LAPTOP SERVIS BEOGRAD

Laptop servis Beograd popravke laptop računara obavlja na svim modelima laptopova.

 

 

laptop servisLaptop servis Beograd vrši dijagnostiku kvarova na laptop računarima, zatim i popravku kvara na laptopu bilo kog modela, brzo i efikasno. Ukoliko ovlašćeni servis ili drugi nadležni servis nije uspeo da popravi vaš laptop i predlaže vam zamenu matične ploče umesto popravke, uz visoku cenu, obratite nam se. Naši elektroničari su profesionalci od poverenja koji uspevaju da poprave i reše čak i najkomplikovanije kvarove na svakom laptop i desktop računaru.

POPRAVKA RAČUNARA pruža profesionalne usluge popravke, nabavlja potrebne laptop delove i pruža podršku za: HP laptop servis, Lenovo laptop servis, Dell laptop servis, Asus laptop servis, Acer laptop servis i Apple laptop servis. Servis laptop računara radi i MSI, Toshiba, Samsung, Fujitsu, Gigabyte ... itd.

Popravka laptopa sa garancijom

Izaberite model vašeg laptopa i upoznajte se sa specifikacijom, mogućim kvarovima, opcijama za nadogradnju, i podešavanjima laptopa. Takođe, korisnička iskustva, komentari i vaša pitanja i odgovori su dobrodošli non-stop, 7 dana u nedelji! Potreban vam je hitan laptop servis u Beogradu ? Pozovite nas 064-242-60-60

Acer servis

Servis ACER laptopova (Acer Predator, Aspire, Aspire One, Extensa, eMachines, TravelMate, Ferrari …)

Asus servis

Popravka ASUS latopova (ASUS A, F, G, L, M, R, S, T, U, V, W, Z, ASUS Eee, ASUS Lamborghini, Tuff, ROG)

Dell servis

Servis za DELL laptopove (DELL Latitude, Inspiron, Studio, Precission, Vostro, XPS …)

Fujitsu servis

Servis FUJITSU laptopova (FUJITSU Amilo, Siemens, Celsius, LifeStyle, LiteLine, Stylistic, PenCentra, Point, Esprimo …)

HP servis

HP laptop servis (HP Pavilion, Compaq, EliteBook, OmniBook, ProSignia, Evo, Media Center, Live Strong, ProBook …)

Lenovo servis

Popravka LENOVO laptopa (Lenovo ThinkPad, Lenovo 3000, idea Pad, Yoga …)

MSI servis

Servis i popravka MSI laptopova (MSI Entertainment, Classic, Professional, XSlim, Estetika, Gaming, Wind …)

Samsung servis

Servis i popravka SAMSUNG laptopova (SAMSUNG Tab, ATIV Book, ATIV Smart PC Pro ...)

Toshiba servis

Servis i popravka Toshiba laptopova (TOSHIBA Libretto, Dynabook, Dynapad, Equium, Portege, Qosmio, Satellite, Tecra)

Sony servis

Servis i popravka SONY laptopova (SONY VAIO)

LG servis

Servis i popravka LG laptopova svih modela

Popravka laptopa odmah

Popravka laptopova Beograd obuhvata (Prestigio , Samsung , Patriot , Apple , Clevo , Fujitsu, Gericom, Leo , Mitac, Getac, Medion, Chicony, Gateway, LG, VBI, Gigabyte, Nokia, Umax, Packard Bell, IBM). Popravljamo i laptopove manje poznatih brendova. Garancija na svaku popravku !

Laptop servis "POPRAVKARACUNARA.COM" je profesionalni laptop servis u Beogradu. Prijemni servisni laptop centar se nalazi na Zvezdari. Servis laptop kompjutera radi popravku laptopova svih brendova: Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, MSI, HP, Dell, IBM, Lenovo, Sony, Gigabyte, Microsoft Surface, Medion, Apple (MAC, iPad, iPod)... itd. Takođe obavljamo i servis notebook, tablet računara, servis mobilnih telefona, servis računara, podizanje / instalaciju sistema i održavanje laptopova, desktop računara i NAS servera stare i nove generacije.

Naši laptop majstori mogu rešiti svaki problem na laptopu u vrlo kratkom roku. Zakažite pregled vašeg laptopa već danas kako bi ste izbegli skupe popravke zbog neredovnog održavanja i provere ispravnosti.

Vršimo servis Apple uređaja, MAC laptopova, servis iPhone telefona i tableta. Naš servis laptopova u Beogradu popravlja sve poznate marke laptopova. Imamo povoljne cene, brzi laptop servis i najbolje uslove za servis svih modela laptopova. Popravka laptopa se obavlja isključivo u našem servisu a terenski servis trenutno nije u funkciji. Laptop može biti pod garancijom ali popravku vršimo i van garantnog roka. Popravka laptop računara se radi brzo, efikasno i povoljno, čak i bolje nego što to rade pojedini ovlašćeni servisi.

KOLIKO SE ČEKA NA POPRAVKU LAPTOPA

Napomena: Laptop se uzima u rad kada dodje na red. Dijagnostika kvara i popravka laptopa se radi brzo ali može i potrajati u zavisnosti od vrste i težine kvara. Zato vas molimo za strpljenje dok čekate na popravku jer će laptop servis "popravka računara bgd" sigurno uraditi sve kako bi se vaš laptop popravio na najbolji mogući način i najpovoljnije u Beogradu i Srbiji.

Proverite zašto popravku računara preporučuju i sve poznate prodavnice računara, laptopova i PC tehnike. Takođe, veliki broj servisa upravo kod nas donosi na popravku laptopove i računare jer znaju da mi pouzdano popravljamo svaku vrstu kvara. Mi smo tu da servisiramo sve vrste laptop računara, kako bi svaki klijent bio zadovoljan!

Krunska odluka našeg laptop servisa je bila da omogućimo servis laptopova i van Beograda, dakle prijem laptopova iz cele Srbije putem kurirske službe. Ako u vašem mestu nema servisa koji može da popravi laptop, obratite nam se. Naši servisi laptopova su spremni da uzmu u rad svaki laptop. Cene popravke su minimalne i nema nakdnadnih troškova. Trudimo se da obezbedimo niže cene kao i da neke vrste usluga uradimo besplatno (gratis) kako bi ste bili zadovoljni uslugom. To na primer znači da ako se menja DC konektor, laptop se već kompletno rasklapa pa ćemo uraditi besplatno čišćenje laptopa i zamenu termalne paste. Takođe, ako se radi zamena tastature, takođe dobijate gratis čišćenje, zamena hard diska ili spašavanje podataka - besplatna provera sistema, brisanje virusa i zaštita ... itd.

SLANJE LAPTOPA PREKO POST EXPRESS, BEX, AKS, DEXPRESS ... itd. POZOVITE NAS NAJPRE RADI DOGOVORA. POŠALJITE NAM LAPTOP NA POPRAVKU I ČIM BUDE POPRAVLJEN, ŠALJEMO GA NAZAD. MOŽETE POSLATI LAPTOP TAKOĐE I ZA RE-INSTALIRANJE SISTEMA, INSTALACIJU PROGRAMA ... ITD. LAPTOP POPRAVKA RAČUNARA JE SERVIS KOJI POPRAVLJA I ONO ŠTO DRUGI NE MOGU !

POZOVITE 064/242-60-60

Česti kvarovi laptopa

  Najčešće popravke laptopova

  Neke od najčešćih popravki laptop računara koje pružamo u servisu laptop računara:

  • Zamena ekrana na laptopu,
  • Nadogradnja ili zamena memorije,
  • Zamena tastature na laptopu,
  • Popravka ili zamena laptop punjača,
  • Zamena laptop baterije,
  • Zamena ili popravka DC konektora,
  • Hard disk zamena, SSD nadogradnja,
  • Čišćenje, zamena termalne paste,
  • Ventilator problem,
  • CPU hlađenje problem,
  • Popravka šarki,
  • Optički uređaj, zamena DVD čitača/rezača,
  • Zamena ili popravka Wi-Fi kartice,
  • Popravka matične ploče,
  • GPU, grafička kartica problem,
  • Zvučna kartica problem,
  • Popravka web kamere,
  • Zamena CMOS baterije,
  • Malware, adware, virus uklanjanje,
  • Instalacija softvera,
  • Instalacija operativnog sistema.

  Zamena ekrana na laptopu

  Posetite naš laptop servis koji je vrhunski opremljen i ima sve ekrane za sve laptopove. Naš laptop servis može uvek da vam izađe u susret ako tražite ekran za laptop a čini vm se da je skup sa ugradnjom u drugom laptop servisu. Jednostavno, naš laptop servis ponude LCD/LED ekrana kreira svakodnevno i imamo najpovoljnije cene u celoj Srbiji.

  Nadogradnja ili zamena laptop memorije

  Nadogradnja laptopa uglavnom kreće od RAM memorije pa je naš laptop servis, Popravka računara non-stop spreman za takve izazove. Naš laptop servis radi zamenu i nadogradnju memorije. RAM memorija ddr2 / ddr3 / ddr4 od 1 gb, 2 gb, 4gb, 8gb, 16gb, 32gb za Acer, Apple, Asus, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo, Medion, MSI, Toshiba, Sony laptop. Uz dodatak memorije vaš laptop postaje brži pa zato pozovite naš laptop servis. Naš laptop servis daje garanciju na svaku zamenu i nadogradnju memorije u roku od 2 godine!

  Zamena tastature na laptopu

  Ako tasteri na laptop računaru ne rade svi kako treba, ili ako tastatura uopšte ne raguje laptop servis Bgd rešava problem. Naš laptop servis u Beogradu nudi kvalitetno rešenje za probleme sa laptop tastaturom, popravka ili zamena tastature u vrlo kratkom roku-povoljno. Svaka tastatura ugrađena u našem laptop servisu dolazi sa garancijom. Ne preferiramo kopije i polovne tastature.

  Popravka ili zamena laptop punjača

  Veoma čest problem je da priključimo laptop na punjač i onda se ništa ne dešava - ne reaguje na punjač. Laptop servis Bgd obavlja popravku punjača po prihvatljivoj ceni. Problemi sa punjačima za laptop su česti.. Problem je ili kabal od utičnice do punjača, takozvani AC kabal, ali može biti i DC konektor ili banana ulaz u laptop. Svejedno, mi imamo sve originalne punjače za Acer, Apple, Asus, MacBook, Dell, Hp, Lenovo, Toshiba, Microsoft Surface, Sony Vaio, Msi laptop računare. Popravka ili zamena laptop punjača je u našem laptop servisu sa garancijom.

  Zamena baterije na laptopu

  Laptop servis BGD Popravka računara rešava probleme kada baterija kratko traje na laptopu. Bez obzira na brend i model laptopa, naš laptop servis ima uvek originalne i zamenske laptop delove - baterije koje su predviđene za vaš laptop. Nema razloga za brigu, jer će popravka računara i laptopova učiniti sve da vaša nova baterija na laptopu traje duže i laptop radi brže!

  Zamena ili popravka DC konektora

  Laptop servis Bgd vrši popravku ili zamenu konektora za napajanje, AC utičnice ili DC konektora na laptopu. Ovo je vrlo čest kvar zbog koga laptop ne može da se uključi. Popravka i servis laptopova popravlja ili menja konektore, u zavisnosti od tipa oštećenja jer sde dešava da uopšte DC konektor nije problem već pokidana crvena ili crna žica. :)

  Zamena hard diska, SSD nadogradnja

  Ako želite da ubrzate rad laptop računara, laptop servis Bgd vam može pomoći. Naš laptop servis radi kompletnu zamenu diska i prenos podataka sa hard diska na novi SSD disk na laptop računaru. Laptop servis vrši zamenu i ugradnju SSD diskova. Servis laptopova ugrađuje u laptop diskove vrhunskog kvaliteta. Spor laptop se može ubrzati ugradnjom SSD diska u našem laptop servisu, a za to vam ne treba zakazivanje već samo donesite vaš laptop u laptop servis i biće turbo top!

  Čišćenje laptopa, zamena termalne paste

  Kada primetite da je vaš laptop spor, da sporo radi, teško se pokreće operativni sistem, zatim se oseća topao vazduh iz ventilatora ili je ceo laptop vreo ili toliko topao da se ne može držati u ruci ... onda je već kasno ! Šalimo se, mada u šali ima ove druge polovine koja nije baš naivna. Opšte je poznato da elektronika i toplota idu zajedno ali da se mora redukovati kako bi što optimalniji uslovi rada bili isporučeni elektronici od koje sve zavisi. Upravo zato naš servis laptopova non-stop potencira redovno održavanje laptopa, redovno održavanje računara i svih uređaja.

  Laptop ventilator problem

  Ventilator u laptopu ima osnovnu funkciju da izvuče što više toplog vazduha vani. Zato naš laptop servis stalno opominje klijente da je vreme za mali servis laptopa, zamena kulera je obavezna ili ako se čuje ventirator, bruji, zvrnda, grebe o lim, tandrče ... mora da se ili servisira il zameni u našem laptop servisu.

  Procesor se greje

  Pazite, čak iako je opšte poznato da se ništa neće desiti ako se intel CPU pregeje, odnosno ako upalite laptop ili desktop računar bez kulera, pa zaista se neće ništa kratkotrajno desiti. Nije dobro da se CPU-procesor duže vremena izlaže visokim temperaturama. Naš laptop servis ima opremu i alat za merenje temperature CPU, pri čemu se provera temprature vrši bez a onda sa termalnom pastom. Takva dijagnostika skoro 100% pokazuje performanse procesora i matične ploče koja isporučuje procesoru odgovarajuću struju preko napajanja. Naš laptop servis ovu uslugu nudi besplatno!

  Popravka šarke laptopa

  Laptop servis Bgd radi zamenu i popravku šarki na laptopovima. Ako se teško otvara laptop, podiže se plastika, ako je šarka oštećena, pozovite naš laptop servis. Popravka šarki i leve i desne strane laptopa je od funkcionalne važnosti jer se laptop mora otvarati normalno, lagano. Pozovite naš servis laptopova jer mi jedini u Srbiji profesionalno vršimo zamenu šarke i kućišta laptopa uz garanciju.

  Zamena DVD čitača/rezača

  CD, DVD uređaj se lako pokvari i tada mora da se zameni, zato pozovite servis laptop računara BGD. Naš laptop servis ima orginalne optičke uređaje za sve modele laptopova i desktop računara a ugradnja traje vrlo kratko.

  Zamena Wi-Fi kartice

  Vrlo čest problem kod starijih laptopova je sa Wi-FI karticom. Naš laptop servis prvenstveno testira vašu staru karticu za internet.

  Popravka laptop matične ploče

  Kada postoji problem sa matičnom pločom, laptop se ne uključuje, pozovite laptop servis. Popravka računara inače radi popravku svih vrsta matičnih ploča. Popravka matičnih ploča u laptop servisu se obavlja profesionalno i uz garanciju na delove i uslugu. Ako imate laptop koji ne pali ili ne daje sliku na ekranu naš servis laptopova može pomoći. Zamena matične ploče može rešiti problem sa laptopom. Popravka matične ploče je naša specijalnost pa zato se oslonite na iskustvo laptop servisa popravka računara beograd.

  Grafička kartica ne daje sliku

  Većina laptop servisa koje pozovete zbog problema sa grafičkom karom će trtomuditi i zaobilaziti problem a inače su najbolji laptop servis koji može da popravi baš sve - ali ne i grafičku karticu. Pa da li se IPAK može popraviti grafička kartica koja ne baca sliku ? Nije to skrama, katarakta, ne, već ama baš nema slike, ne vidi se ništa. Ma, može, nego samo da vidimo dal se isplati ?

  Zvučna kartica ne radi

  Drnde mrnde, i zvuk se pokvari ili krči ili nema zvuka. A zašto zvučna kartica nema zvuka iako je drajver originalan uz laptop stigao ? Pa zato što može biti pokvarena zvučna sound kartica ali i niste uboli u zeleno činč ua out a za mikrofon uglavnom bude roze. Ostaje enigma šta je plavi ulaz u zvučnu integrisanu karticu ?

  Popravka web kamere

  Popravka web kamere nije baš uvek moguća već se radi samo zamena kompletno kamera na laptopu a često to bude i uz novi flet kabal. Ako nem slike na Viber, Whastapp, Windows ... vreme je da se kamera promeni.

  Zamena CMOS baterije na laptopu

  Laptop popravka sa garancijom u roku od pola sata menja CMOS bateriju koja napaja BIOS na laptopu. Ako laptop ne pamti vreme i datum, ne možete da gledate EON, servis računara ima rešenje za sve probleme. U laptop servisu se vrši zamena CMOS baterije na svim laptop uređajima. Zamena CMOS baterije je laptop popravka sa garancijom od 2 godine.

  Brisanje virusa na laptopu

  Virusi pa šta ? Znamo da vam je dozlogrdilo da gledate u ruske reklame, pa i naše domaće gde vam se prezentuje sve i svašta. Ruska medicia uglavnom ne radi posao. Naš laptop servis se susreće stalno sa virusima na laptopovima koji koriste Torent. Tu nema ničeg spornog osim toga da treba naučiti kako se paziti i spasiti od virusa prilikom skidanja sa torenta.

  Instalacija softvera

  Laptop servis BGD računarski centar, servis Zvezdara instaliraće softver koji vam je potreban. Instalacija softvera ima garanciju laptop servisa u trajanju od minimalno 6 meseci.

  Instalacija Windows operativnog sistema

  Ako vam je potreban novi operativni sistem (OS) ili želite odraditi re-instalaciju, nadogradnju ili popravku postojećeg sistema, naš laptop servis računara je tu da pomogne. Za više informacija pogledajte uslugu instalacija sistema. Instalacija operativnog sistema je usluga sa garancijom koju nudi servis laptopova Beograd - Popravka računara Beograd.

Pročitajte naš blog: Koji laptop kupiti u 2024

Terenski servis laptopova

Lakši kvarovi na laptopu se mogu rešiti na licu mesta i to je uglavnom problem sa softverom, dok se hardverski kvarovi ipak moraju rešiti u našem servisu pa je laptop potrebno doneti ili ga poslati na servis.

Laptop Servis u Beogradu - popravka laptop računara, pokriva centar i sva mesta u Beogradu, a što se tiče ostalih gradova u Srbiji, kurirska služba je tu da obavi dobar posao. Ukoliko u vašem mestu nisu uspeli da vam poprave laptop, slobodno nas kontaktirajte jer ćemo mi možda pronaći način da rešimo kvar.

Ovlašćeni laptop servis Beograd, Srbija - Popravka laptopova, dijagnostika kvara, popravka hardvera i softvera na laptopu (instalacija sistema na novi laptop., Ako vam je potreban ovlašćeni servis za vaš laptop, pokušaćemo da vam pružimo i ovu vrstu informacija, kako i gde pronaći ovlašćeni servis za laptop ? Najbolje je da nas pozovete kako bi smo vam pružili informacije o najbližem mestu gde možete popraviti laptop.

Terenski laptop servis Beograd - dolazak servisa za laptop pokriva sledeća mesta u Beogradu: Beograd, centar BGD, trg slavija, skadarlija, london, bulevar kralja aleksandra, južni bulevar, severni bulevar, bogoslovija, trg, crveni krst, neimar, kod hrama, kalenić, đeram (pc servis djeram), zvezdara, zvezdarska šuma, vukov spomenik (kod vuka), 27.mart, cvijićeva, okretnica tramvaja, bogoslovija, tašmajdan, bulburder, cvetkova pijaca, lion, čubura, ustanička, terazije, zeleni venac, topličin venac, sava mala, novi beograd (blok) - kod fontane, belvil, zemun, altina, batajnica, borča, banjica, voždovac, konjarnik (ustanička), šumice, vidikovac, vračar, lekino brdo, denkova bašta, banovo brdo, labudovo brdo, petlovo brdo, julino brdo, žarkovo, železnik, dedinje, kod stadiona, senjak, karaburma, dorćol, 25 maj, palilula, dušanovac, kumodraž, naselje braće jerković, rakovica, medaković (medak), tošin bunar, bežanijska kosa, krnjača, mirijevo, miljakovac, mali i veliki mokri lug, kaluđerica, boleč, beli potok, sremčica, umka, višnjica, višnjička banja, vinča, leštane, grocka, begaljica.

Cene popravke laptopova

Cene laptop servisa su prilagođene tako da u svakom trenutku možete znati koliko košta popravka laptopa. Uvek nas možete kontaktirati kako bi ste saznali koliko tačno košta popravka laptopa ? Ako vas zanima da li se popravka laptopa isplati ili ne, to ćete znati kada uradimo besplatnu (osnovnu) dijagnostiku na laptopu.

Popravka laptopa u istom danu

Popravka laptopova obavlja popravke svih mogućih kvarova na laptopovima, tabletima i iPhone telefonima. Naša usluga je brza, po mogućstvu hitna i veoma profesionalna.

 • Instalacija Windowsa 10, instaliranje windows 11, Win 8.1, Win 7, XP, Linux Ubuntu, Centos, MAC OS. Popravka sistema i update/upgrade.
 • Čišćenje laptop ventilatora (kulera) na procesoru od prašine. Nova termička pasta. Kompletno čišćenje unutrašnjosti laptopa. Čišćenje laptopa od prašine i virusa. Čišćenje tastature i displeja.
 • Instalacija operativnog sistema (Windows, Linux, MAC).
 • Zamena hard diska (SATA, ATA, SSD). Ubacivanje SSD diska u laptop. Zameniti stari hard disk novim znači ubrzati računar/laptop.
 • Nadogradnja memorije (DDR 400, DDR1, DDR2, DDR3, DDR4) po želji, ubrzanje laptopa uz proveru mogućnosti.
 • Čišćenje laptopa od prašine od virusa, malware-a, trojanaca ... itd. Instalacija antivirusnog programa.
 • Popravka elektronike (zamena DC konektora, popravka punjača za laptop ... itd).
 • Instaliranje originalnih drajvera i programa za laptop. Update drajvera laptopa i operativnog sistema.
 • Optimizacija operativnog sistema (Windows 7, Win 8, 10, 11 pro) da laptop brže radi.
 • Notebook-ovi traže laganiji sistem pa instaliramo Lite verzije sistema da bi isti brže radili.
 • Laptop je na engleskom i treba da se postavi srpski jezik
 • Plavi ekran se prikazuje i laptop se stalno restartuje - neće da podigne sistem
 • Crna slika na ekranu - Laptop radi, čuje se i podiže sistem ali nema slike.
 • Uključim laptop ali neće da podigne sistem, izbacuje neku poruku.
 • Popravka punjača za laptop (originalni punjač ne može adekvatno zameniti univerzalni punjač).
 • Popravka kućišta laptopa. Ako je kućište polomljeno i šarke pukle, plastika se podiže, ekran pada.
 • Umrežavanje laptopa sa ostalim računarima u kući ili na poslu. Podešavanje Wireless mreže.
 • Spašavanje podataka sa laptopa koji ne radi. Bekapovanje podataka sa neispravnog laptopa.
 • Zamena tastature na laptopu, kada tastatura ne reaguje. Ne menjamo tastere (dugmiće) pojedinačno.
 • Spašavanje podataka sa laptopa, mobilnog telefona, fotoaparata, izvlačenje podataka sa hard diska.
 • Rebaling grafičkog čipa - prekuglavanje grafičke karte (servis i popravka grafičke kartice).
 • Zamena ekrana na laptopu (notebook displeja) za (Toshiba, Acer, MSI, HP, Samsung, Lenovo, Fujitsu Siemens, Sony, Asus, MAC).
 • Popravka laptopa van garancije kod ovlašćenog servisa ako nije moguća, onda je kod nas moguće obaviti popravku.

Ovo je samo ukratko spisak usluga koje možemo da ponudimo. Naravno, postoji još mnogo toga vezano za dijagnostiku i popravku laptopa. Takođe, lakši kvarovi na laptopu se mogu rešiti i na licu mesta, što znači da možemo doći kod vas radi popravke. Ako je kvar teži, popravka se izvodi u laptop servisu specijalizovanom za takvu vrstu PC popravke.

Najbolji laptop servis u Beogradu

Ako vam je potreban kvalitetan i stručan laptop servis u Beogradu za Acer, Asus, Dell, Gigabyte, HP, IBM, Toshiba, Msi, Lenovo, Samsung, Sony, eMaschines, PackardBell, ThinkPad, eePC, MAC book pro, mi ćemo opravdati to što ste nas izabrali. "Nismo najbolji laptop servis, ali smo sigurno bolji od mnogih laptop servisa" koji se ovim poslom bave tek neko vreme, bez potrebnog nivoa znanja i stručnosti. Kako bi se uspešno popravio laptop, potrebno je imati znanje, alat i strpljenje. Mi posedujemo stručnost, profesionalni alat i volju da svaki problem na laptopu rešimo bez odugovlačenja. Svaki kvar na laptopu se rešava brzo-hitno i bez čekanja. Profesionalnost našeg laptop servisa ogleda se u broju uspešno rešenih kvarova na laptopovima skoro svih proizvođača. Ukoliko je kvar teško rešiv, laptop servis konsultuje kolege iz više poznatih servisa u EU. Ukoliko ipak mi ne možemo da vam popravimo vaš uređaj, sigurno znamo ko može.

Za dijagnostiku kvara na laptopu / notebook-u i tablet računaru se koriste naše specijalizovane servisne prostorije u Beogradu (najbolji elektroničari). Nakon što otkrijemo kvar na laptopu, javljamo vam kakve su šanse da popravka bude uspešna.

Ako su vam potrebni samo drajveri (driver) za vaš laptop, možete pokušati da iste skinete sa sajta proizvođača. Postoji čak i "autodetect driver" opcija gde se sa sajta proizvođača laptopa direktno pristupa laptopu i proverava njegov hardver. Na osnovu toga obavlja se update drajvera na poslednje izdanje. Upotreba DRP (driver pack solutions) često zna da napravi problem pa ga ne preporučujemo prosečnom korisniku. U slučaju da niste sigurni kako se instalira određeni drajver, konsultujte našu besplatnu online pomoć za računare.

Izaberite na početku ove stranice marku vašeg laptopa i saznajte kako se i gde može da popraviti / nadograditi laptop ili notebook povoljno. Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi vašeg laptopa, molimo vas da pitanja postavljate direktno na stranici odgovarajuće marke laptopa u delu "laptop servis".

Popravka laptopa brzo i kvalitetno
 • Ako vam je potrebna samo besplatna dijagnostika kvara laptopa bez popravke, ova usluga se naplaćuje 500-1500 dinara. Ako laptop popravljate kod nas, dijagnostika je besplatna. Cene popravki možete videti na stranici Cena popravke laptopa
 • Sve popravke laptopa se izvode na vaš lični zahtev, a uz naše maksimalno poštovanje procedure. Otkrivanje kvara na laptopu se obavlja brzo i efikasno pri čemu je 90% popravke već u toku dijagnostike urađeno.
 • Usluge kao što su: čišćenje laptopa, čišćenje prašine, nadogradnja memorije, hard diska i slično traju obično do 2 - 4 sata. Cena čišćenja orijentaciono 1.500-2.500 rsd.
 • Konstatacija kvara se vrši u roku od 1 h - 24 h. Kod lakših kvarova, pronalaženje problema može trajati i svega par minuta. Nakon testiranja, javljamo vam ishod kao i predlog za popravku. Komplikovani kvarovi traju duže i ako se za potrebe servisa poručuju laptop delovi onda se o svemu dogovaramo.
 • U dogovoru sa vama poručujemo deo za laptop, čija nabavka traje određeno vreme. Potreban je avans u iznosu od 100% vrednosti naručenog dela za laptop.
 • Vi kupujete delove za laptop, a mi ih ugrađujemo - možemo vam ugraditi i naše delove. Kod nas su laptop delovi po ceni povoljniji od mnogih poznatih prodavnica.
 • Konstatacija kvara na laptopu se ne naplaćuje (besplatno) ako laptop popravljate kod nas.
 • Laptop koji drugi serviseri nisu mogli da poprave, pokušaćemo da popravimo mi. Ali, to ne znači da smo u obavezi da vaš laptop popravimo ako ne može. Neki kvarovi kod laptopova su jednostavno preskupi za popravku i ne isplate se.
 • Na kupljene nove delove, dobijate garanciju od prodavca od minimum 2 godine. Ako se dogovorimo da želite ugradnju polovnog dela, dobijate radnu garanciju na ugrađeni deo od 15 dana.
 • Vreme potrebno za servis pokvarenog laptopa je od 1 - 7 radnih dana. Ukoliko se ispostavi da laptop nije moguće popraviti, vraćamo vam ga nazad, pri čemu ne plaćate dijagnostiku kvara.
 • Ukoliko imate stari laptop koji želite prodati ili ga nadograditi, posetite stranicu sa polovnim komponentama ili postavite oglas za prodaju laptopa. Polovni računari Beograd.
 • Laptop servis pruža besplatnu online chat pomoć.
 • Laptop servis Popravkaracunara.com vrši popravke svih modela laptopova
Laptop servis Popravkaracunara.com vrši popravke svih modela laptopova
Laptop delovi
 • Laptop delovi za sve modele laptopova: punjač za laptop, baterije za laptop, tastatura za laptop, ekran za laptop, šarke za laptop, DC konektori, inverteri, kućište za laptop ... itd.
 • Punjači za laptop su napravljeni prema originalnoj specifikaciji laptopa, pružaju originalan napon i amperažu, daju tačno potrebnu snagu koja je veoma bitna za stabilan rad laptopa. Punjači koje mi prodajemo su veoma kvalitetni i nude potrebne karakteristike koje nikada ne može pružiti univerzalni punjač. Čak šta više, iako je skuplji od originalnog, univerzalni punjač ne daje potreban napon i amperažu gledano dugoročno. Pri tome se stvara rizik od kvara na DC konektoru, napajanju laptopa i matičnoj ploči na laptopu. Na stanju uvek imamo punjač za Toshiba, Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Msi, MAC, Samsung, Sony laptop, i sve manje poznate marke laptopova... itd.
 • Ekran za laptop se može takođe zameniti ako je polomljen ili pokvaren. Najčešće se traže ekrani rezolucije 15.6, 17.3 i 10.1 inča a ekrani koje mi prodajemo dolaze sa garancijom od 6 meseci. Stručna ugradnja displeja i provera ispravnosti laptopa je veoma važna. Veoma smo zadovoljni pozitivnim reakcijama kupaca koji i dan danas koriste svoje notebook računare zahvaljujući našim ekranima. Ugrađujemo original displejeve (LED - HD, FULL HD).
 • Tastatura za laptop je veoma složena komponenta koja se praktično veoma teško rasklapa pa je nije moguće popravljati. Tastatura po kojoj je prosuta tečnost (coca cola, kafa, voda, viski, pivo ili bilo šta drugo) je pretrpela ozbiljno oštećenje u smislu da pojedina slova ne rade, ne funkcionišu tipke (tasteri), preskaču slova ili uopšte ne radi. U tom slučaju je jedina ispravna opcija zamena tastature što nije skupo, povoljno je i rešava ovaj problem trajno. Čišćenje tastature uglavnom nema očekivani efekat. Kod nas možete pronaći tastature za sve modele Acera, Asusa, Della, Hp-a, Toshibu, Samsunga, Lenovoa, Sony-a ... itd.
 • Baterija za laptop je komponenta bez koje laptop može raditi samo ako je priključen na punjaču. Bez baterije laptop može raditi nesmetano ali je problem ako je recimo u problemu i DC konektor pa onda nastaje često gašenje laptopa. Svakako da je baterija potrošna roba i posle par godina korišćenja se mora zameniti ali je bolje na laptopu imati bilo kakvu ispravnu bateriju koja drži makar i par minuta nego ostaviti laptop bez baterije. Baterija za laptop u sebi ima akumulatorske ćelije i elektronski sklop koji kontroliše broj punjenja i pražnjenja iste. Ako želite da vaša laptop baterija traje duže, onda je morate čuvati od prekomerne upotrebe. To se postiže pravilnim punjenjem i pražnjenjem iste. Puna baterija se troši skoro do kraja, onda napuni do 100%, skine se punjač sa laptopa i opet troši baterija. Po pravilu, ne treba bateriju ostaviti bez struje na 0%, pogotovo duže vremena.
 • Flet kabal za laptop spada u rezervne delove koji se teže nalaze ali u većini slučajeva imamo flet kabal za skoro svaki laptop. Ako ne postoji nov flet kabl, pronaćićemo polovan ispravan flet i zameniti ga pri čemu dajemo jednaku garanciju da će vaša slika na ekranu biti kako treba, neće se pojavljivati štrafte, linije, razne boje ili će slika treperiti, mrljaviti i nestajati.
 • Šarke za laptop znaju da naprave problem kada se polome. Popravka laptopova ima šarke za sve modele laptopova kao i mogućnost da vaš laptopo sredi/popravi/reparira kada se dogodi da laptop padne i polomi se kućište te šarke ispadnu iz ležišta.
 • Takođe imamo na stanju i laptop memorije DDR1, DDR2, DDR3, DDR4 (2, 4, 8, 16 Gb)
 • Ukratko:
 • Procesori Intel Dual Core, Core 2 Duo, (i3, i5, i7), AMD FX, Ryzen, (razni socketi), nadogradnja laptopa
 • Ekrani za laptopove (zamena ekrana odmah ili poručivanje ekrana ako nema na stanju)
 • Punjači - adapteri za laptopove (univerzalni punjač nije dobar)
 • Tastature nove ili polovne za laptop
 • Hard diskovi SATA, ATA, SSD, novi i polovan hard disk za laptop
 • CD/DVD, MicroSD
 • Flat kablovi, detelina kabl za punjač, DC konektori
 • Inverteri, Wi-Fi kartice, USB WiFi adapteri
 • Šarke, kućišta, maske, folije ako je laptop izgreban, sprej za korekciju plastike kućišta, rezervni laptop delovi

Ako vam treba popravka laptopa, a niste u Beogradu, pozovite nas kako bi smo vam dali neophodne informacije o servisu, delovima, kolika bi bila cena popravke i eventualno (ukoliko je to potrebno), vaš laptop može preuzeti neki od naših partnerskih servisa u Beogradu. Svakako preporučujemo slanje laptopa u naš servis preko poznatih sigurnih kurirskih službi.

Ukoliko planirate da kupite laptop, preporučujemo vam prodavnice tehnike kod kojih ćete pronaći sigurno laptop kakav vam je potreban: Tehnomanija laptopovi, Win Win laptopovi, BC Group laptopovi, Gigatron laptop računari, Tehnomedia ...

Pozovite naše servis, pošaljite ili donesite laptop i biće popravljen brzo i povoljno !

Ako vam je potrebna profesionalna pomoć naših Laptop servisera, slobodno napišite vaš problem ili iskustvo ispod kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Ilijapiše...

Da li se polovan laptop dell e7440 može ubrzati pomoću SSD eksternog diska ili mora da se menja njegov M2 SATA disk ? Kada mogu doneti laptop u vaš servis na proveru i takođe je potrebno čišćenje od prašine i zamena termičke paste.

Servis računara:

SSD na kome je instaliran Windows je taj koji ubrzava rad laptopa. To znači da bi ipak morali da kloniramo sve sa starog na novi ssd i onda je rešen problem - Pozovite naš laptop servis bilo kada kako bi smo vam pojasnili proceduru.