LENOVO LAPTOP SERVIS

Lenovo servis, popravka Lenovo laptopova, tableta i mobilnih telefona

Lenovo laptop servis

LENOVO SERVIS BEOGRAD

Servis laptopova i popravka Lenovo laptopa. Popravljamo sve modele Lenovo-a, od najstarijih do najnovijih.

Brza dijagnostika kvara na LENOVO računarima, stručan offline/online servis i svakodnevna podrška

Popravka kućišta i šarki, zamena hard diska, servis usb ulaza, zamena ekrana (LCD displej), punjači i DC konektori za Lenovo... itd.

Novi laptop delovi za Lenovo: tastatura, šarke, kućište za lenovo laptop, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

Servis LENOVO laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa.

LENOVO je četvrti najveći proizvođač računara u svetu, a svoje laptopove najviše plasira u Kini. Medjutim, u poslednje vreme kod nas u Srbiji Lenovo beleži ponovo dobru prodaju zahvaljujući odličnom marketingu, ali i nenametljivom dizajnu. Lenovo Yoga spada u red vrhunskih laptopova, serija ThinkPad važi za vrhunske laptopove, za plići džep ima puno modela ideaPad. Sve u svemu, široka lepeza izbora prilagođena našem standardu neminovno dovodi do veće kupovine laptopova ovog brenda. Lenovo laptop je veoma pouzdan i vrlo dobrog kvaliteta. Ono što ih izdvaja od ostalih laptopova je svakako odličan kvalitet izrade. Često puta korisnici kažu da su zadovoljni Lenovom jer je tastatura veoma otporna, kao i plastika, na grebanje, udarce ... itd. Mada, ruku na srce, veliki broj laptopova je stigao u naš servis zbog problema sa kućištem, šarkama, plastikom, ekranom, dc konektorom. Uglavnom G serije imaju neke anomalije koje uspešno rešavamo u toku jednog radnog dana.

Mi nismo pokušavali da testiramo lenovo na slična opterećenja ali ga svakako preporučujemo i kao povoljan laptop u smislu odnosa cene i kvaliteta.

    Popravka Lenovo laptopova

  • 11Instalacija sistema Windows 10, 7, 8, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje LENOVO laptopa kompletno. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje lenovo laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu LENOVO. Od 5.000 - 35.000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (Cena oko 3.500 din)
  • 7Zamena tastature od 3.000 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

LENOVO SERVIS

Naš laptop servis za lenovo laptopove svakodnevno vrši najkompleksnije popravke na svim modelima laptopova ovog poznatog brenda. Ne postoji kvar koji nismo uspeli da rešimo osim u slučaju da je popravka neisplativa zbog zamene matične ploče. Trudimo se da servisi rade brzo, bez odugovlačenja i da se popravka lenova obavlja u dogovorenom roku.

Imajte u vidu da garanciju za svoj LENOVO laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Ovlašćeni servis u principu vrši zamenu neispravnog laptopa u garantnom roku. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser u vašem mestu. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi LENOVO laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LENOVO LAPTOP SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Lenovo servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (23)

Gravatar
Novo
Svetlana Baltić - Al Salehpiše...

Za vreme korišćenja laptop je iskluznuo i udario o stočić stranom gde je kabl za punjenje. Odmah sam dobila poruku: "your computer has experienced a problem, cheking in progress" ili tome slično. Nakon što se ponovo pokrenuo, vidim u donjem desnom uglu zvučnik sa crvenim X - "No audio output device is installed" i naravno, nemam zvuk. Sve ostalo normalno radi.

Interesuje me koliko je čekanje za popravku jer koristim laptop za posao i cena, okvirno.

Na slici su informacije o modelu sa poleđine laptopa.

Hvala unapred, pozdrav!

Servis računara:

Popravka bi trebalo da traje par radnih sati ali dijagnostika može potrajati 1 ceo radni dan. Kad god padne laptop mora se detaljno ispitati kako se ne bi provukli skriveni kvarovi.

Upload
Gravatar
Novo
Milošpiše...

Zamenio sam optiku na Lenovu Think Pad T420 sa Hd ali fioka nema kontakt.Kada izvadim fioku i ponovo je ubacim pokavice hd.Kad isključim lap top i ponovo ga uključim ne prepoznaje hd.

Pozdrav

Miloš

Servis računara:

Problem je do fioke :)

Gravatar
Novo
Ajlapiše...

Poštovani,

Na modelu Lenovo Miix 300 - 10 iby ne rade tipke na tastaturi. Nije polivana tečnošću. Osim sto je povremeno očišćena. Radi miš i touch screen. Da li se kod vas moze naručiti nova tastatura navedenog modela i koliko bi to koštalo?

Servis računara: Može se poručiti tastatura. Cena tastature - na poziv servisa.
Upload
Gravatar
Novo
Ikapiše...

Postovani posedujem Lenovo Thinkpad T60 , kupio sam ga pre odredjenog vremena , medjutim primetio sam da se laptop u toku rada , malo vise zagreje nego sto smatram da bi bilo normalno, zanima me koliko bi kostala zamena termalne paste na procesoru i grafickoj ? Hvala unapred

Servis računara: Sve usluge laptop servisa bice dostupne od 16 septembra ... a cena je akcijska - 1500 din kompletan mali servis laptopa
Gravatar
Novo
Slobodanpiše...

Poštovani,

Zamolio bih Vas da mi pomognete u vezi sa sledećem. Pre nepunih dve godine kupio sam laptop u firmi Uspon u Čačku. Laptop je radio kako treba sve do februara 2019, kada je počeo da se gasi sam od sebe. Nekada su ti intervali bili češći, nekada se nije ni gasio. Pošto mi je laptop u garanciju, odneo sam ga u Usponov servis u Čačku. Oni su mi rekli da oni ne rade servis, već da šalju ovlašćenom Lenovo servisu u Beogradu. Ovlašćeni servis mi je vratio laptop sa obrazloženjem da su uradili testove i da je laptop ispravan. Medjutim, laptop je i posle servisa nastavio da se gasi. Tada sam odlučio snimim ( i snimio) kako se laptop gasi. Snimak sam iskopao na desktop i ponovo laptop odneo u servis u Čačku. I pored snimka, servis mi je odgovorio da ne mogu da prihvate deklaraciju i da je sa laptopom sve u redu. Napominjem da je laptop još u garanciji.

Zamolio bih Vas da me posavetujete sta dalje da radim.

Unapred zahvalan.