Kurs računara

Kurs računara se organizuje kao privatna praktična obuka za samostalan rad na računaru. Ako želite da naučite rad na računaru ili samo da osvežite svoje znanje, naš servis računara je tu da vam pomogne !

Bilo da ste početnik, penzioner, student ili neko kome je potrebno samo znanje iz određene oblasti računara, potrudićemo se da vam prenesemo potrebno znanje kroz individualni pokazni PC trening. Trening organizujemo u zavisnosti od vašeg trenutnog nivoa poznavanja rada na računaru. Pri tome, razumemo vašu potrebu da učite na vašem laptopu ili računaru kako bi ste svoje navike lakše iskoristili za učenje i brže savladali potrebne zadatke.

 ŽELITE DA NAUČITE RAD NA RAČUNARU ? MI SMO TU DA VAS NAUČIMO !

Koristimo profesionalnu metodiku i princip individualne nastave odnosno, kurs se odvija kroz primere i vežbe, često ponavljanje stečenog znanja i veština. Sve dok ne naučite 100% određeni nivo ne prelazi se na naredni. To znači da strpljivo i stručno pristupamo radu sa polaznicima kursa kako bi smo preneli svo potrebno znanje predviđeno planom za određeni kurs računara.

PRIVATNI ČASOVI RAČUNARA

Privatni časovi računara su odličan izbor za studente i penzionere, ali i sve vas kojima je potrebno da realno naučite osnove poznavanja rada na računarima. Za početak, važno je da znamo koji vid obuke vam je neophodan. Dakle da li ste totalni početnik ili samo želite da unapredite i osvežite svoje znanje. U svakom slučaju, bavimo se metodikom da samo individualni pristup učenju i obučavanju ima efekta. To znači da se plan obuke definiše na dnevnom i nedeljnom nivou. Kada smo u mogućnosti, dolazimo na vašu adresu i držimo obuku na vašem ili našem računaru - po želji. Privatno obučavanje odnosno obuka za rad na računaru obezbeđujemo kroz program koji je unazad 20 godina testiran u celom svetu i koji omogućuje da se za kratko vreme što više nauči a onda se kroz vežbe i dodatne časove upotpunjuje znanje i veština za određeni program, aplikaciju ... itd. Kod nas ste sigurni po pitanju znanja i primene istog jer naši predavači su iskusni poznavaoci IT tehnologija.

BRZI KURS

Ako vam je potrebna brzinska obuka i ako smatrate da za dv-tri dana možete savladati određene veštine za određeni program, onda je brzi kurs pravi izbor za vas. Vi birate temu ili program a mi vas obučavamo za rad na programu. Još bolje je da to bude na vašem računaru kako bi ste se brže uhodali i primenili znanje odmah!

ONLINE OBUKA NA RAČUNARU

Osnovna obuka za računare zahteva ipak da se predavanje i praktičan deo obavljaju uživo. Međutim, za obuku na nekom novom programu ili za rad u Word-u, Excell-u, Photoshop-u, web dizajn, SEO... itd, može se učiti i putem online sistema. Pri tome, naša komunikacija sa vama biće tačno u dogovorenom vremenskom intervalu. Online obuka na računarima zahteva stabilnu internet koneciju. Za sve to će biti neophodno da pristupite našem softveru za učenje na daljinu i to je sve. Mlađim osobama se očigledno sviđa ovaj način obuke zbog slobodnog vremena i novog načina učenja.

OBUKA NA LAPTOPU

Obuka za rad na računaru se obavlja na našim modernim računarima ali je moguće da se učenje obavlja i na vašem laptopu ako vam je to lakše. Uslov nije na kom operativnom sistemu radite (Windows 7,8, 10, Linux, MAC). Učenje jedino nije moguće preko mobilnog telefona. Često kandidati zahtevaju da uče na svom laptopu jer su navikli da rade na njemu što u potpunosti razumemo i podržavamo. Jedini uslov je da je potrebno instalirati softver za učenje kako bi ste ugodno pratili nastavu.

POSAO

Povremeno su nam potrebni saradnici odnosno volonteri / praktikanti kako bi smo upotpunili naše svakodnevne poslove. Naš servis izdaje uverenja o pohađanju praktične nastave kao i sertifikat o završenom kursu za popravku računara. U našem servisu možete naučiti mnogo toga i savladati sve potrebne veštine za popravku i održavanje računara. Ukoliko vam je potreban posao, možete nas kontaktirati sa vašim CV-jem kako bi smo sagledali naše potrebe i vaša umeća. Diploma za posao servisiranja računara nije neophodna jer ćemo kroz praktičan rad (radna proba) u trajanju od 1 radne smene uvideti da li ste kadar da ispunite naše uslove. Probni rad u trajanju od 8 radnih sati se ne plaća ali je obezbeđen obrok i svi potrebni uslovi za obavljanje probnog rada.

 • 1Osnovna PC obuka
  Osnovna obuka za računar podrazumeva da vas naučimo kako da samostalno radite na računaru. To znači da ćete savladati osnovne tehnike za samostalan rad na računaru/laptopu/tablet-u.
 • 2MS Office obuka
  Obuhvata obuku na MS Office-u i to: kreiranje, izmena i čuvanje dokumenata u Word, Excell ... itd. Rad sa bazama podataka u Access-u. Podešavanje MS Outlook programa za prijem i slanje mejlova. Otvaranje email naloga u Outlook-u.
 • 3Obuka za određeni program
  Obuka za određeni program na računaru podrazumeva da nam kažete na kom programu želite da vas obučavamo, odnosno ako vam je za posao potrebna konkretna obuka u određenom programu, mi ćemo vam prilagoditi časove samo za tu vrstu programa.
 • 4Štampanje dokumenata
  kao vid obuke podrazumeva da vas naučimo kako da otkucani tekst prenesete / odštampate ili kako da skenirate neki dokument i umnožite. Ova obuka ne traje duže od 1-2 časa.
 • 5Spašavanje podataka sa hard diska, bekap i čuvanje podataka/datoteka je nešto što će vam veoma koristiti u životu. Naročito ako se bavite stalnim radom na računaru i kada je poznato da je uvek moguć gubitak podataka sa hard diska.
 • 6Web dizajn i izrada sajta
  Web dizajn je zanimljiv i dinamičan posao ako želite da se profesionalno bavite ovim poslom. Naši web dizajneri će vas naučiti kako se pravi sajt, kako se kodira web sajt, kako se zakupljuje domen i hosting. Takođe, pored izrade sajta, naučićete i kako da samostalno održavate svoj sajt. U ovoj obuci koristimo Dreamweaver i Photoshop CS. Od online CMS skripti za pokretanje sajta koristimo Wordpress. Ova obuka traje 10-30 časova. Napomenimo i to da je moguće zasebno pohađati časove fotošopa.
 • 7Online pristup drugom računaru
  Onlajn pristup računarima je zgodan način da sa bilo kog mesta, preko telefona ili tableta, laptopa pristupite svom računaru kod kuće. Ovaj vid obuke ne traje duže od 1-2 časa.
 • 8Audio produkcija
  podrazumeva obuku u Sound Forge-u. Obuhvaćena je kompletna audio montaža, dodavanje efekata, korigovanje grešaka, izrada audio kompilacija, snimanje zvuka, seckanje i lepljenje (spajanje) audio fajlova ... itd. Predvideli smo od 5-20 časova za ovaj kurs.
 • 9Video produkcija
  će biti rađena u Adobe Premiere programu. Naučićete kako da samostalno radite video montažu, da video snimke modifikujete po želji. Izrada video reklama za TV, izrada moderne tv reklame uz pomoć specijalnih efekata. Ovaj kurs podrazumeva da prethodno prođemo obuku u Adobe Photoshop programu.
 • 10Servis računara
  Ako želite da se bavite servisiranjem računara, mi vam možemo ponuditi i ovaj vid obuke. Popravka računara je lep i dinamičan posao koji zahteva konstatno usavršavanje. Savladaćete osnove hardvera i softvera, kao i principe rada računara. Koji su najčešći kvarovi i kako ih otkloniti. Praktičan deo ćete raditi sa nama. Ako se pokažete kao dobar serviser, preporučićemo vas nekom od servisa.
 • 11SEO optimizacija
  Search Engine Optimization - Optimizacija sajta je pojam novijeg datuma ali je veoma važna kako bi se web sajt pozicionirao na što bolje mesto na pretraživačima. Uz saradnju sa vrhunskim SEO ekspertima, možemo vas naučiti kako da se uspešno bavite ovim poslom i ne samo to. Naučićete osnove internet marketinga, Adwords/Adsense, Facebook oglašavanje ... itd. SEO za početnike je osmišljen tako da korak po korak učimo sve važne elemente sajta koji se za potrebe optimizovanja modifikuju i prilagođavaju zahtevima Google algoritma. Sve u svemu, naš kurs računara pokriva sve bitne teme u modernom IT poslovanju.