Laptop delovi - komponente za računare

Laptop delovi i računarske komponente - servis, ugradnja, prodaja

Popravka računara je servis računara, laptopova, tableta i mobilnih telefona. Ugrađujemo i servisiramo originalne i zamenske računarske i delove za laptop / notebook / iphone ,imamo SVE ZA KOMP i za sve poznate i manje poznate marke laptopova: Acer, Alienvare Notebook, Apple, Asus, Clevo, Compak, Dell, eMachines , Fujitsu rezervni delovi Laptop, Gatevai, Fujitsu rezervni delovi, Gatevai, HP Pavilion, IBM Thinkpad delovi, Lenovo, Soni Vaio, Toshiba Satellite, Microsoft Surface Pro 1,2,3 .. baterija.

laptop deloviObzirom da je za potrebe servisa neophodno imati na stanju rezervne delove, trudimo se da obezbedimo i dodatnu količinu novih i polovnih delova kroz otkup laptopova. Imamo sve tipove AC adaptera - laptop punjača i kablova, baterije za laptop, punjači za laptop, okvire-maske, donje i gornje kućište laptopa, CD / DVD, CPU, DC utičnice, ventilatori, ssd diskovi, hard diskovi, inverteri, laptop tastature, poklopac za tastaturu, LCD ekrani, matične ploče, adapter za napajanje, RAM- Memorija.

SLANJE DELOVA NA ADRESU

Nalazimo se u Beogradu, na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića 128. Do nas možete doći bilo kada radnim danima od 10-18h. Svakako vam prepručujemo da pre dolaska pozovete servis i proverite dostupnost delova jer se dešava da trenutno nečega nema na lageru.

POPRAVKARACUNARA.COM ima veliki broj delova za laptopove, PC računare, tablete, iPhone telefone i svi delovi su spremni za isporuku - slanje na adresu. Slanje laptop delova i delova za mobilne telefone i računare vrši se preko kurirskih službi PostExpress, Bex, Aks ili kako klijentu odgovara.

Ako postoji deo koji ne možete pronaći na našem sajtu, kontaktirajte nas i mi ćemo ga pronaći za vas. Popravka računara isporučuje delove za laptop računare u bilo kom delu Srbije, vrši zamenu i ugradnju delova u servisu brzo i uz garanciju na delove i uslugu.

Izaberite koji su vam delovi za laptop, PC, tablet ili mobilni telefon potrebni kako bi naš servis pokušao da vam iste obezbedi.