PUNJAČI ZA LAPTOP

Laptop servis u prodaji ima tipske i originalne punjače za laptopove, odličnog kvaliteta, sa garancijom, cena povoljna. Naši punjači za laptop su tipski, izrađeni prema specifikaciji originalnih punjača, sa tačno definisanom snagom za svaki model laptopa. Prodajemo i univerzalne punjače, ali ih naši serviseri ne preporučuju jer univerzalni laptop punjač može napraviti kvar na laptopu ukoliko se ne koristi pravilno.

Znači, ne prodajemo kopije punjača već isključivo tipske punjače koji u svemu odgovaraju originalnim punjačima. Često na lageru imamo nove i polovne originalne punjače čija je cena povoljna i na koje takođe dajemo adekvatnu garanciju.

Kako bi se utvrdilo koji punjač odgovara vašem laptopu potrebno je da nam pošaljete podatke o laptopu ili najbolje, donesete laptop direktno u naš servis kako bi smo na licu mesta pronašli odgovarajući lp punjač.

Napajanje za laptop (punjač) se usled dugotrajnog korišćenja troši i u nekom momentu se pokvari. Kvar punjača može biti izazvan i nekvalitetnom strujom ali i nestručnim korišćenjem istog.

Popravka punjača

Naš servis računara vrši i popravku punjača za laptop kada je isti pokvaren usled dotrajalosti elektronskih komponenti ili je kvar nastao kao posledica pokidanog kabla (pokidan ulazni AC kabal, oštećen kabal od punjača do laptopa). Ako je popravka punjača neisplativa, u ponudi imamo nove i polovne punjače za vaš laptop uz garanciju od 6 meseci.

Za sve dodatne informacije pozovite naš servis računara. Prikazani punjači ispod su spremni za prodaju. Cena punjaca se najčešće kreće od 1.800-2.500 din. Mada, punjači velike snage koja ide i preko 240 Wati su nešto skuplji a cena se formira na osnovu cene nabavke i dobavljača.

Ukoliko niste sigurno koji punjač ide uz vaš laptop, slobodno nas pozovite ili nam pošaljite sliku starog punjača ili modela laptopa u Viber, WhatsApp, Email, Chat, SMS poruci. Naši laptop serviseri će vam brzo odgovoriti. Plaćanje je moguće u kešu i preko računa.

apple punjac

Punjač za Apple laptop

Prodaja novih punjača za apple laptopove. Imamo 45W, 60W, 86W, magsafe i magsafe2. Apple punjači koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

acer punjac

Punjač za Acer laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Acer laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju. Acer punjači imaju garanciju 6 meseci.

asus punjac

Punjač za Asus laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Asus laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju. Asusovi punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za dell  laptop

Punjač za DELL laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za DELL laptopove. Imamo sve punjače na stanju, a ako niste sigurni koji vam je punjač potreban, pogledajte nalepnicu na starom punjaču.

punjac za laptop fujits

Punjač za Fujitsu laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Fujitsu laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju (16V, 19v, 20v). Fujitsu punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za hp laptop

Punjač za HP/Compaq laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za HP i Compaq laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju. HP punjači imaju garanciju 6 meseci.

lenovo punjac za laptop

Punjač za Lenovo laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Lenovo laptopove i tablete. Imamo i originalne punjače na stanju. Lenovo punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za laptop LG

Punjač za LG laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za LG laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju. LG punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za msi laptop

Punjač za MSI laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za MSI laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju. MSI punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za laptop samsung

Punjač za Samsung laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Samsung laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju (16V, 19V). Samsungovi punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za sony laptop

Punjač za Sony laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Sony/Sony Vaio laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju (19.5V). Sony punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za toshiba laptop

Punjač za Toshiba laptop

Prodaja novih i polovnih punjača za Toshiba laptopove i tablete. Imamo sve punjače na stanju (15V, 19V). Toshiba punjači imaju garanciju 6 meseci.

punjac za laptop

Univerzalni punjač za laptop

Prodaja univerzalnih punjača za laptopove i tablete. Imamo par komada na stanju. Univerzalni punjači nisu dobar izbor za laptop.

polovan lenovo punjac

Univerzalni auto punjač za laptop

Prodaja univerzalnih auto punjača. Imamo punjače za auto snage 80-100W. Auto punjači imaju garanciju 6 meseci.