Računarske komponente i laptop delovi

Popravka računara je servis računara,laptopova, tableta i iPhone mobilnih telefona. Prodajemo, ugrađujemo i servisiramo originalne i zamenske računarske i delove za laptop / notebook / iphone za sve poznate i manje poznate marke laptopova: Acer, Alienvare Notebook, Apple, Asus, Clevo, Compak, Dell, eMachines , Fujitsu rezervni delovi Laptop, Gatevai, Fujitsu rezervni delovi, Gatevai, HP Pavilion, IBM Thinkpad delovi, Lenovo, Soni Vaio, Toshiba Satellite.

Imamo sve tipove AC adaptera - laptop punjača i kablova, laptop baterije, okvire-maske, donje i gornje kućište laptopa, CD / DVD, CPU, DC utičnice, ventilatori, ssd diskovi, hard diskovi, inverteri, laptop tastature, poklopac za tastaturu, LCD ekrani, matične ploče, adapter za napajanje, RAM- Memorija.

SLANJE DELOVA NA ADRESU

Nalazimo se u Beogradu, na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića 132. Do nas možete doći bilo kada radnim danima od 10-18h.

POPRAVKARACUNARA.COM ima veliki broj delova za laptopove, PC računare, tablete, iPhone telefone i svi delovi su spremni za isporuku - slanje na adresu. Slanje laptop delova i delova za mobilne telefone i računare vrši se preko kurirskih službi PostExpress, Bex, Aks ili kako klijentu odgovara.

Ako postoji deo koji ne možete pronaći na našem sajtu, kontaktirajte nas i mi ćemo ga pronaći za vas. Popravka računara isporučuje delove za laptop računare u bilo kom delu Srbije, vrši zamenu i ugradnju delova u servisu brzo i uz garanciju na delove i uslugu.

Izaberite koji su vam delovi potrebni kako bi naš servis pokušao da vam iste obezbedi.