Popravka električnih trotineta

čišćenje laptopa

SERVIS TROTINETA

Popravka električnih trotineta je profi usluga koju pruža naš servis računara.

Kao odlično opremljen servis za električni trotinet, imamo na stanju rezervne delove za većinu poznatih marki trotineta i stručne servisere koji su spremni da poprave svaki mogući kvar na vašem elektro trotinetu.

Ne brinite ako je vaš trotinet kopija originala ... nije bitno, važno je da se popravka uradi kvalitetno !

Probušena guma na trotinetu, ili je trotinet okupala barica pa je u problemu elektronika, ne brinite, sve se može popraviti kod nas.

 

Popravka Xiaomi električnih trotineta

Obzirom da su Xiaomi električni trotineti najzastupljeniji kod nas u Srbiji, odlučili smo se da za početak najpre njih uvrstimo u servisne usluge. Najčešće popravke se odnose upravo na Xiaomi m365 trotinet.

Servis RING trotineta

Ring trotinet je još jedan konkurent i brzo je pronašao zadovoljne kupce među trotinetima. Odličan kvalitet izrade, izdržljiv mehanizam i super autonomija baterije.

Denver trotinete ne popravljamo !

Kao i prethodna dva rivala, i Denver se trudi da napravi trotinet za sve prilike. U urbanoj sredini sve više smo primorani da tražimo alternativni način prevoza od kuće do posla i od posla do kuće. Na žalost, naš servis trotineta ne radi sve vrste popravke na Denveru, zbog više razloga. Ukoliko imate problem na svom Denver trotinetu, obratite se prodavcu ili kod ovlašćenog servisa jer naš servis ne vrši popravku ovih modela.

Nazad to može biti problem ako je posao daleko, pa moramo biti racionalni jer svaki trotinet može da nas preveze tek toliko za koliko je maksimalno projektovan. To znači da ne možete očekivati da kupite jeftin trotinet a da vas vozi recimo od Vračara do Altine ili od Olimpa do Bloka 70.

Baterija koja može da izdrži maksimalno dugo, Od Begrada do Zemuna

Zaista ljudi koriste trotinet za prevoz čak iz Zemuna do Beograda, recimo do centra i nazad, bez problema. Provuku se kroz sve gužve, kad je lepo vreme i stignu na posao i vrate se brzo kući nazad. Trotinet realno razvija oko 25 Km/h maksimalno ali oni ozbiljniji znaju da jure i daleko brže, preko 50 km/h. Svakako da se ne savetuje brza vožnja niti voziti trotinet u saobraćaju gde vozač trotineta može biti izložen riziku od udara bočnog vetra od strane autobusa, kamiona ili putem gde je brzina vozila veća od 50 km/h. Jednostavno, trotinet ima dva mala točka i koliko god to bio jak, moćan trotinet, on je izložen uticaju puta i okruženja. Bez kacige je nebezbedno voziti trotinet.

Trotinet koji juri i preko 50 Km/h je sve češća pojava na našim ulicama. Složićete se da je to baš ozbiljna brzina za dva točka na kojima stojimo, a te malene gume su izložene udarima rupa, neravninama, pregibima, ekserima na putu ... pa treba biti obazriv!

Električni trotineti su nesumnjivo postali jako zgodna opcija za prevoz u urbanim sredinama. Uglavnom se korisnici odlučuju za nešto kvalitetnije trotinete jer je recimo bitna stavka održavanje elektro trotineta koji se vremenom troši, autonomija baterije opada ali se troše i gume kao i ostali delovi koji se svakodnevno amortizuju.

Baš zbog toga što je električni trotinet prevozno sredstvo kojim se prevozite koristeći trotoare i prometne ulice, veoma je važno da svi delovi budu u top stanju.

Usled svakodnevne vožnje, jasno je da se delovi troše pa je periodično potrebno uraditi i servis trotineta. Preventivno se u servisu kod nas proverava autonomija baterije, stanje kočnica (kočnice), guma, sajli ... itd.

AKCIJA 2021 - DIJAGNOSTIKA KVARA NA TROTINETU = BESPLATNO !!!
Najčešće se detektaža kvara obavlja u istom danu od momenta kada se trotinet donese u servis. Nakon detektaže, pristupa se popravci - zamena delova, ugradnja, a zatim i testiranje električnog trotineta. Koristimo samo originalne delove i profesionalni alat za popravku etrotineta. Ako vam se dogodila neprijatnost i kvar na putu i niste u mogućnosti da dođete u servis, kontaktirajte nas!

Moramo napomenuti da mi ne radimo terenski servis električnih trotineta. To znači da ne dolazimo na adresu već je neophodno da nam se trotinet donese u servis kako bi smo uradili kvalitetnu popravku.

Kao profesionalni servis električnih trotineta u Beogradu, radimo sve moguće popravke uz adekvatnu garanciju na delove i obavljene usluge.

Nudimo povoljne i brze usluge popravke i zamene guma na e-trotinetima.

POSTUPAK POPRAVKE TROTINETA

Trotinet je prevozno sredstvo - uređaj koji na sebi ima sve potrebne delove koji mu omogućavaju da vas kao korisnika opslužuje maksimalno dobro sve dok postoji optimum performansi koje su prema specifikaciji proizvođača ispunjene. To praktično znači da čak i u garantnom roku može doći do poremećaja u radu uređaja na trotinetu ili trošenja pa se mora uraditi brza zamena kako bi se trotinet mogao koristiti kao kada je kupljen - fabrikacija. Na šta najpre treba obratiti pažnju ako je trotinet skoro nov ali niste sigurni da li mu treba mali ili veliki servis ?

 • Gume na trotinetu se troše brzo ... zavisno od ekspolatacije ali godišnje bi trebalo jednom proveriti stanje guma. Uglavnom se savetuje zamena prednje i zadnje gume u kompletu ali to se brzo proveri kod nas u servisu da li je neophodno zameniti komplet - set guma. Naravno, u daljem tekstu ćete videti prednosti i mane punih guma i gume koje se pumpaju.
 • Amortizeri stradaju brzo, naročito ako vozite trotoarima gde ima puno rupa, neravnina ... itd.
 • Ručna kočnica na trotinetu je vrlo bitna jer kao i kod auta, ako nema dobro kočenje, postoji rizik za vozača, suvozača, putnike i dalje sve učesnike u saobraćaju. Uglavnom loše kočnice prouzrokuju minimalne-srednje teške probleme u saobraćaju ali je bezbednost uvek na prvom mestu pa bi kočnice na trotinetu morale biti 100% ispravne !!!
 • Volan - upravljač, ne sme da ima luft, ne sme da prokliza jer tada dolazi do nezgode. Pri brzini većoj od 20 Km/h pad može biti fatalan po zdravlje!
 • Signalizacija - ako postoji na električnom trotinetu a trebalo bi da je ima, mora biti ispravna. Dakle, vi morate biti vidljivi u saobraćaju, jasno obeleženi, i kao učesnik u saobraćaju lično odgovarate za svoje prevozno sredstvo. Nema sumnje da se vrlo često desi da ne radi stop svetlo ili glavno svetlo ... cena zamene je smešna u poređenju sa kaznom a kazna za neobeleženo vozilo u saobraćaju se zna kakva je.

Mali servis električnog trotineta podrazumeva da se sve navedeno ispita detaljno i otklone nepravilnosti. Naš servis se svakodnevno bavi popravkom trotineta i zna se kako i šta treba da ispuni jedan takav mehanički sklop u smislu ispravnosti i bezbednosti!

Podmazivanje rotirajućih - kotrljaućih elemenata na trotinetu je u sklopu malog servisa i ne naplaćuje se dodatno.

REPARACIJA TROTINETA

Pazite dobro, naslov "reparacija trotineta" je nešto što zaista nema potrebe da se komentariše jer je to nomalno kod nas. U bogatijim zemljama se i ne razmišlja o bilo kakvoj vrsti poravke trotineta. Eventualno se radi zamena baterije koja najbže strada, zavisno od ritma, stepena isokorišćenosti samog trotinetića. Kod nas je ipak malkice drugačije jer platežna mogućnost zahteva i održavanje a opet to nije samo akumulator već i sve ono što se troši svakodnevno jer naši putevi, trotoari i uličice su daleko po kvalitetu u odnosu na EU.

 

Mi smo vam zato ponudili reparaciju trotineta kao vid dobre volje kako bi smo vam olakšali i pojednostavili popravku, uz minimalno ulaganje u odnosu na nabavku skupih i često teško dostupnih rezervih delova. Uz sve to treba naglasiti da je i Korona pandemija mnogo poremetila ceo sistem nabavke, isporuke pa i same ugradnje delova pa smo vam zbog toga i posvetili ovaj ali deo teksta da vas upoznamo sa problematikom.

Dakle, ako nema blatobrana za vaš trotinet,a vaš blatobran je pukao, oštećen je, fali parče ... nije problem. Naš servis trotineta radi izlivanje komponenti odnosno kalupiranje i fabrički deo je spreman za ugradnju bukvalno u roku od 24h (samo za određene modele) !

Polomila se ručica ili je otpalo nešto sa trotineta od plastike, nikakav problem, kod nas se sve to može popraviti.

  Popravka elektro-trotineta obuhvata

 • 1 Zamena gume na Xiaomi - RING, reparacija nije dobra opcija
 • 2 Zamena prednje/zadnje gume bilo da imate vašu gumu ili naš servis ugrađuje novu gumu
 • 3 Ugradnja pune gume umesto guma na naduvavanje ali samo uz pristanak a ne na nagovor :)
 • 4 Zamena zadnjeg blatobrana, postavljanje dodatne zaštite
 • 5 Zamena prednjeg blatobrana, ako je polomljen, može se srediti
 • 6 Popravka elektronike - lemljenje, servis elektronike, pokidani kablovi se menjaju ili radi popravka/reparacija
 • 7 Zamena zadnjeg ili prednjeg svetla - Po želji
 • 8 Zamena sajle gasa trotineta, ili senzora gasa - Senzor gasa ako je loš, neće se trotinet startovati!
 • 9 Dotezanje kočnice na trotinetima, uglavnom sajla popusti ali i paknovi se potroše
 • 10 Zamena šipke na volanu i ostalih delova, ali ako je šipka OK, može se uraditi reparacija - zavarivanje osovine
 • 11 Zamena zadnjeg ili prednjeg svetla, LED trakice po želji boja ... može se kombinovati
 • 12 Zamena viljuške volana - korekcija upravljačkog sistema, dotezanje šrafova u glavčini volana
 • 13 Popravka kočionih diskova ili zamena diska ako je potrošen i trotinet slabije koči
 • 14 Zamena baterije / akumulatora na trotinetu Xiaomi (MI), redmi, Denver

Prodaja električnih trotineta

Trenutno ne radimo prodaju električnih trotineta već samo servisiranje, poravku i reparaciju. Otkup trotineta takođe ne radimo. Ali ako baš želite našu preporuku kao servisa za trotinete, slobodno nas kontaktirajte, vrlo rado ćemo vam dati predlog za kupovinu trotineta.

Održavanje trotineta

Upravo akcenat uvek stavljamo na održavanje, jer jedino tada smo svi sigurni da je sve u redu. Znači, kao što jedan laptop ili desktop računar ili automobil, skuter, kosačica, zahteva održavanje, tako se i trotinet mora održavati u besprekornom stanju. U sezoni, čim dođe do kvara odmah morate u servis za trotinet, ali kada se ne vozi, trotinet može da zariba. Pitate se sigurno da li vas mi možda plašimo ? Ne, verujte nam na reč, plašljiv čovek ne sme da se popne na trotinet i provoza ga malo tu po ravnom a kamoli uzbrdo i nizbrdo. U stvari, prosto je i bezbedno ali samo ako je trotinet ispravan 100%.

Ne dozvolite da sitnice naprave veliki problem pa da popravka trotineta bude skuplja nego što košta ceo trotinet ! Održavajte ga redovno, podmazivanje vitalnih delova je obavezno i preporuka je da se mali servis radi čak i pre roka u sezoni a u zimskom periodu, bukvalno trebate da osvežavate bateriju i "na prazno" provozate svog ljubimca.

 

Puna guma ili pumpaj Lazo ?

Puna guma je puna, nema šta da je probuši ... čvrsta je, kompaktna i troši se polako. Mana je njena tvrdoća mada se u zadnje vreme mogu naći meke pune gume ... durasoft, ali da ne pomešate termin kada kupujete Durex nema veze sa tim !

Mekanija puna guma je noviji termin i odnosi se na specijalne gume za trotinet koje se ponašaju čak i bolje nego one na pumpanje!

S druge strane, guma koja se pumpa ima svoju istoriju, i vi već znate da ste na balonu ... znate da to ljulja i amortizuje perfektno svaku neravninu.

Mi ne žalimo da vas ubeđujemo šta je bolje jer, nama je lakše da vam ugradimo punu gumu a teže se menja pumpajuća guma, jer ima spoljašnju i unutrašnju gumu. Zamena gume na trotinetu koji ima spoljnu i unutrašnju gumu je čupanje za kosu !!! Mnogi su pokušali sami da to urade, verujući da je to isto kao na bajsu ... međutim CVRC! Mrka kapa dragi ljudi ... ne ide to tako lako.

Treba vam profi trotinet servis pa zato skoknite do nas da obavimo zamenu gume danas za danas ili za sutra ... gužva je.

 

Servis elektro trotineta Beograd

Trenutno je naša radionica za popravku trotineta maksimalno opremljena u Beogradu. Kod nas imate sve što je potrebno za servisiranje i održavanje trotineta na jednom mestu. Pokriven je ceo Beograd sa svim okolnim mestima.

Pomoć na putu

U zavisnosti u kom delu Beograda se nalazite i desio vam se kvar na trotinetu, naša terenska služba može doći do vas i na licu mesta rešiti problem. Ukoliko je problem komplikovan, trotinet se dovozi u servis i sređuje i onda vraća vama na kućnu adresu ili vi lično dolazite po svoj trotinet. Omogućili smo akciju "pomoć na putu" koja je besplatna ukoliko ste barem jednom bili u naš servis trotineta i imate svoj "trotinalog".

Da li se trotinet sme voziti po kiši ?

Uglavnom su svi kvalitetniji trotineti napravljeni tako da se mogu voziti i po suvom i mokrom vremenu. Jedino je vozačima trotineta nejasna situacija kada odjednom počne kiša - šta onda ? Ništa, samo nastavite da vozite do krajnje destinacije ako vam to uslovi dozvoljavaju. Kišna kabanica i naočare ili kaciga su dobordošli ali pri jačoj kiši je prosto nemoguće voziti pa se ne savetuje da uopšte pokušavate vožnju već se sklonite sa strane dok ne prođe nevreme i onda nastavite vožnju.

Čuvanje trotineta

Ako duže vreme nećete voziti vaš trotinet, savet je da se isti čuva na suvom i bezbednom mestu. Dakle, bilo kakva garaža ili kutak gde nema vlage će biti dovoljan da se smesti trotinet. Naravno, mnogi nemaju takve uslove pa trotinete čuvaju u stanu, u hodniku ... itd. Važno je samo da zimi ne bude na mrazu a leti nikako izložen direktnoj sunčevoj svetlosti-suncu. Ovo govorimo iz iskustva jer korisnici najčešće probleme imaju upravo zbog pogrešnog lagerovanja trotineta u zimskim uslovima i onda kada dođe lepo vreme naiđu problemi sa startovanjem ... itd.

 

Leteći automobili (posle 2025)

Emitovana je nekada davno jedna vrlo zanimljiva emisija "posle 2000-te". Novotarije, izmišljotine, ali za nas (tada decu) to je bilo vrlo moguće i dostižno. Ko god je gledao "Igre u San Marinu", uporedo sa tim je mogao da prati i "Fleš" i pomenuti kolaž koji oslikava sve ono što se trenutno dešava ali i priprema za budućnost. Dakle, budućnost se planira.

Skoro je bilo nezamislivo da će na ulicama Srbije osim automobila, motocikala, elektro-bicikala i bicikala, kao i svih ostalih manje-više poznatih prevoznih sredstava biti i nešto sasvim novo - električni trotineti. Ali, ne treba biti skeptičan, jer tu nije kraj već početak jedne nove priče. Ljudi oduvek žele da imaju neko prevozno sredstvo kako bi sebi skratili put, olakšali svakodnevnicu ... itd. Trotinet kojeg pokreće moćan akumulator nije ništa posebno. Doduše, mnogima sve to deluje pomalo "bljak". Komentari pešaka su uglavnom "vidi seljaka ili seljanka se kačila na točkove". Međutim, takve priče su kratkog daha jer vrlo lako se može i vaa desiti da se uhvatite za volan elektro-trotineta i onda će vam on biti najbolji saveznik u borbi sa gužvom. Jednostavno, opustite se i prihvatite istinu koja je svuda oko vas. Posle pejdžera je došao mobilni i u nekom momentu smo svi bili "seljaci", a najveći su bili oni koji su morali da izvlače antenu od dva metra da bi uhvatili signal dok su neki moderniji u isto vreme imali motorolu startak na preklop. Čudo neviđeno !

Leteći automobili nisu tako daleko. Možete se smejati koliko hoćete ali je moguće, izvesno, izvodljivo je. Jedino će biti problem naterati nekoga da upravlja tim oruđem jer u vazduhu ne mogu da stoje znakovi pored puta koje ionako na zemlji retko ko poštuje a jedan od njih je najosnovniji - aksiom: STOP!!!

Servis letećih automobila biće ipak na zemlji, u radionicama koje će biti specijalizovane za popravku letećih automobila. O tome će se posebno razmišljati na vreme kako se ne bi desile nepredvidive situacije. Tu mora sve biti u milisekundi jer u vazduhu pilot je taj koji je prepušten sam sebi a zavisi od komandi-navigacije sa zemlje.

 

Ako vam je potreban servis trotineta ili savet kako da ga samostalno održavate, napišite vaš komentar, potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Aleksandarpiše...

Pozdrav,

Juče mi je stigao novi el.trotinet E4-9 max model od 3600w sa pogonom na oba točka.

Medjutim kad sam ukljucio da se puni krenuo je sa punjenjem i odjednom je izbio osigurac. Kad sam vratio osigurac i ponovo ukljucio vise nije gorela lampica na punjacu i nije hteo da puni.

Ima li mu leka.

Punjac je oznake Model GJS 150-6720200 od output 100-240v

Avatar
Novo
piše...

DALI MOZE DA SE POSALJE ELEKTRICNI TROTINET

Avatar
Novo
Aleksapiše...

Dali moze da se posalje električni trotinet

Avatar
Novo
Mehmedpiše...

Zdravo iz cista mira nece da se ugasi lampa na trotinetu i stoji u mesto a pise da ide 30,40 sta li je u pitanju ?

Avatar
Novo
Draganpiše...

Gde mogu doneti trotinet na opravak⁉️

Baterija ok, pogonski zaglavio, teško se okreće i kad guram.

Servis računara: Popravka električnog trotineta direktno u servisu kod nas ... adresa na sajtu... srdačan pozdrav!