Servis mobilnih telefona

iphone servis

POPRAVKA mobilnih telefona iPhonE, Samsung, HUAWEI, XIAOMI, HONOR, MOTOROLA

Treba vam BRZA POPRAVKA MOBILNIH TELEFONA A DA TO BUDE POVOLJNO I KVALITETNO ? Na pravom ste mestu. IPHONE SERVIS BEOGRAD se bavi popravkom mobilnih telefona SVAKODNEVNO. NAŠ TIM OVLAŠĆENIH SERVISERA NE NUDI BRZE I JEFTINE POPRAVKE VEĆ NAJBOLJI MOGUĆI SERVIS ZA VAŠ TELEFON.

Servis mobilnih telefona iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Honor, Tesla, Lenovo, , LG, Motorola, Nokia vam stoji na raspolaganju za sve hardverske i softverske popravke. Naš servis mobilnih telefona se nalazi u Beogradu i popravka mobilnih telefona se obavlja u moderno opremljenom servisu specijalizovanom za sve vrste popravki na telefonima.

Iako svaki servis za sebe trvdi da je najbolji, mi nismo najbolji ali smo svakako bolji od drugih. Nismo doktori za mobilne već majstori koji mogu da poprave baš svaki kvar pa ćemo se potruditi da dijagnostika kvara i popravka vašeg telefona bude besprekorna. Obzirom da se svaki telefon usled kvara mora otvoriti kako bi se pronašao kvar, kod nas je preliminarna (osnovna) dijagnostika besplatna.

IPHONE ORIGINALNI DELOVI PRODAJA

Ukoliko niste iz Beograda, vaš mobilni telefon možete poslati preko kurirske službe u naš servis kako bi smo uradili otkrivanje kvara i popravku.

Kada mobilni telefon bude popravljen šaljemo ga nazad na vašu adresu. Pored iPhone telefona, zamenu ekrana i baterije možemo uraditi i na bilo kom drugom mobilnom telefonu. Dakle, oštetili ste vaš iPhone telefon i tražite popravku?

NOVO: Servis mobilnih telefona: iPhone servis, Samsung, Nokia, Lenovo, Huawei, HTC, Sony, LG, Alcatel, ZTE, Blackberry, Tesla, Honor, Xiaomi. Popravka mobilnih telefona, dekodiranje, izvlačenje podataka, zamena ekrana, baterije, punjača, zaštita telefona. Profesionalni servis za sve mobilne telefone u Beogradu !

Ako se nalazite u Beogradu, možete odmah skoknuti do našeg mobilnog servisa. Mi smo specijalno opredeljeni za iPhone i Samsung i možemo vam pomoći da vaš iPhone bude kao nov! Možemo da popravimo bilo šta na iPhone telefonu, od zamene dugmadi do ekrana ili baterija i obično to radimo za sat vremena. Ako postoji problem gde je matična ploča glavni uzrok prestanku rada onda se oslonite na naše iskustvo u popravci matičnih ploča. Ukoliko u vašem gradu nema odgovarajućeg servisa za mobilne telefone, možete nam poslati vaš mobilni telefon preko kurirske službe. Nakon urađene dijagnostike, javljamo vam šta je u problemu i kolika bi bila cena popravke.

Popravka mobilnih telefona

Popravka mobilnih telefona napominje da su Mobilni telefoni iPhone, Samsung Galaxy Edge, Nokia, Huawei, Xioami, Honor, LG, HTC, u principu telefoni bez zamerki. Veoma mali broj kvarova odlikuje iPhone kao jedan od najkvalitetnijih mobilnih telefona današnjice. Naravno, ne potcenjujemo ni sve ostale poznate marke telefona (Nokia, Lenovo, Huawei, HTC ... itd). Ali, jednostavno respekt moramo odati Apple i Samsung uređajima. U poslednje vreme je Huawei zaista napredovao i plasirao vrhunske mobilne telefone i na našem tržištu.

Najčešći kvar na mobilnom telefonu jeste mehanički i to: polomljen ekran (displej i touch), polomljeno kućište (zadnja ili prednja maska), oštećen ulaz za punjač (DC konektor), kamera ne radi, zvučnik se ne čuje, mikrofon ne radi, ne može da se upari sa Apple Watch-om, nema mreže, SIM kartica se ne vidi ... itd. Takođe, problemi na iPhone matičnim pločama nisu zanemarljivi. Naš servis vrši otključavanje i dekodiranje iphone-a.

iPhone servis Beograd

Vršimo servisiranje iphone telefona koji su van garantnog roka ili ukoliko ovlašćeni servis ne prihvata popravku iz nekog razloga. Kod nas se popravke rade na nivou zamene komponenti što znači kompletna servis matične ploče, zamena displeja, touch, face ID, flet kabal, zvučnik, zamena baterije, sređivanje konektora za punjenje, konektor za zvuk, pojačavanje zvuka, paljenje i gašenje, home dugme ... itd. Takođe, na iPhone-ima je često problem sam iOS i nedostatak memorije jer jednostavno premalo 16 GB a 64 GB bi bilo optimalno. Za one koji mnogo fotkaju onda se kao rešenje nameće 256 GB. E sad, spor iPhone nije samo zbog prepune memorije već i zbog nekih drugih razloga pa ćete verovatno morati da ga donesete u servis kako bi smo ga očistili, optimizovali i ubrzali da radi kao nov. Naravno. nama su podaci najbitniji te ne morate brinuti o tome jer mi upravo vršimo i spašavanje i bekapovanje podataka sa iPhone na HDD/SSD/ laptop / računar ili DVD disk po vašoj želji.

Servis iPhone mobilnih telefona je tu da obavi sve hardverske i softverske popravke telefona i dodataka. Iphone koristi operativni sistem iOS, prema modelu telefona. Uglavnom iOS radi besprekorno sve dok se ne dogodi neprijatnost da ga korisnici prebukiraju, zatrpaju većom količinom slika i aplikacija zbog čega iPhone počne sporije raditi, dešava se da baguje, zamrzava sliku, koči touch, ne reaguje na dodir, ne prihvata komande. U veoma retkim slučajevima će se desiti da se telefon gasi zbog suviše opterećene memorije.

Zamena ekrana na iPhone

Naš servis iphone mobilnih telefona vrši zamenu ekrana / displeja pri čemu ugrađujemo originalne (novi ili reparirani) ili zamenske ekrane (high copy). Izbor ekrana je na vama a takođe vam možemo ponuditi i polovne ekrane sa garancijom. Polovan ekran za iPhone je jeftinija varijanta, pri čemu držimo samo ispravne modele bez oštećenja i koji eventualno nisu reparirani. Pojedini servisi mobilnih telefona pišu na svojim web stranicama da vrše reparaciju ekrana metodom zamene stakla što uopšte nije dobra opcija. Uvek je bolje zameniti ceo ekran sa garancijom na deo i uslugu nego eksperimentisati bez potrebe. U svakom slučaju, ogromna je razlika između originala i kopije te svaki vlasnik ajfona će primetiti to i biće nezadovoljan bojama i kontrastom kao i odzivom na ekranu koji nije originalan.

Zamena baterije na iPhone

Ako je baterija pri kraju onda će svakako telefon sporije puniti i brže prazniti istu. Takođe, simptomi su i veće grejanje prilikom punjenja ali i korišćenja telefona. Loša baterija ima (health) ispod 85%. Iako baterija za ajfon spadaju u vrlo kvalitetne, naravno ako su original, ipak su podložne trošenju jer se eksploatišu maksimalno. Vek trajanja baterije nije moguće baš precizno izračunati ali je optimalno da se ona može koristiti svakodnevno u roku do dve godine pa čak i duže. Ukoliko vam se dešava da je baterija dobra a telefon se sam od sebe gasi i onda se teško pali, ili jednostavno nema pravila kada će se ugasiti onda tu nije problematična baterija već nešto sasvim drugo što zahteva detaljnu dijagnostiku. Nemojte nasedati na priču da je baterija uvek krivac za sve - nije. Vrlo često se kod iPhone telefona dešavaju čudni kvarovi pa i veoma skupi kao što je kvar memorijskog čipa (nand čip). Naravno, i on je zamenjiv ali je cena vrlo visoka za takvu vrstu avanture. Svakako pre bilo kakve zamene baterije najbolje je da nas konsultujete kako bi smo vam dali besplatan savet šta i kako uraditi i sačuvati barem bekap preko iTunes ili nekog drugog programa a onda je sve posle lakše.

AKCIJA 2024 - ZAMENA BATERIJE NA IPHONE 5s, 6s / plus, 7, 8/+, X, XS, 11 pro, 12, 12 Pro Max, 13, 14, 15. REDOVNA CENA - popust 25% !
Zamena baterije se radi kada je problem nastao zbog neispravnosti stare baterije. Ako sa novom baterijom iPhone radi isto kao sa starom, onda je gotovo 100% sigurno da je problem na matičnoj ploči pa se mora raditi servis matične ploče. Baterija koja je ispod 85% je spremna za zamenu.

Zamena ekrana na iPhone 4,5,6,7,8,X, 11, 11 pro, 12, 12 pro max, 13 (original), 14, 15. Cena usluge zamene displeja -25%

Pošaljite nam vaš mobilni telefon (iPhone ili Samsung), XIAOMI na popravku i vraćamo vam ga kompletno sređenog na adresu u bilo kom gradu Srbije preko kurirske službe (PostExpress, Bex, ili po vašem izboru).

ZAMENA ČITAČA SIM KARTICE

Naš servis mobilnih telefona uspešno vrši zamenu čitača SIM kartica na telefonima 6, 6 plus, 6s i 6s plus.

iPhone 6, 6 plus, 6s i 6s plus koriste Nano-SIM pri čemu su ovi telefoni napravljeni da podržavaju 4G mrežu.

Problemi sa SIM karticom: Ako vam se odjednom dogodi da Ajfon izgubi mrežu ili jednostavno prikaže da nema kartice u čitaču, onda možete probati da ugasite iPhone, izvadite karticu i vratite je u čitač a onda uključite telefon. Ako i posle ovoga ajfon ne detektuje SIM karticu onda može biti problem na samoj kartici ali i na čitaču kartice.

Neispravnost čitača SIm kartice prouzrokuje nepažnja priliko stavljanja kartice u ležište. Svejedno, bilo da je u pitanju veći ili manji kvar, dođite u naše servis mobilnih telefona kako bi smo vam popravili čitač.

CENA POPRAVKE IPHONE TELEFONA

Cena popravke na iPhone telefonima je povoljna i dovoljno je da nas kontaktirate kako bi smo vam dali ponudu i cene za svaku popravku na vašem telefonu.

BRZA POPRAVKA MOBILNOG TELEFONA

Naš servis za mobilne telefone ceni vaše vreme i situaciju u kojoj se nalazite kada vam je telefon potreban ali je pokvaren. Trudimo se maksimalno brzo rešavamo sve kvarove na telefonima ali ponekad jednostavno naiđu kvarovi čija popravka zahteva dugotrajniju i detaljniju dijagnostiku od standardne. Kod nas se provera ispravnosti odnosno pronalaženje kvara na telefonu radi u roku od 24h. Često se popravka telefona obavlja u istom danu.

Prilikom predaje telefona u naš servis, biće vam rečeno orijentaciono vreme potrebno za popravku.

Da napomenemo da kod nas možete kupiti sve za vaš iPhone telefon. iPhone delovi su dostupni za ugradnju i slanje na adresu.

  Najčešći kvarovi i popravke mobilnih telefona

 • 1 Zamena ekrana na iPhone, Samsung, Nokia, Huawei, Tesla, Lenovo, Xiaomi, Honor, Asus.
 • 1 Zamena ekrana na iPhone, Samsung, Nokia, Huawei, Tesla, Lenovo, Xiaomi, Honor, Asus.
 • 3 Zamena "home button-a" kada ne reaguje na pritisak. Touch ili kontakti baguju
 • 4 Zamena prednje i zadnje kamere, popravka kamere i flet kabla.
 • 5 Popravka matične ploče iPhone-a, Samsung ili zamena matične ploče.
 • 6 Zamena kućišta - prednja i zadnja maska.
 • 7 Zamena zvučnika kada se sagovornik slabo čuje ili se uopšte ne čuje.
 • 8 Zamena mikrofona kada vas sagovornik ne čuje ili loše čuje.
 • 9 Optimizacija iOS-a, rešavanje problema kada je iPhone spor.
 • 10Bekap, spašavanje podataka sa telefona.
 • 11iPhone X, 11, 12, 13,14, 15 / pro max se ne uključuje. Ne pomaže restart (volume up/volume down/hold). Softverski kvar.
 • 12iPhone ne može da uradi restore (greška 4014). Moguć kvar na nand memoriji

Cena popravke telefona

Cena popravke telefona je povoljna i sigurno povoljnija od većine servisa za mobilne telefone u Beogradu. Trudimo se da cena popravke bude što povoljnija kako bi se i nama isplatio rad a i vama strpljenje.

Naše nabavne cene delova su korektne i trudimo se da naš rad odnosno usluge naplatimo takođe u skladu sa vašim mogućnostima.

Svaka popravka telefona se najpre dogovara, pa ukoliko vama cena odgovara mi tada krećemo u proceduru popravke. Dijagnostika kvara na telefonu je besplatna ako se popravka obavi u našem servisu. U slučaju da naši serviseri otkriju kvar a vi odustanete od popravke, dijagnostika se naplaćuje 500-1500 dinara u zavisnoti od uloženog vremena i delova u toku postupka dijagnostike.

Da li treba raditi update iOS-a ?

iOS (bivši iPhone OS) je mobilni operativni sistem napravljen od strane Apple-a isključivo za svoj hardver. Savet je da se operativni sistem uvek ažurira iz bezbednosnih razloga. Pored toga, novija verzija iOS-a svakako donosi neke novine u smislu iskorišćenja hardvera od strane softvera. Razne greške i propusti se takođe minimalizuju iz verzije u verziju. Popravka mobilnih telefona savetuje da se update ne radi odmah kada vas iPhone bude obavestio o tome da je dostupna nova verzija iOS-a, već da se to uradi tek nakon što se uradi Full bekap telefona preko iTunes aplikacije na računaru ili laptopu. iOS 10 se može instalirati na ajfonu 5 i novijem dok se za starije telefone koriste verzije iOS-a do 9.0-9.3.5. Najnoviji iOS 17 za vaš iPhone ili neki drugi uređaj možete skinuti na stranici iOS download

iPhone je postao spor

Kada primetite da je vaš iPhone postao spor, usporeno radi, sporo otvara aplikacije i slično, vreme je da se malo pozabavite time. Ono što vi kao korisnik možete da uradite je da proverite koliko je prostora za čuvanje podataka ostalo na telefonu (slobodan prostor na memorijskoj kartici). Recimo ako imate iPhone 6s sa 16 GB kapaciteta i vremenom iskoristite ovaj prostor, realno će telefon postati spor. Međutim, dešava se da nisu samo slike i video snimci krivac što mobilni telefon postane spor već razlog tome mogu biti razne greške prilikom ažuriranja, instaliranja i brisanja aplikacija. Jednostavno, pokušajte da sve slike ili snimke sačuvate negde na računaru i obrišete ih iz iPhone-a. To možete da uradite ručno ali vrlo pažljivo. Nakon toga restartujte telefon da vidite jel bolja situacija. Ako nije ok, moraćete verovatno da vaš iPhone povežete na iTunes i da uradite full backup, zatim i restore. Ako ni to ne pomaže, onda donesite ajfon u naš servis za popravku mobilnih telefona kako bi smo uradili mali servis - da vaš telefon radio kao nov, brzo i bez problema!

Novi iOS 17.5.1 (Jun 2024)

Puno poboljšanja, vuzelnih ponajviše uz obavezne sigurnosne zaštite za vaš iPhone. Nikada nemojte ignorisati kada iPhone traži ažuriranje, već dozvolite mu, sačekajte par minuta i nastavite sa korišćenjem telefona. Dešavali su se problemi sa mejlovima kod prelaska sa iOS 15 na 16 u smislu da ili kasne ili morate da ručno podešavate parametre u "Email settings". Trebalo bi da je to sad ispravljeno kao kumulativna ispravka. Ukoliko i dalje mejlovi ne rade kako treba, obrišite aplikaciju Outlook i ponovo instalirajte na vašem ajfonu i radiće bez problema.

Novi iOS 15.4.1

Da li treba ažurirati novi iOS, jer brže radi ajfon, manje problema ima oko memorije. Puno novih poboljšanja u odnosu na prethodni 14 iOS. Brži sistem, stabilniji, bezbedniji. Trebalo bi da benefite od ovog ažuriranja imaju korisnici iphone od X na više. Ne oklevajte da izvršite update jer zaista vredi!

Novi IOS 14.6

Apple je predstavio i najnoviju verziju iOS 14. Novi apple sistem zaista ima puno novih funkcija koje olakšavaju rad i unapređuju korisničko iskustvo. Kao prvo, ažuriranje aplikacija je poboljšano, brzina otvaranja aplikacija je duplo brže, a vizuelno je lepši korisnički interfejs. Kao novina tu je i opcija "dark mode" sistema koja izgled operativnog sistema pretvara iz svetlog u tamni. Baterija na iPhone-u duže traje pod novim iOS-om (naš test iPhone 2021) je pokazao bolje performanse. Ikonice za kontrolu jačine zvuka su izmenjene, u opcijama se nalaze i nove opcije za pregled i editovanje fotografija. Čini se da kod iPhone X bolje radi Face ID detekcija u mraku, precizniji je dodir ... itd. Ostale novine provalite sami ... Korisnici koji su sa iPhone X prešli na 11 Pro kažu da postoje poboljšanja i da je to nova priča, a tek prelazak sa 8 na 12 juhuuu. Nama za sada iskreno vrlo lepo rade 6s, 7, 8, X, XS, 11, 12, 13 i u pro/max varijantama.

Polovan iPhone cena

Cena polovnog iPhone: 6s (80-150 e), 6s plus (100-180 e), 7 (140-220 e), 8 (190-280 e), X (320-450 e). Popularni modeli na popustu su iphone 6s (64 GB) kao i iphone 8 (64 GB). iPhone X kupuju uglavnom osobe koje su eventualno isprobale iPhone 8 i žele moderniji telefon. Naša preporuka su telefoni 6s, 8, X. Za stariju osobu je svakako optimalnije da koristi iPhone plus varijantu jer je telefon veći, ekran samim tim je veći i uz podešavanje krupnijeg fonta - veća slova, to je sasvim OK telefon !

Cene su orijentacione i podložne su promeni. Vršimo povremeno po potrebi i otkup iPhone telefona koji su havarisani ali i ispravni pri čemu je cena otkupa stvar dogovora.

Otključavanje iPhone

Najčešće nam korisnici traže da im uradimo otključavanje PASS koda, iCloud šifre pa i mreže na telefonu. Treba znati da nije pouzdano otključavanje mreže jer operater ugovorom veže telefon-iphone pa i svaki drugi na svoje ime. Međutim, po isteku ugovora (ugovorne obaveze), trebalo bi da po defaultu-podrazumevano sve bude otključano na sve mreže. To se međutim vrlo često zaobiđe i imamo situaciju da se mobilni telefoni prodaju vrlo jeftino jer su neupotrebljivi na drugoj mreži.

Pass kod na iPhone ili Fingerprint, ili Face ID su nivo zaštite koji funkcioniše tako da ako ne znate ovu šifru, praktično više ne možete da koristite mobilni telefon. Iako ste vi jedini, prvi i legalni vlasnik, ne daje vam se za pravo da zaboravite šifru koju ste sami postavili. E sad, legalno kupljen iphone, i uz malo znanja može se lako osposobiti da ponovo bude otključan a onda sve dalje možete i sami :).

Najteža situacija je kad je zaboravljen Apple ID, ili šifra od iCloud-a. Ako ne možete da se setite svog Apple ID-ja, vi ste gubitnik telefona i možete da ga prodate samo za delove. iCloud se može bajpasovati ali onda ne smete raditi update jer ćete opet upasti u ćorsokak ... svejedno. Savetujemo vam da strogo pažljivo beležite vaše lozinke i mejlove. Koristite lozinku koju ćete lako izvući iz sećanja.

Samsung telefon Android problemi

Često u naš servis dolaze telefoni koji rade pod Android operativnim sistemom a koji zapravo imaju samo problem sa prostorom.

Samsung telefoni prednjače jer je logično da njijh i najviše ljudi koristi u Srbiji. Naš savet je da pre nego što nam donesete mobilni telefon u servis i sami pokušate da malo rasteretite telefon od silnih aplikacija. Ako vam je to baš toliki problem onda nemojte ništa dirati i mi ćemo vam uraditi optimizaciju sistema i čišćenje mobilnog telefona - oslobađanje prostora na telefonu! Nije skupo, ne traje dugo a telefon radi mnogo brže - kao da je nov.

Apple servis Beograd

Apple servis i prodaja opreme i delova za sve iPhone, Mac, iPad, iPod uredjaje. Otkljucavanje i jailbreak iPhone telefona.

Tagovi

iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone baterija, 11 pro ekran, 12 ajfon displej, 13, 11 iphone staklo glavne kamere, iPhone displej, iPhone maska, iPhone staklo, iPhone kamera, original baterija za ajfon, punjač za iPhone, jača baterija, iPhone kabal, zamena ekrana, zamena zvučnika, zamena kamere, zamena konektora, čišćenje iPhone telefona, popravka matične ploče za iphone, iPhone 14 pao i polomio se ekran, zamena maske, zadnje staklo puklo, staklo kamere zamena, na dodir ne reaguje.

Ako vam je potreban servis iPhone mobilnog telefona onda ste na pravom mestu. Možete nas ispod u komentarima pitati u vezi vašeg mobilnog telefona.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Mikipiše...

Pozdrav,zanima me cena popravke ekrana na Iphone 6s?

Servis računara:

Popravka ekrana nije moguća, već samo zamena ekrana. Osim ako niste sigurni pa nije samo staklo - touch u problemu ?

Avatar
Novo
Marijanpiše...

Poštovani, imam iphone XS, koji jos ima garanciju ali sam zaznuo stvar - slikao sam ispod vode na moru misleći da je ajfon vodootporan - ali šipak.

Pošto se sada samo upali i traži neki apple reset, odneo sam ga u Ušću u ovlašćeni iphone servis gde mi nisu prohvatili garanciju.

Sada konačno shvatam da iphone X nije vodo otporan ali šta da uradim s ovim telefonom - imate li neku ideju, jel može da se popravi ? Podatke imam na iCloudu.

Servis računara:

Donesite telefon da pogledamo ... ako su vas odbili za garanciju onda ne vredi pokušavati dalje. Svakako ćemo naći neko rešenje.

Avatar
Novo
Stivenpiše...

Otisao mi je ulaz za bateriju na Iphone SE da li mozete to da sredite?

Servis računara:

Može se srediti.

Avatar
Novo
Blagojepiše...

Iphone 7 ekran, zamena, već je dva puta menjan ekran i bile su loše kopije tako da baguje telefon, preskače ... itd. Jel imate originalan ekran makar i repariran al ida je original ?

Servis računara:

Imamo na stanju ekran za iPhone 7, original ... crni ekran

Avatar
Novo
Biljanapiše...

Potrebna mi je matična ploča za iPhone 6. Da li naplaćujete ugradnju ako se ploča kupi kod vas ? Hvala

Servis računara:

Poštovani, možda se vaša matična ploča za iPhone može popraviti. Imamo i jednu polovnu ispravnu ploču za ajfon 6 (otključana). Možete nas pozvati radi dogovora.