Laptop zvučnici

Zvučnici za laptop, veliki izbor zvučnika svih modela na lageru. Isporuka na adresu u celoj Srbiji, danas za sutra ili odmah. Garancija na kvalitet zvučnika 6 meseci. Zvučnici za laptop - cena u odnosu na kvalitet optimalna.

Popravka zvučnika

Pitate se da li je moguća popravka zvučnika na laptopu ? Svakako da je moguća. Jedino da je kvar zvučnika takav da je neisplativo popravljati iste, ide se na opciju "zamena zvučnika". Pri tome, umesto originalnih zvučnika na laptopu često puta se mogu ubaciti kači i kvalitetniji iz drugog laptopa.

Naš servis računara vrši i servis zvučnika i pojačala. Kvar na zvučnicima se uglavnom može srediti ukoliko nije došlo do velike havarije. Čak i u tom slučaju, naš servis će pokušati da uradi reparaciju zvučnika na nivou fabrikacije - da zvučnik bude kao nov !

Zvučnici u laptopu po pravilu idu u paru ali kada se desi kvar i bude loš zvuk najčešće je pokvaren samo jedan zvučnik. Naravno, dešava se da oba zvučnika budu stradala zbog preteranog i kontstatnog slušanja muzike na maksimimu. Zvučnik laptopa je sposoban da podnese sva opterećenja ali jednostavno se dogodi da isti probije, da se pocepa membrana, da se pokida žica ... itd. Međutim, nešto gore od toga jeste kada se desi da pregori zvučna kartica (audio čip). Tada se mora servisirati matična ploča laptopa.

Naš laptop servis na lageru ima sve vrste laptop zvučnika: Acer zvučnik, Asus zvučnik, Toshiba zvučnik, HP zvučnik, Dell zvučnik za laptop, Lenovo zvučnik, MSI zvučnik, Fujitsu zvučnik, Sony zvučnik, Samsung zvučnici, LG zvučnik, IBM zvučnik, Apple zvučnik za laptop.

apple zvucnik za laptop

Zvučnik za Apple laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za apple laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Apple zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za acer laptop

Zvučnik za Acer laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za acer laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Acer zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za asus laptop

Zvučnik za Asus laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za asus laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Asus zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za dell laptop

Zvučnik za DELLlaptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za dell laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. DELL zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za laptop fujitsu

Zvučnik za Fujitsu laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za fujitsu laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Fujitsu zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik hp za laptop

Zvučnik za HP-Compaq laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za HP laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. HP zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za laptop lenovo

Zvučnik za Lenovo laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za lenovo laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Lenovo zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za lg laptop

Zvučnik za LG laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za lg laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. LG zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

msi zvucnik za laptop

Zvučnik za MSI laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za MSI laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. MSI zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik samsung za laptop

Zvučnik za Samsung laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za samsung laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Samsung zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

zvucnik za sony  laptop

Zvučnik za Sony laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za Sony laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Sony zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.

toshiba zvucnik za laptop

Zvučnik za Toshiba laptop

Prodaja novih i polovnih zvučnika za toshiba laptopove. Imamo sve zvučnike za sve modele. Toshiba zvučnici, zamena, popravka - garancija 6 meseci.