SVE ZA KOMP

Polovne i nove računarske komponente - delovi za kompjutere / sve za komp, sve provereno i spremno za ugradnju.

Treba vam deo za komp ? Pozovite naš servis 064 242 60 60

Svaki polovan deo za laptop ili kompjuter prolazi kroz proveru ispravnosti i kao takav se ugrađuje sa radnom garancijom. Naravno, ako vam je potreban novi deo za komp, tu smo da vam obezbedimo najpovoljniju opciju, jeftino i kvalitetno rešenje za vas i vaš biznis.

Naš servis računara i laptopova poseduje veliki izbor polovnih i novih PC delova za sve poznate marke laptop i desktop računara kao i tablet uređaja. Cena polovnih komponenti je niža u odnosu na cenu novih, prilagođena potrebama korisnika koji žele da se nadogradi računar ili laptop uz minimalno ulaganje. Imamo maksimalno razumevanje za vaše potrebe i ukoliko nema komponente na stanju, nabavićemo je u što kraćem roku.

Koliko se čeka na nabavku delova ?

Okvirno između 1 - 5 radnih dana je potrebno da nabavimo komponente koje su vam potrebne. Moramo napomenuti da ne nabavljamo matične ploče za laptopove zato što polovna matična ploča ne može u potpunosti biti testirana do te mere da bi smo mogli dati bilo kakvu garanciju na njen rad. Sve ostalo od rezervnih delova nabavljamo po veoma povoljnoj ceni.