LENOVO LAPTOP SERVIS

Lenovo servis, popravka Lenovo laptopova, tableta i mobilnih telefona

Lenovo laptop servis

LENOVO SERVIS BEOGRAD

Servis laptopova i popravka Lenovo laptopa. Popravljamo sve modele Lenovo-a, od najstarijih do najnovijih.

Brza dijagnostika kvara na LENOVO računarima, stručan offline/online servis i svakodnevna podrška

Popravka kućišta i šarki, zamena hard diska, servis usb ulaza, zamena ekrana (LCD displej), punjači i DC konektori za Lenovo... itd.

Novi laptop delovi za Lenovo: tastatura, šarke, kućište za lenovo laptop, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

Servis LENOVO laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa.

LENOVO je četvrti najveći proizvođač računara u svetu, a svoje laptopove najviše plasira u Kini. Medjutim, u poslednje vreme kod nas u Srbiji Lenovo beleži ponovo dobru prodaju zahvaljujući odličnom marketingu, ali i nenametljivom dizajnu. Lenovo Yoga spada u red vrhunskih laptopova, serija ThinkPad važi za vrhunske laptopove, za plići džep ima puno modela ideaPad. Sve u svemu, široka lepeza izbora prilagođena našem standardu neminovno dovodi do veće kupovine laptopova ovog brenda. Lenovo laptop je veoma pouzdan i vrlo dobrog kvaliteta. Ono što ih izdvaja od ostalih laptopova je svakako odličan kvalitet izrade. Često puta korisnici kažu da su zadovoljni Lenovom jer je tastatura veoma otporna, kao i plastika, na grebanje, udarce ... itd. Mada, ruku na srce, veliki broj laptopova je stigao u naš servis zbog problema sa kućištem, šarkama, plastikom, ekranom, dc konektorom. Uglavnom G serije imaju neke anomalije koje uspešno rešavamo u toku jednog radnog dana.

Mi nismo pokušavali da testiramo lenovo na slična opterećenja ali ga svakako preporučujemo i kao povoljan laptop u smislu odnosa cene i kvaliteta.

    Popravka Lenovo laptopova

  • 11Instalacija sistema Windows 10, 7, 8, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje LENOVO laptopa kompletno. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje lenovo laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu LENOVO. Od 5.000 - 35.000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (Cena oko 3.500 din)
  • 7Zamena tastature od 3.000 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

LENOVO SERVIS

Naš laptop servis za lenovo laptopove svakodnevno vrši najkompleksnije popravke na svim modelima laptopova ovog poznatog brenda. Ne postoji kvar koji nismo uspeli da rešimo osim u slučaju da je popravka neisplativa zbog zamene matične ploče. Trudimo se da servisi rade brzo, bez odugovlačenja i da se popravka lenova obavlja u dogovorenom roku.

Imajte u vidu da garanciju za svoj LENOVO laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Ovlašćeni servis u principu vrši zamenu neispravnog laptopa u garantnom roku. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser u vašem mestu. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi LENOVO laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LENOVO LAPTOP SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Lenovo servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (23)

Gravatar
Novo
Srdjanpiše...

Imam LENOVO Android, i to sam pre oko 5 godina kupio preko VIP. U androidu imam karticu VIP, ugradjen VIBER i jos druge razne aplikacije. Lenovo android-tablet se nesto vrlo mnogo koci-nece da se otvori. Bio sam u VIP radnji gde su mo rekli da je nophodna popravka LENOVO uredjaja i ugradnja odgovarajuceg softwera. Da li Vi to radite i po kojoj ceni_

Srdjan

Servis računara: Nikakav problem. Donesite vaš Lenovo android uređaj da se uradi osnovna besplatna dijagnostika i reši problem u roku od par radnih sati. Srdačan pozdrav!
Gravatar
Novo
edinpiše...

Lenovo Y70-70 Touch, potrebna zamena displeja, zanima me cena ?

Servis računara:

Poštovani, moguća je zamena a cena displeja zavisi od par informacija koje možete dobiti pozivom naše servisne službe.

Gravatar
Novo
Milapiše...

Na laptopu Lenovo G570 pukla je plastika sa strane i ispao je šraf tako da više ne može da se vrati i slika "treperi", odnosno normalna je samo pod određenim uglom. Koliko bi koštala popravka?

Servis računara:

Možete ovde da postavite sliku oštećenja, a možete nam poslati i na Viber/WhatsApp. Klasična boljka kod Lenovo laptopova je kućište koje kad se ošteti dovodi do problema sa kablićima, slikom, punjenjem ... itd.

U svakom slucaju se sve može popraviti, a cena nakon uvida u stanje laptopa.

Gravatar
Novo
Nemanjapiše...

Koliko bi kostalo ubacivanje RAM polocice 8GB DDR4-2400 u Lenovo ideapad 330?

Gravatar
Novo
Goran Milosevicpiše...

Postovani,

Imam laptop ThinkPad L540. Radio je sasvim normalno. Uvece je ostavljen na hibernaciji, i ujutru nije hteo da upali. Dodje na pocetku do logoa Lenovo ThinkPad i stalno vrti taj deo, ne moze da ode dalje na ucitavanje Windows-a.

U BIOS-u sam uradio dijagnostiku ploce, grafike, HDD-a sve sto moze, pokazuje da je u redu.

Molim Vas za pomoc sta mogu da preduzmem?

S postovanjem,

Goran Milosevic

Servis računara:

Poštovani, sve ukazuje na to da postoji problem u komunikaciji sa hard diskom ali svakako pokušajte sa prisilnim gašenjem i pražnjenjem laptopa (držite "power" dugme nekih 60 sek). Izvadite bateriju iz laptopa i pokušajte da ga uključite. Ukoliko se isto dešava, moraće u servis na dijagnostiku.