LAPTOP BATERIJE

Baterije za laptop, tablete, mobilne telefone, preko 300 modela na lageru. Ugradnja odmah kod nas u laptop servisu kada je baterija na lageru. Isporuka u celoj Srbiji, PostExpress/BEX/AKS. Garancija na kvalitet baterija 6 meseci + dodatnih 6 meseci uz produženu garanciju. Sve baterije su original ili zamenske (po želji) i 100% usklađene sa proizvođačkim specifikacijama. Odlična autonomija baterije (vreme za koje se baterija potpuno isprazni nakon punjenja uz standardnu upotrebu uređaja).

Baterije za laptop

Imamo sve baterije za laptopove na jednom mestu. Naše baterije za laptopove su veoma dobrog kvaliteta i sa potrebnim performansama za sve vreme korišćenja. Kod nas možete naći i pojačane baterije za laptop koje su veće i dugotrajnije od osnovnih modela. Naš laptop servis na lageru ima sve vrste laptop baterija, kao što su: Acer Baterije za laptop, Asus Baterije za laptop, Toshiba Baterije za laptop, HP Baterije za laptop, Dell Baterije za laptop, Lenovo Baterije za laptop, MSI Baterije za laptop, Fujitsu Siemens Baterije za laptop, Sony Baterije za laptop, Samsung Baterije za laptop, LG Baterije za laptop, IBM Baterije za laptop, Apple Baterije za laptop.

Cena laptop baterije

Baterije za laptop cena: najbolja cena baterije u odnosu na kvalitet. Svaka baterija prolazi kontrolu kvaliteta i kao takva se isporučuje ili ugrađuje u laptop. Garancija na baterije 6 meseci a zamena se vrši u našem servisnom centru brzo, bez čekanja. Baterije su zemenske, pravljene po specifikaciji proizvođača originalne baterije i kao takve zadovoljavaju sve potrebne zahteve. Svakako, bilo koju vašu polovnu ili novu bateriju možemo podrvgnuti testu i test baterije će pokazati da li naša baterija za laptop duže traje od vaše ?

Zamena baterije na laptopu

Servis računara besplatno vrši zamenu-ugradnju nove baterije kada se baterija kupi u našem servisu. Zamena baterije na laptopu, tabletu i mobilnom telefonu se radi kada je stara baterija neispravna, slabo drži struju, pravi problem prilikom startovanja uređaja, dotrajala je ili želite bolju, jaču bateriju kojoj su performanse 100%. Jasno je da svaka baterija ima svoj vek trajanja i da originalna baterija traje najduže (ako se pravilno koristi). Veći broj modela laptopova ima već ugrađen softver koji prikazuje ispravnost baterije i upozorava kada je baterija pri kraju i kada ju je potrebno zameniti novom. U stvari, precizni senzori kontrolišu koliko baterija drži i da li je potrebno da se laptop baterija kalibriše ili uradi zamena baterije na laptopu.

 

Održavanje baterije


Baterije za laptop su dostupne za poručivanje preko našeg sajta ili posetite naš laptop servis sa laptopom direktno u Popravkaracunara, testirajte i izaberite odgovarajuću bateriju na licu mesta. Baterije nove generacije ne moraju da se formiraju ali ipak zahtevaju proces kalibracije. Takođe, da bi laptop baterija duže trajala i radila ispravno, potrebno je da se koristi na pravilan način i to:

  • Baterija za laptop se ne sme izlagati visokim temperaturama
  • Univerzalni punjač se ne preporučuje jer može napraviti problem na bateriji
  • Baterija se koristi kada laptop nije na punjaču, sve dok je laptop na punjaču baterija nema potrebe da bude u laptopu
apple laptop baterije

Baterije za Apple laptopove

Baterije za apple laptopove. Imamo sve baterije za sve modele laptopova.

acer baterije za laptop

Baterije za Acer laptopove

Prodaja novih baterija za Acer laptopove. Imamo sve baterije. Acer baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

asus baterije

Baterije za Asus laptopove

Prodaja novih baterija za Asus laptopove. Imamo sve baterije. Apple baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

dell baterije

Baterije za DELL laptopove

Prodaja novih baterija za dell laptopove. Imamo sve baterije. DELL baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

fujitsu baterije

Baterije za Fujitsu laptopove

Prodaja novih baterija za Fujitsu laptopove. Imamo sve baterije. Fujitsu baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

hp baterije

Baterije za HP laptopove

Prodaja novih baterija za hp laptopove. Imamo sve baterije. HP baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

lenovo baterije

Baterije za Lenovo laptopove

Prodaja novih baterija za lenovo laptopove. Imamo sve baterije. Lenovo baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

lg baterije

Baterije za LG laptopove

Prodaja novih baterija za lg laptopove. Imamo sve baterije. LG baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

msi baterije

Baterije za MSI laptopove

Prodaja novih baterija za msi laptopove. Imamo sve baterije. MSI baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

samsung baterije

Baterije za Samsung laptopove

Baterije za samsung laptopove i mobilne telefone. Imamo sve baterije. Samsung baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

sony baterije

Baterije za Sony laptopove

Prodaja novih baterija za sony laptopove. Imamo sve baterije. Sony baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.

toshiba baterije

Baterije za Toshiba laptopove

Prodaja novih baterija za toshiba laptopove. Imamo sve baterije. Toshiba baterije koje prodajemo imaju garanciju 6 meseci.