Instalacija sistema Windows, Linux, MAC

Kupili ste novi laptop ili desktop računar bez sistema ? Instaliracija sistema na novom laptopu i desktop računaru brzo i povoljno !
instalacija sistema

INSTALIRANJE OPERATIVNOG SISTEMA

Popravka računara vrši instalaciju sistema na laptopu i desktop računaru po vašoj želji.

Instalacija sistema - instaliranje programa, drajvera, kompletno podešavanje windowsa za normalan rad po sistemu najnoviji windows 11/10. Unos vaše licence ako ste kupili legalan windows sistem. Produžetak licence uz legalno kupljen Windows za firme kao i sav softver sa licencom se instalira u paketu.

instalacija Windowsa traje kod nas oko 90 minuta

Kupiti Windows originalni softver je moguće i u našem servisu. Takođe, najbolji antivirus softver vam je na raspolaganju uz Windows.

Kada je potrebna instalacija sistema?

Instalacija sistema Windows 11,10, 8, 7, VISTA, XP ili 98, Windows 2000 Milenium, Linux i MAC se obavlja na novi LAPTOP ILI računar sa ili bez operativnog sistema (nov laptop). Takođe, obaranje I podizanje sistema (prelazak sa Win 7/8 na Win 11/10) se često obavlja zbog problema na hard disku ili oštećenja od strane virusa. Prelazak sa Windowsa 11, 10 na 7 ili XP nije problem. Aktivacija nelegalnog Windowsa nije moguća osim da se isti krekuje i čiji krek pronalazi svaki dobar antivirus i obriše ga odmah. Tako da budite oprezni kome svoj laptop ili desktop računar nosite na instalaciju sistema jer nije svejedno ako vam se nakon xxx dana svi podaci izgube zbog loše instalirane verzije Windowsa, Linuxa, MAC OS-a.

Operativni sistem ima rok trajanja i neće vam raditi tako brzo posle godinu ili dve dana bez reinstalacije. Inače je preporuka da se hardver jednom godišnje rastereti na taj način da se instalira novi sistem, da se pregazi stari Windows i ubaci novi u laptop ili desktop računar. Prilikom reinstalacije se ne gube podaci, sve vam čuvamo kako je bilo i pre.

Naš servis računara instalira sistem kompletno sa svim drajverima i programima tako da vaš računar bude odmah spreman za korišćenje ! Instalacija sistema traje oko 90 minuta i i završava se bez čekanja, brzo i u istom danu. Bez obzira da li vaš laptop nema CD/DVD čitač, instaliranje sistema je svakako moguće i radi se preko USB-a ili direktno sa servera. Pri tome će vaš novi sistem raditi brzo i stabilno bez potrebe da se bojite da će update (apdejt) poremetiti sistem i napraviti problem. To kod nas nije moguće. Naš prioritet je da cena instalacije sistema bude prihvatljiva i da vi kao naš klijent budete zadovoljni. Znači, cena instalacije obuhvata kompetno sve što je navedeno na listi programa.

Instaliranje operativnog sistema ako niste iz Beograda nije problem. Pošaljite nam laptop preko kurirske službe (PostExpress, Bex, Aks ...itd) i i vraćamo vam ga nazad sa instaliranim operativnom sistemom. Plaćate instalaciju sistema 1.700 dinara. Znači trošak slanja nazad na vašu adresu je naš. Pri tome, šaljete samo laptop, bez punjača, u originalnom pakovanju (važi za novi laptop) dok je stari laptop potrebno upakovati u kartonsku kutiju i zaštititi sa svih 6 strana stiroporom ili materijalom koji je prigodan za izolaciju statički osetljivih uredjaja sklonih oštećenju prilikom pada, tumbanja i slično. Na pošiljci je obavezno naznačiti da je u pitanju "lomljivo", a primalac je Laptop servis beograd - Dimitrija Tucovića 128. Neadekvatno upakovani uredjaji koji budu stigli u servis biće uslikani prilikom prijema i isti vraćeni nazad pošiljaocu. Ukoliko se provuče bilo koji uređaj i bude primljen a kasnije bude utvrdjeno da ima nedostatke, takođe će biti sve vreme snimljen i video materijal o toku raspakivanja i stavljanja na radni sto biće sačuvan kao transparentan dokaz za vlasnika uredjaja i nas kao servisa. Mi kao servis laptop računara ne snosimo nikakvu odgovornost za uređaje koji su u toku transporta pretrpeli bilo koji vid oštećenja.

Instaliranje windowsa obuhvata: Win 11 (sve legalne verzije), takođe sve Win 10 Verzija 2004, 1909, 1903, 1809, 1709, 2004, (omogućen je i najnoviji update 2021).

Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise/ LTSB 2021

win 8.1 Core x86 Professional x86 Core x64 Professional x64 - nije preporuka

win 7 Home Basic x86, Home Premium x86, Professional x86, Ultimate x86, Home Basic x64, Home Premium x64, Professional x64, Ultimate x64. Windows 7 još uvek lepo funkcioniše na starijim DDR2/DDR3 laptopovima i desktop računarima. Ne treba potcenjivati njegov potencijal.

Istekla licenca za Windows

Uglavnom se desi da je licenca istekla jer ili je loše krekovan sistem ili je došlo do nepredviđenog update-a. U svakom slučaju, ako niste vlasnik licence i imate na laptopu ili desktop računaru piratski Windows, onda je uvek moguće da vam izbaci upozorenje da je potrebno kupiti windows licencu. Istekla licenca za Windows nije smak sveta. Dosadni prozor će vam smetati dok ga ne isključite ali sve do momenta kada više nećete moći da uđete u Windows.

Ako su vam instalaciju windowsa radili pravi laptop majstori, onda ćete za obnovu licence platiti 0 dinara.

Koji operativni sistem ćemo instalirati zavisi od zahteva računara ali i od vas - instaliramo SISTEM po želji. na novom laptopu se najčešće instalira win 10 zbog drajvera jer podrška od strane win 7 više ne postoji za većinu novijih laptopova.

Instaliranje sistema je usluga koja se obavlja nakon kupovine računara. Novi laptop nema operativni sistem ili ima Ubuntu, neku veziju Linux sistema (Mint). Takođe je moguće da ste kupili laptop sa već podignutim Windows 10 Home OS, pa ćete biti neprijatno iznenađeni kako loše radi, baguje ili ga je nemoguće koristiti. Bez operativnog sistema laptop/PC ne može funkcionisati. Ako želite da se preinstalira sistem, onda vam možemo pomoći. Neki prodavci uz kupljeni laptop daju i "Windows home" verziju unapred instaliranog sistema, što je dobar potez ali korisnici ipak žele imati full verziju koja nije limitirana. Kupili ste nov laptop, imate nov kompjuter i treba da se instalira sistem, ili želite da se reinstaliram sistem na računaru ? U svakom slučaju mi smo tu da obavimo popravku operativnog sistema. Mi ne prodajemo Windows već ga samo instaliramo prema vašoj potrebi. Koji operativni sistem će biti instaliran na vašem uređaju zavisi od hardverskih zahteva i kompatibilnosti. Mi ćemo proveriti koji sistem je najbolje instalirati na laptopu ili kompjuteru. Cena usluge je zapravo samo cena ugradnje / instalacije / podešavanja Windowsa na računar (akcija: 1.500 dinara). Instalacija windowsa 7/8/10 traje u proseku oko 90 minuta. Međutim, prvi apdejt (update) zbog internet konekcije zna da potraje i do 2 h. Uz Windows ćemo vam obavezno instalirati i programe kao što su MS Office 2010/2016 (Word, Excel, Outlook, Visual studio ... itd), i osnovne programe (Adobe PDF, Flash, Gom player, Skype, Chrome, Firefox, Winamp i dr.). Antivirusna zaštita je po želji i Windows već ima svoj antivirus (defender) koji je odličan. Takođe, odmah će biti podešena WiFi veza sa štampačem i ostalim uređajima koji su umreženi.

Šta obuhvata instalacija operativnog sistema ?

Kupili ste laptop / notebook ili desktop računar bez operativnog sistema ? Želite ubrzanje računara instalacijom novog sistema. Želite brisanje (obaranje) Windowsa 8/10 i instaliranje Windows 7 ? Zanima vas prelazak sa Windowsa XP na Windows 7 Windows 8/10 ili Linux Mint ? Mi imamo rešenje za vas. Servis računara vrši instaliranje operativnog sistema po vašoj želji. Instaliranje sistema sa osnovnim programima prosečno traje oko 60 - 90 minuta. Instalacija sistema na novi laptop je po izboru klijenta.

Nov laptop uglavnom ima SSD disk pa je instalacija brza i samim tim je vreme servisa kraće.

Uz instaliranje windowsa 10 i ostalih sistema dobijate kompletan operativni sistem, potrebne drajvere i programe (Office paket - Word, Excell, GOM player, Adobe Reader PDF, Skype, WinRAR ili WinZIP i dr.). Provera kompatibilnosti operativnog sistema je obavezna za starije računare i ova usluga je uračunata u cenu instalacije. Na novi laptop instaliramo Windows 10/8/7 (32/64 bit) ili XP (na vaš zahtev i ako je moguće), a cena se nalazi na stranici cena instalacije sistema. Dolazak servisera radi instalacije sistema se ne naplaćuje u užem delu grada. Instaliranje Windowsa 7 traje isto kao i sve ostale instalacije i u proseku vaš pc računar/laptop je spreman za rad već nakon 1-2 h.

- Ako već postoji sistem, instaliranje programa se naplaćuje po paketu programa i kompletno košta 1.000 din (Office, Adobe, Java, AutoCad, Slike, Video/Film/Muzika, flash ... itd). Neki zahtevniji softveri kao što su AutoCad 2015, 2016,2017, 2018, 2019, 2020, 2021, Adobe paket 2018/2019i slični se naplaćuju 1500 dinara po paketu programa. Dakle cena instalacije sistema ne obuhvata i programe koji se dodatno naplaćuju i za čije je instaliranje potrebno puno više vremena.

KORISNI LINKOVI

 • Windows 10 pro download
 • Daljinska popravka računara

 • ODRŽAVANJE WINDOWSA

  Windows je potrebno održavati u toku korišćenja što podrazumeva periodično čišćenje sistema od nepotrebnih fajlova, čišćenje korpe za otpatke, optimizovanje registracione baze, brisanje "prefetch" fajlova ... itd. Takođe je potrebno imati nove drajvere na računaru. Loša navika korisnika je da sve drže na ekranu jer im je tako lakše da pristupe fajlovima. Naš savet je da sve važno držite na pomoćnoj particiji a da na ekranu kreirate prečice. Ovime ćete znatno ubrzati rad računara. Povremeno skeniranje sistemske particije (C) odgovarajućim antivirusnim programom je takođe dobro. Nikada nemojte otvarati mejlove pre nego što proverite ko šalje i da li je email adresa vama poznata. Najgora stvar koja vam se može desiti i vaš operativni sistem učiniti nemogućim za rad je upad virusa (trojan, ranskomware, crypto-virus, backdoor malware ... itd). Ako ne volite reklame u toku pretraživanja interneta onda instalirajte neki ADblock kao dodatak pretraživaču. Ako vam je održavanje sistema prioritet, onda će vam dugo raditi bez problema. Ukoliko je ipak vaš sistem postao spor i ne možete ga sami srediti, mi smo tu da vam pomognemo. Naša hitna-pc-pomoć radi uvek kada je najpotrebnije. Dobrodošli!
  • 1 Cena instalacije sistema u servisu je najpovoljnija. Međutim, ako niste u mogućnosti da vaš laptop/desktop računar donesete u naš servis, dolazak servisera se zakazuje pozivom na broj 064 / 242 - 60 - 60 ili preko Viber poruke. Vreme potrebno da serviser dođe na adresu je uglavnom par sati do maksimalno 1 radni dan u zavisnosti od vaše lokacije. Besplatan dolazak podrazumeva samo gradsko jezgro Beograda. Cena dolaska u okolini Beograda se naplaćuje jednokratno 500 din.
  • 2 Trenutno akcijska cena instalacije Windowsa 10, 8, 7 Cena = 1500 dinara.
  • 3 Napomena: Instalacija operativnog sistema se obavlja sa diska ili preko USB kartice, a prateći programi koje instaliramo ne zahtevaju obnavljanje i kupovinu licence. Takođe, kada je klijentu neophodna nalepnica za laptop radi uvida od strane carine u legalni Windows, obezbeđujemo originalni disk i nalepnicu prema važećem cenovniku dobavljača softvera. Legalan Windows znači kupljeni licencirani disk sa OS Windows po želji. To znači da je neophodno da kupite originalni Windows paket (home ili pro) po želji kako bi smo vam ga instalirali i podesili za rad.
  • 4 Važno je znati da: Instalacija sistema ne obuhvata bekap podataka već se bekap/spašavanje podataka naplaćuje dodatno u zavisnosti od količine podataka, odnosno od kapaciteta hard diska koji je potrebno bekapovati. Takođe, prilikom instalacije sistema se svi postojeći programi brišu sa sistemske (C) particije. Particija (D, E ... itd) na hard disku koja je zasebna se ne briše i svi podaci na njoj ostaju netaknuti.
  • Šta obuhvata instalacija sistema ?

   - Instalacija sistema po želji : Windows 10, 8, 7, Linux Ubuntu, Linux SUSE, Mandriva, Knoppix, Linux Mint, Vista, XP, MAC. Takođe postoji izbor (32 bit / 64 bit) i (engleska / srpska) verzija Windowsa. Windows na srpskom više odgovara starijoj poulaciji korisnika.

   - Podizanje sistema preko USB - a, CD/DVD diska ako laptop/notebook nema rezac, ili ne postoji druga opcija.

   - Podešavanje UEFI/Legacy boot opcija, setovanje biosa. Update biosa ako ne postoji podrška za novi sistem.

   - Instaliranje antivirusa: 360 Total Security, Avast, Avira 2021, AVG, MSE 2021, Kaspersky, EmsiSoft Anti-Malware, ESET NOD 32, Malwarebytes.

   - Instaliranje Open ili Libre Office kao dobre zamene za Microsoft Word 2003, 2007, 2010-2016-2020, Excell ... instaliramo (MS Office 2010/2016/2020) paket.

   - Instaliranje audio i video programa: Winamp, KM plejer, BS player, Real Time player, K-Lite Codec Pack - kodeci za otvaranje svih formata, A / V konvertori.

   - Instaliranje programa za internet: Mozzila firefox, Opera, Google Chrome, IE 11, Adobe Flash Player.

   - Instaliranje programa za čišćenje i održavanje kompjutera: CCleaner , Speed Up My PC

   - Instaliranje programa za slike: ACDSee , Adobe Photoshop CS, Corel 11, HDR

   - Instaliranje programa za rezanje na CD/DVD: Nero Lite, Ashampoo, CD burner XP

   - Instaliranje komunikatora: Skype za Windows, Viber, Messenger, WhatsApp, Team Viewer, AnyDesk.

   - Ostalo: RAR, ZIP, Total Comander, besplatne Igrice (Zuma Revenge, Luxor, World of Tanks, Warcraft i sl.)

   - Cena instalacije sistema takođe obuhvata i Instaliranje novih drajvera, podešavanje rutera, wireless, Bluetooth, WiFi mreže, povezivanje štampača i skenera, povezivanje monitora, povezivanje računara na LED TV, HDMI konekcija, optimizacija i podešavanje sistema prema vašem zahtevu. Ako imate instalaciju programa koji su vam potrebni za posao, recimo AutoCad, Photoshop, 3D max ... itd., možemo vam ih instalirati s tim što se cena uvećava za 1500 dinara na osnovnu cenu instalacije.

   Povezivanje računara sa projektorom, TV - om preko skarta ili S-video kabla takođe radimo, ali to možete i sami pomoću tutorijala.

  Korisni saveti u vezi instalacije sistema

  Često puta klijenti pitaju da li na operativni sistem postoji garancija ? U tom smislu, moramo vam odmah reći da se na instalirani softver ne daje garancija zbog mnogo razloga i to: Windows, Linux i MAC su softveri koje proizvode poznate softverske kuće u svetu. Čak i u slučaju da ste kupili legalan softver i instalirali ga na vašem uređaju, nemate nikakvu garanciju da će on raditi ispravno na njemu. Takođe, ako dođe do pada sistema usled oštećenja od strane virusa ili nestanka struje, nikako vam za to nije kriv Microsoft a još manje servis računara koji vam je instalirao operativni sistem. To znači da morate biti pažljivi i da pravilno rukujete vašim računarom kako ne bi ste sistem oštetili i došli u situaciju da se mora ponovo instalirati sistem - što će vam se naravno naplatiti po važećem cenovniku. Takođe, ako se dogodi da samostalno želite da pokrenete određena ažuriranja sistema (update), to vrlo lako može dovesti do problema pa ćete i tada opet platiti instalaciju sistema. Znači, zapamtite da se na operativni sistem ne daje nikakva garancija jer ispravnost istog zavisi isključivo od Vas i vaših navika. Instalacija sistema za nas nije rutinski posao već ga obavljamo stručno i uz maksimalno razumevanje vaših potreba. To znači da ne instaliramo samo sistem bez ičega i ikakvih podešavanja i programa, već je u cenu instalacije uračunato podešavanje Windows-a, programi za rad, update, podešavanje mreže, wi-fi, povezivanje uređaja, štampača ... itd. Korisni saveti će vam biti od pomoći uvek i na svakom mestu pa na našem sajtu uvek možete pronaći sve za vaš računar ! Odgovorićemo na svaki vaš email, viber i whatsapp poruke u bilo koje doba dana. Naša online chat podrška radi skoro 24 sata dnevno. Takođe, naši korisni PC saveti vam mogu biti od pomoći kod korišćenja računara.

  Servis računara terenski pokriva grad Beograd kompletno: Centar BGD, trg slavija, skadarlija, terazije, kod londona, bulevar kralja aleksandra, južni bulevar, severni bulevar, bogoslovija, studentski dom, trg, crveni krst, neimar, kod hrama, kalenić, đeram (pc servis djeram), zvezdara, zvezdarska šuma, vukov spomenik (kod vuka), 27.mart, cvijićeva, okretnica tramvaja, bogoslovija, tašmajdan, bulburder, cvetkova pijaca, lion, čubura, ustanička, zeleni venac, topličin venac, sava mala, novi beograd (blok) - kod fontane, belvil, zemun, altina, batajnica, borča, banjica, voždovac, konjarnik (ustanička), šumice, vidikovac, vračar, lekino brdo, denkova bašta, banovo brdo, labudovo brdo, petlovo brdo, julino brdo, žarkovo, železnik, dedinje, kod stadiona, senjak, karaburma, dorćol, 25 maj, palilula, slavujev venac, dušanovac, kumodraž, naselje braće jerković, rakovica, medaković (medak), tošin bunar, bežanijska kosa, krnjača, mirijevo, miljakovac, mali i veliki mokri lug, kaludjerica, boleč, beli potok, sremčica, umka, višnjica, višnjička banja, vinča, leštane, ritopek, grocka, begaljica.

   

  Izbor operativnog sistema

  Korisnici novih laptop i desktop računara imaju nedoumicu: koji sistem instalirati na laptop ?

  Pravilo je da na novi laptop/desktop ide novi sistem. Za sve fanove Linuxa, preporučujemo Linux Mint kao jedan od vrlo dobrih operativnih Linux sistema sa skoro 99% podrškom za drajvere svih čipsetova. Windows 8.1 i Windows 10 pro preporučujemo svima koji poseduju nove i brze računare kako bi postigli vrhunske performanse i uživali u lepom i modernom izgledu novog Windowsa.

  Izbor OS i preporuke servisa računara za instaliranje sistema na vaš laptop / desktop računar. U praksi, instaliranje sistema zavisi od tipa i starosti računara, a naši saveti su: - najbolje je na starijim kompjuterima (pentium 1, 2 i 3) instalirati Windows 98 SE ili Windows XP SP3 ili Linux. - na novom laptopu i desktop računaru poželjno je imati sistem Windows 10 pro. Windows 8 (nije dobar) ili Win 7. Pri tome, instaliramo Windows XP SP3 sa svim potrebnim drajverima i programima. Imajte na umu da Starter i Home verzije Windowsa imaju izvesna ograničenja i nemaju sve opcije kao Ultimate verzija. Instalacija Ultimate Windowsa 7 ili Enterprise Windows 8 operativnog sistema takođe dolazi sa svim potrebnim novim i funkcionalnim drajverima. Sa našim drajverima, nema problema na internetu, nema usporavanja sistema, grafika i zvuk su vrhunski a wireless radi normalno. Prednost originalnog softvera je višestruka a vaš je izbor šta ćete instalirati na svom računaru. Izbor operativnog sistema je lična stvar i mi ćemo vam izaći u susret. Windows 10 sistem prilikom prvog update-a će automatski postaviti kompatibilne drajvere i podešavanja kako zahteva laptop odnosno kompjuter.

  Šta ne obuhvata instaliranje Windowsa ?

  Svakako da je moguće ali osnovni paket programa ne uključuje ove programe: Adobe, AutoCad, Corel. To se naknadno instalira. Povezivanje računara sa TV - om preko skarta ili S-video kabla ne radimo, to možete i sami pomoću tutorijala. Kompjutere i laptop računare popravljamo na licu mesta, ako je to moguće, ili u našim specijalizovanim radionicama za otklanjanje svih vrsta kvarova. Potrebno je samo da nam donesete računar i provera, test i instalacija sistema biće obavljeni u roku od 2 sata. Servis na terenu podrazumeva da uglavnom, nosimo komponente koje su neophodne za zamenu ili popravku. Nadogradnja računara je uvek moguća i zahteva pregled i konstatovanje faktičkog stanja konfiguracije. Možemo vam ponuditi prelazak sa DDR 1 tj., DDR 400 ili DDR2 na noviju DDR3 konfiguraciju uz minimalnu doplatu, ili možete koristiti polovne PC komponente. Instalacija Windowsa 10, 7 , instaliranje Windows 8 ili Windowsa XP na desktop računaru i laptopu po pitanju cene usluge je ista.

  Za sve informacije

  pozovite Laptop servis Beograd

  064 / 242 - 60 - 60

  Popularni tagovi: instalacija sistema, dizanje sistema cena, instaliranje windows 10 cena, kako instalirati windows na kompjuteru bez operativnog sistema, nov laptop instalacija vindovsa, instalacija windowsa, instaliranje windows xp, windows 7, windows 8, windows 10 pro, novi kompjuter, instalacija sistema na novi laptop i desktop gigatron, win win, grapolo, gembird, sve za komp, sve za kompjuter, servis kod arene, uvezen računar iz inostranstva, polovan kompijuter, promenjen ili novi novi hard disk, laptop potreban windows 7, laptop servis bgd, podizanje windowsa na laptopu notebook bez cd/dvd rezača, izbor os, kako se instalira windows 10, novi kompjuter bez sistema, laptop kupljen sa linux sistemom, laptop nema sistem, kupljen laptop bez sistema, servis računara

  Ako vam je potrebno instaliranje windows sistema ili savet kako da optimizujete Windows OS, napišite vaš komentar, potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće. Instalacija sistema u našem servisu traje oko 90 minuta. Instalira se Windows, drajveri, potrebni programi za rad i antivirusna zaštita.

  Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

  * Obavezno popuniti ova polja
  3000
  Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
  Sva prava zadržana Servis popravka računara

  Komentari

  Avatar
  Novo
  Petar Stefanovskipiše...

  Imam lap top HP 650 od 2011 g. Vindos 7 , sada ne prihvatam 7, I ne konektuje se. Kompjuter koristim za razonodu, Imam 81 g. Hteo bih da ugradim 8 Ili 10.

  Servis računara:

  Na starijim laptopovima, nužno je da se pre ugradnje Windows 10 ili 11 uradi test. Vrlo je verovatno da se potrebna dogradnja memorija RAM, kao i zamena HDD u SSD disk. Performanse se uglavnom više podižu u korist SSD diska.

  Avatar
  Novo
  Milanpiše...

  Interesuje me cena instalacije OS Windovs 10 pro na nov laptop DELL Vostro 3525 8gb RAM, AMD Ryzen 5, SSD 512gb, kupljen bez OS?

  Avatar
  Novo
  Danicapiše...

  Kupljen je laptop bez windowsa, interesuje me cena instalacije 10 pro? Hvala

  Servis računara:

  Cena usluge instalacije operativnih sistema i programa zavisi od potreba klijenata. Zato je najbolje da pozovete naš latop servis radi konsultacija.

  Avatar
  Novo
  Sinisapiše...

  Ne mogu da pokrenem instalaciju win10 na novom ASUS X415EA iako sam win10 skinuo sa zvanicnog microsoft sajta. USB jeste butabilan, krene instalacija ali kad dodje do toga da prikaye disk i particije ssd ne vidi uopste i daje mi samo mogucnost da instaliram upravljacke programe. Njegov orginalan win10msam morao da skinem, misleci da cu lako ponovo da instaliram, zato sto mi recimo nije dozvoljavao da otvorim imejl adresu u outlooku. Moje pitanje glasi: Da li od vas mogu da dobijem, kupim, butabilan USB sa win 10 koji u sebi ima sve drajvere za ASUS X415EA i koliko to kosta. Hvala

  Avatar
  Novo
  Lukapiše...

  Nadogradnja sa Windows 10 Pro original licenca ... na Windows 11 Pro je protekla savršeno. Hvala vašem servisu i momcima koji su u roku od pola sata sve završili da sam veoma zadovoljan.

  Servis računara:

  Hvala. I mi smo srećni zbog Vas.