Razmena linkova

Razmena linkova ima veoma pozitivan efekat na pozicioniranje sajtova na pretraživačima, naročito na Google. Međutim, kvalitet linkova (veze) je od presudnog značaja za taj odnos. Trebate težiti što boljem kvalitetu veza, a on se postiže samo strpljivim radom, uzimanjem i postavljanjem pravih linkova na pravim mestima na sajtu. Zbog svega toga, mi smo odlučili da naša razmena URL-ova ne bude klasična (1/1) jer nam reciprocitet ništa ne znači. Za nas su linkovi veoma značajni iz više razloga, a obzirom da je naš posao usko povezan sa tematikom oko SEO pozicioniranja sajta, to dobija još veću vrednost. Mi ćemo kreirati specijalnu stranicu na kojoj će se vaš link postaviti kako bi za vas imao najbolji efekat. To naravno očekujemo i od Vas ! Jednom rečju, mi brinemo o svakom linku posebno.

Razmena linkova - kako ?

Razmena linkova je isto što i razmena brojeva telefona. Dakle, brojeve telefona razmenjujemo zarad kontakta, posla, veze, prijateljstava. Tako je i sa razmenom linkova. Što više prijatelja imamo, imamo više preporuka, a samim tim i više posla. Sve je u vezi sa poslom kojim se bavimo. Dakle, ako je vaš posao servis mobilnih telefona, vi možete svoj broj telefona dati bilo kome - svakome. Zato što danas svako ima mobilni. Ali ako je vaš posao prodaja solarijuma, vaš broj nećete dati čistaču ulica ili nosaču kofera. Dakle, razmena je ciljana i smislena samo ako je usmerena ka krajnjem korisniku. Postoji više razloga za razmenu linkova sa sajtovima. Pre svega je važan sadržaj sajta. Zatim dizajn i na kraju njegova pozicija na Google pretraživaču - čitaj: "važi i obrnuto". Naravno, ovaj redosled bi po mnogima izgledao obrnuto, a to znači da trebamo razmenjivati linkove samo sa sajtovima čija je Google pozicija dobra. Svejedno kojim ćemo redosledom krenuti, važno je da budemo u temi i pratimo sajtove slične tematike. To znači da je jako poželjno da sajtovi sa sličnim sadržajem, pomoću linkova, ukazuju jedni na druge

SEO efekat razmene linkova

Bilo da ste početnik pa vam je potreban SEO za početnike ili ste u potrazi za naprednijim načinom za postizanje dobre pozicije na pretraživačima, nudimo vam nekoliko opcija. Za postizanje dobre pozicije na Google-u, potrebna je dobra SEO optimizacija sajta poznatija kao SEO (Search Engine Optimization). Od 2014 godine na ovamo, dogodile su se velike promene u načinu kako se sajt optimizuje. Optimizacija je postala veoma zahtevan proces i vise nije dovoljno samo razmenjivati linkove sa dobrim sajtovima vec raditi na kvalitetnom sadržaju.

Na primer, zašto je naš servis na prvoj Google strani po svim važnim terminima ?

Zato što smo izradu sajta i posao oko seo optimizacije svih stranica poverili Sweb timu, koji praktično svakodnevno usklađuje naše zahteve sa potražnjom klijenata. Pored vrhunskog dizajna, morate imati i najbolji web hosting kako bi se naporan posao "prvo mesto na Google-u" doveo do kraja.

PREPORUKA SAJTOVA ZA RAZMENU LINKOVA

Kupujem Prodajem laptop delovi - Kupujem prodajem oglasi za laptopove - kupi prodaj jeftino laptop, pc, mobilni telefon

Servis računara Beograd - Servis računara, popravka laptopova, laptop servis, zamena tastature, punjači, ekrani, maske, kućišta, besplatna dijagnostika, povoljne cene, brza usluga.

Servis mobilnih telefona - Popravka mobilnih telefona, iPhone, Samsung, Nokia, Huawei, zamena baterije, zamena ekrana, popravka matične ploče.

Pošaljite nam predlog za razmenu linkova. SEO eksperti će kreirati sadržaj koji će obostrano poboljšati posećenost vašim sajtovima !

Preporučujemo vam da za svoj web sajt zatražite besplatnu SEO analizu na stranici SEO optimizacija. Jednostavno je, ako želite više poseta, bolji Page Rank, bolju poziciju na Google pretraživaču i više posla, angažujte profesionalce da vam urade optimizaciju kako bi vaš sajt bio vidljiv na pretraživačima. Takođe pogledajte i jedan zanimljiv blog SEO optimizacija saveti - seo za početnike kratak kurs.