Servis računara u Beogradu

servis racunara

SERVIS RAČUNARA

Iskusni PC serviseri svakodnevno vrše popravke laptopova, u servisu i na terenu,

Zašto servis računara Beograd ?

Cenimo svoje i vaše vreme i zato smo obezbedili realno najbrži servis, na licu mesta, bez čekanja, kod nas u servisu ali i bez potrebe da se laptop/desktop računar nosi na servis. Jednostavno, servis računara dolazi kod Vas !

Cena popravke računara i laptopova je i stvar dogovora i uvek kod nas postoji akcija - popusti, cene se usklađuju svakodnevno..

Laptop servis računara vam garantuje da će Vaš uređaj raditi kao nov !

KAKO DA POPRAVIM LAPTOP ILI RAČUNAR ?

U većini slučajeva popravku laptopa i računara nećete moći da uradite sami. Razlog tome je najčešće nepoznavanje postupka kako se rasklapa i popravlja laptop, odnosno kako se obavlja test i dijagnostika kvara.

Ako niste sigurni kako da rešite problem, nikako samostalno nemojte i na svoju ruku otvarati laptop ili kompjuter jer time možete još više pogoršati situaciju i kvar učiniti još većim.

Ukoliko ste tek kupili nov laptop ili novi računar i potrebno vam je da neko sklopi konfiguraciju, pozovite naš Servis računara BGD kako bi ste dobili svu potrebnu tehničku pomoć.

 

KOLIKO KOŠTA POPRAVKA LAPTOPA?

Naš laptop servis računara praktikuje da se svaka cena dogovara sa klijentoma. To znači da je dijagnostika kvara besplatna a sve ono što je za popravku, cena će vam biti konfigurisana povoljno i u minimalnom iznosu.

Sve naše usluge su vremenski i cenovno prilagodljive, tako da je dogovor od suštinskog značaja. Proverite unapred sve detalje, informišite se o mogućim kvarovima na računaru i zakažite servis. Mi ćemo vam pružiti tačne podatke o tome, šta, kako i gde da se popravi, po kojoj ceni i kada. Preferiramo da svaki klijent unapred bude obavešten o svim mogućnostima u vezi servisa.

INSTALACIJA SISTEMA KLJUČ U RUKE

Instalacija sistema se radi po principu "ključ u ruke". To znači da ćete sa instalacijom novog operatvnog sistema dobiti i sve potrebne programe za rad na računaru. Takođe, naš servis računara vrši kompletno podešavanje kompjutera, instaliranje drajvera i update bios-a ako je potrebno. Svaki instalirani program se proverava i podešava za normalan rad.

Za instalaciju sistema naši PC serviseri dolaze besplatno na vaš poziv i popravljaju, instaliraju odnosno optimizuju sistem za brz i stabilan rad. Orijentaciono od 1 h do maksimalno par sati od poziva imaćete kompletno podizanje sistema na adresu, uz korisne savete kako da vaš Windows ili Linux radi brže, bolje i kako se održava računar ?

LAPTOP DELOVI

Često puta je neophodno nabaviti originalan deo za određeni model laptopa bez koga bi popravka bila nemoguća. Upravo tada naš servis izlazi u susret svakom klijentu na taj način da se angažuje u pronalaženju laptop delova, polovnih ili novih po želji. Najčešće traženi delovi za laptop su: tastatura za laptop, ekran za laptop, DC konektor za laptop, donji deo kućišta za laptop, gornji deo kućišta za laptop, zadnji poklopac ekrana, prednja maska oko ekrana (frejm), šarke za laptop, punjač za laptop, baterija za laptop ... itd. Naš magacin rezervnih delova za laptopove ima na stanju veliki broj originalnih i zamenskih delova pa je potrebno samo da nam kažete model vašeg laptopa kako bi smo pronašli deo za vas. Laptop delovi se uglavnom poručuju od dobavljača i mogu biti na stanju u roku od sat vremena do maksimalno 15 radnih dana ako se poručuju iz inostranstva.

  Popravka računara je naš posao


 • 1Instalacija operativnog sistema Windows 10, 8, 7, XP, Linux, MAC. Servis kompjutera popravlja sve moguće greške pri podizanju/gašenju sistema, plavi ekran kao i sve probleme sa pokretanjem programa bez gubljenja podataka.
 • 2Brisanje virusa, spyware i malware sa računara. Kada kompjuter radi sporo, dugo podiže sistem, otvara čudne programe i reklame, restartuje se, onda su 100% u pitanju pc virusi.
 • 3Instalacija programa i rešavanje problema. Ako niste pronašli rešenje za problem na Google-u, mi smo tu da online, preko interneta pokušamo da vam pružimo brz i siguran servis.
 • 4Instalacija na novom računaru. Ako ste kupili nov laptop ili desktop računar, ne gubite vreme već angažujte naše servisere da vam profesionalno urade servis: povezivanje kompjutera, štampača, skenera, podešavanje mreže, interneta, instalacija sistema, podešavanje Windowsa i naloga za Skajp, Viber, Facebook, Mejlove ... itd.
 • 5Internet konekcija i povezivanje na WiFi. Je takođe naša specijalnost. Ako nemate internet ili vaš WiFi ruter ne radi, zaboravljena lozinka, bez brige ! Mi smo tu da rešimo i ovaj problem.
 • 6Bekap i spašavanje podataka sa hard diska. Ako imate važne fajlove na svom računaru, iznenada ne može da se podigne sistem ili ste nešto pogrešno uradili, samo bez panike. Servis za računare će vam pomoći da se svi podaci spasu, uradi backup važnih datoteka i/ili sve prebaci na nov hard disk. Spašavamo podatke sa USB, eksterni disk, telefona, memorijske kartice.
 • 7MS Office programi ne rade ili baguju. Dešava se da Word,Excell, Power Point i Outlook iz čista mira prestanu da rade kako treba. Ili je potrebno podešavanje ili ćemo reinstalirati vaše office aplikacije bez gubitka dokumenata i prezentacija.
 • 8Prebacivanje podataka obavljamo kada ste kupili nov računar ili želite da prebacite podatke sa starog računara u novi. Takođe, pored svih datoteka, mi ćemo prebaciti i vaše email naloge sa svim mejlovima kao i sve ostale podatke koje budete želelei.
 • 9Online popravka računara preko interneta. Koristeći online program za daljinski pristup računaru, možemo vaš kompjuter pregledati, pronaći eventualne greške, viruse, greške u Windowsu i iste popraviti brzo i efikasno.
 • 10Garancija na uspešnost koja iznosi skoro 100% je nešto čime se naš servis računara ponosi.

Terenski servis računara

Terenski servis računara je stara-nova usluga. Prošlo je vreme kada ste morali da vaš računar demontirate, poskidate sve kablove i nosite u servis. Čekanje na popravku je trajalo danima. Savremen način pristupa servisiranju računara je dosta brži i lakši za Vas kao klijenta. Vi ne morate da brinete o tome da li će biti računar popravljen - hoće ! Terenski servis računara je nešto što štedi vaše i naše vreme i ubrzava proces popravke.

Besplatan dolazak je obezbeđen za sva mesta u Beogradu do 15 Km od centra i na području grada. Zakazivanje termina popravke kompjutera je za isti, naredni ili dan po želji. Prvi slobodni termin pripada vama, a ukoliko vam je potrebna hitna popravka računara, obezbedićemo vam prvi slobodan termin. Nudimo brze i efikasne usluge za popravku računara i laptopova.

Prijem na servis računara

Svaki računar koji dođe na servis biće maksimalno brzo proveren i na osnovu dijagnoze kvara određeno i vreme za popravku. Vi ćete odmah biti obavešteni o vrsti kvara, kada će biti popravljen i kolko košta odnosno kolika će biti cena servisa ?

Besplatna procena popravke

Pre nego kupite novi računar, saznajte lako i besplatno da li se isplati popravka vašeg starog računara ? Besplatna procena popravke će vam uštedeti i vreme i novac.

Niska cena PC popravke

Pored kvalitetne PC servis usluge imamo i niske cene usluga koje su optimizovane prema cenovnicima ostalih servisa racunara. Smatramo da je cena važan faktor da li da se računar popravlja ili ne. Zbog toga, ostavljamo uvek prostora da korigujemo cenu ako ste pronašli povoljniji servis od našeg.

Garancija na popravku

Mi dajemo garanciju na popravku uređaja u realno optimalnom roku od 15 - 60 dana. To znači da se nakom popravke uređaj kompletno testira, proverava njegova ispravnost i funkcionalnost i kao takav vam se predaje na korišćenje. Popravka je pokrivena garancijom na tačno određeni deo, komponentu koja je ugrađena odnosno uslugu koja je obavljena. Ukoliko nakon našeg servisa vaš računar samovoljno popravljate ili nosite u drugi servis, ne snosimo odgovornost za moguće kvarove!