Laptop, tablet, iPhone DC konektori

DC konektor za laptop, veliki izbor DC konektora svih modela na lageru. Isporuka na adresu u celoj Srbiji, danas za sutra ili odmah. Garancija na kvalitet dc konektora6 meseci. Svi konektori su original ili zamenski i 100% usklađeni sa proizvođačkim specifikacijama. Cena zamene konektora zavisi od samog tipa i nabavne cene. Najčešće se radi o konektorima tipa A i B pri čemu su cene 2500 i 3500 din (kompletna usluga).

Zamena DC konektora na laptopu, tabletu, iPhone

Zamena DC konektora na laptopu, tabletu ili mobilnom telefonu se radi kada postoji problem sa punjenjem baterije i uopšte problem u radu dok je laptop priključen na punjač. DC konektor može biti samo oštećen i možda je moguća popravka dc konektora, ali ako je oštećen previše, mora se uraditi zamena konektora novim. Naš servis računara i laptopova daje garanciju na servis, ugrađene delove i usluge.

Naši DC konektori za laptopove, tablete i iPhone mobilne telefone su vrhunskog kvaliteta i sa potrebnim performansama za sve vreme korišćenja. Kod nas možete naći konektore za svaki model laptopa a ono što nema na stanju vrlo brzo se može poručiti. Naš laptop servis na lageru ima sve vrste dc konektora, kao što su: Acer konektor za laptop, Asus dc konektorza laptop, Toshiba konektor za laptop, HP connector za laptop, Dell kontaktor za laptop, Lenovo ulaz za punjač za laptop, MSI konektori za laptop, Fujitsu napojni deo za laptop, Sony konektor za laptop, Samsung konekcija za laptop, LG konektor za laptop, IBM konektor za laptop, Apple konektor za laptop.

pc oglasi

DC konektori se nalaze na našem oglasnom portalu

pc oglasi

DC konektori se nalaze na našem oglasnom portalu