Održavanje računara

odrzavanje racunara

Redovno održavanje računara

Održavanje računara je garancija za dug radni vek ovih uređaja bez kojih se uspešno savremeno poslovanje ne može zamisliti. Bilo da ste fizičko lice ili firma, popravka računara će vašu računarsku mrežu i svaki računar pojedinačno održavati po dogovoru i/ili ugovoru sa najbližim servisom računara u Beogradu i Srbiji. Laptop servis Beograd vam je na usluzi non-stop i dostupan 00-24 h 7 dana u nedelji. Nikada se ne zna u kom momentu će računar prestati da radi. Možda čak i u momentu kada vam je najviše potreban. Uglavnom Marfijevi zakoni vladaju onda kada ne postoji ni jedno drugo opravdanje a problem je zapravo u nedovoljnoj pažnji koja se posvećuje bezbednosti i održavanju računara. Bilo da je u pitanju desktop kompjuter, laptop, server ili mreža računara, od posebne važnosti je stručno i stalno nadgledanje njihovog rada. Servis računara na Zvezdari vam omogućuje kompletne usluge oko odrzavanja kompjutera.

Apsolutno nije bitno koju platformu OS-a koristite (Windows, Linux, OS-x... itd). Mi smo tu da održavanje računara obezbedimo na maksimalnom nivou, a vaše podatke učinimo bezbednim. Takođe, naš posao je i održavanje računarskih mreža pa vam ovu uslugu nudimo u paketu sa održavanjem kompjutera.

Mesečno održavanje računara je idealna opcija za firme i pojedince koji konstatno koriste računar u poslovne svrhe. Svi eventualno mali problemi se lakše i brže rešavaju kada se otkriju na vreme. Ukoliko se oslonite na godišnje održavanje, može doći do iznenadnih problema (pregorevanje matične ploče, hard diska i gubitka podataka), što je veoma skupo i često nemoguće rešiti lako i bez velikih ulaganja. Imajte na umu da se sve može popraviti ali trajno oštećeni i izgubljeni podaci se nikako ne mogu vratiti !

Održavanje računara obuhvata

  • 1Rešavanje kvarova i problema na računarima pojedinačno.
  • 2Online servis (daljinska popravka) računara hitno (odmah)
  • 3Kompletno hardversko čišćenje računara 2 puta godišnje
  • 4Provera ispravnosti računarske mreže i povezivanje uređaja
  • 5Bekap (zaštita) podataka na računarima i laptopovima
  • 6Besplatna podrška (skype, telefon, email, viber...).
  • 7Instalacija sistema

Cena održavanja računara

Cena održavanja računara je i stvar dogovora i mi ćemo vam ponuditi nekoliko opcija i mogućnosti za plaćanje. Cene na mesečnom nivou se kreću već od 2500 din. Za sve informacije u vezi paketa i akcija možete nas kontaktirati. Ne rizikujte i ne ostavljajte svoje podatke i poslovanje nezaštićenim! Poverite posao održavanja računara profesionalcima.