, možete nam doneti laptop na proveru.

SVE ZA LAPTOP

Laptop servis ima sve za laptop na jednom mestu! Trudimo se da naša prodavnica rezernih delova za laptopove i računare u ponudi ima sve što se traži na tržištu. Ukoliko niste pronašli deo za laptop, možete nas kontaktirati kako bi smo proverili sve opcije za nabavku delova.

Koliko se čeka na nabavku delova kojih trenutno nema na lageru?

Okvirno između 1 i 5 radnih dana je potrebno da nabavimo komponente za laptopove koje su vam potrebne. Na lageru imamo preko 50.000 delova za laptopove svih modela. Nabavljamo i kompletne matične ploče za laptopove uz adekvatnu garanciju na njihov rad. Sve ostalo od rezervnih delova nabavljamo po veoma povoljnoj ceni. Dostava laptop delova ne obuhvata slanje vikendom. Ugradnja delova za laptop se radi radnim danima 10-18h. Zamena umesto hard diska SSD traje vrlo kratko i kod nas je najpovoljnija cena zamene - proverite!

UGRADNJA LAPTOP DELOVA

Ugradnja laptop delova se obavlja u našem laptop servisu. Naš laptop servis vrši usluge ugradnje "ugradnja delova u laptop", što znači da ako se odlučite da u vaš laptop ubacite više RAM memorije, recimo imate 4 GB a treba vam 8 GB, ili umesto i3 procesora želite i5 CPU, nikakav problem. Najbolja investicija u laptop za sada je ubacivanje SSD diska umesto hard diska. Ubrzanje koje se postiže zamenom hdd-a je više od 25 puta. Laptop je neupredivo brži kada se instalacija sistema obavi na novi SSD a za čuvanje podataka se može koristiti već postojeći hard disk. Ako vam je loš zvuk na laptopu, verovatno su pokvareni zvučnici. Naš laptop servis ima sve zvučnike za laptopove na stanju. Ako vaš laptop ima problem sa ventilatorom, naš laptop servis radi popravke ventilatora, servis kulera, zamenu termalnih pasti (mali servis). Zamena kulera se radi samo kada nije moguća popravka ventilatora. Ako vam na laptopu ne radi USB, nikakav problem, naš servis na laptopu vrši zamenu usb konektora. Ne radi vam LAN (internet) ili WiFi, nije problem, kod nas će taj problem biti rešen hitno.

POLOVNI LAPTOPOVI

Polovni laptopovi su uvezeni iz EU. Polovni laptopovi su veoma dobro očuvani, malo korišćeni i u 100% ispravnom stanju. Uvek postoji mogućnost nadogradnje laptopa po vašoj želji i to: dodavanje RAM memorije DDR3/DDR4 i ubacivanje SSD diska umesto HDD-a. Takođe se radi instalacija sistema prema vašim potrebama. Laptopovi u ponudi su konfiguracije DDR3/i5 intel CPU. Testirani su i rade brzo i stabilno. Polovni laptopovi imaju garanciju od 6 meseci na ispravnost.

Na lageru imamo i veliki izbor laptopova za delove (neispravni laptopovi). Za sve dodatne informacije pozovite naš servis računara.

polovan laptop hp probook 6460b

HP ProBook 6460b (14 inch)

Cena: 14.000 dinara (prodato)

Veoma dobro očuvan polovan laptop. Procesor i5, 4 GB RAM, Hdd 500 Gb. Originalni punjač i baterija. Operativni sistem Windows 10 ili 7. Garancija na rad 30 dana.

polovan laptop hp probook 6570b

HP ProBook 6570b (15.6 inch)

Cena: 17.000 dinara (prodato)

Veoma dobro očuvan polovan laptop. Procesor i5 (2.5 GHz), 4 GB RAM, HDD 500 Gb. Originalni punjač i baterija. Operativni sistem Windows 10 ili 7. Garancija na rad 30 dana.

polovan laptop lenovo t430

Lenovo T 430 (14 inch)

Cena: 19.500 dinara (prodato)

Veoma dobro očuvan polovan laptop. Procesor i5-3320M, 8 GB RAM, HDD 500 Gb. Originalni punjač i baterija. Operativni sistem Windows 10 ili 7. Garancija na rad 30 dana.

polovan laptop thinkpad t430s

Lenovo T 430 S (14 inch)

Cena: 21.000 dinara (prodato)

Veoma dobro očuvan polovan laptop. Procesor i5-3320M, 4 GB RAM, HDD 500 Gb. Originalni punjač i baterija. Operativni sistem Windows 10 ili 7. Garancija na rad 30 dana.