ACER LAPTOP SERVIS

Acer servis, popravka Acer laptopova, tableta i mobilnih telefona

acer laptop servis

POPRAVKA ACER LAPTOPOVA

Laptop servis Beograd godinama unazad potencira kupovinu Acer laptopova koji su se veoma dobro pokazali. Kod kupovine Acer laptopa je bilo kakav rizik sveden na minimum. U principu, za veće pare se pazari bolja mašina. Povoljna Instalacija sistema na novi laptop ili stariji Acer laptop je obezbedjena za sve modele Acera. Servis i popravka Acer laptopova se obavlja u našem specijalizovanom servisnom centru. Popravljamo sve modele Acer-a (ACER Aspire, Aspire One, Extensa, eMachines, TravelMate, Ferrari …).

Brza i trenutna dijagnostika kvara, stručan servis laptopova ii svakodnevna profesionalna podrška je naš osnovni posao.

Popravka kućišta, zamena šarke, zamena hard diska, baterija i punjač za laptop Acer, ekrani-monitori-displej led, tastature ... itd.

Novi laptop delovi za Acer: tastatura za acer laptop, šarke za acer laptop, flet kablovi, inverteri, baterija za acer laptop, punjač za acer, DC konektor, matična ploča za acer polovna-nova, ventilatori-kuleri. Laptop delovi za sve modele Acer laptopova - povoljna cena.

ACER laptopovi su se veoma dobro pokazali na srpskom tržištu. Pre svega zbog vrlo povoljne cene, dobre podrške, preporuke laptop centara i uvoznika ovih laptopova u Srbiju.

Sve u svemu, ACER je jako dobar laptop koji ima odličan odnos cena/kvalitet. Jedino na šta se korisnici žale kod Acera jeste niska autonomija baterije i povećano grejanje laptopa, što i nije tako strašno, obzirom da ACER radi perfektno pod svim okolnostima. Praktikujte da za stariji Acer laptop obavezno nabavite i postolje sa kulerom za hlađenje laptopa. Acer laptop servis vam može ponuditi veoma kvalitetna postolja po vrlo pristupačnoj ceni. Novi Acer laptopovi su ultra tanki, često nemaju DVD rezač, Li-Po baterija se ne skida već je unutar kućišta ... itd. Sve ove novine su u korak sa trendom da se obezbede vrhunske performanse laptopa uz minimalno zagrevanje. Ne pokušavajte da samostalno otvarate laptop na osnovu Youtube Acer tutorijal-a. Jeftino, povoljno i sigurno je da vaš laptop donesete u naš servis ili pozovete naše laptop majstore da dođu i pregledaju, očiste i podese vaš laptop uređaj. Čišćenje laptopa ne traje dugo i ne košta puno a znači veoma mnogo !

    NajčešćI kvarovi na Acer laptopovima

  • 1Instaliranje sistema na novi laptop - Windows 10, 8, 7, XP sa programima 1.500 din.
  • 2Čišćenje ACER laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 din.
  • 3Dodavanje memorije DDR2,DDR3, DDR4 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 din.
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 din.
  • 5Zamena ekrana na laptopu ACER. Od 4000 - 15.000 din.
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni bateriju ili ne reaguje na laptop punjač
  • 7Zamena tastature na Acer laptopu 3.500 - 5.500 din.
  • 8Zamenski punjač originalnog punjača 2.000 - 2.500 din. Laptop punjač za Acer je pravljen prema specifikaciji koju ima originalni punjač.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Acer servis

Naš Acer laptop servis se trudi da realno brzo izvrši sve moguće popravke na laptopovima. Pored toga što vršimo popravke i servis acer laptopova, radimo uspešno i servis acer tableta i to 100% sigurno !

Kada je potrebno, iskoristite garanciju za svoj Acer laptop u garantnom roku ( 2 godine po zakonu osim ako prodaja nije označila skraćeni garantni rok). Priložite garanciju kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na Acer laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Naš laptop servis vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni servis. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa. Ovlašćeni servis ima pravo da izdaje i potvrde o ispravnosti/oštećenju laptopa zarad naplate odštete od osiguranja; na primer: laptop je pokvaren zbog strujnog udara, poplave ili požara u stanu koji je osiguran. Mi takođe možemo uraditi sve provere laptopa (dijagnostika) kako bi ste bili sigurni da imate pravo na osiguranje.

Za sve dodatne informacije u vezi ACER laptop servisa pozovite naš laptop servis acer na 064 / 242 - 60 - 60

ACER LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BESPLATNO OTKRIVANJE KVARA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Acer servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (10)

Gravatar
Novo
Ralepiše...

Poštovani, može li SSD SATA3 120GB Transcend SSD220 Alu Series 550/450MB/s, TS120GSSD220S, zameniti HDD Hitachi HTS541680J9SA00 u laptopu ACER ASPIRE 5315 sa procesorom Intel T7300. Hvala

Servis računara:

Može naravno. Zamena jedino podrazumeva i kloniranje diska/operativnog sistema odnosno ako vam je taj hdd sistemski, mora se uraditi instalacija sistema.

Gravatar
Novo
Nemanjapiše...

Pistovanje,imam pitanje za vas restartovao sam laptop tj posle restartovanja mnogo sporo se dize sistem do 62% je stiglo i dva tri sata nece da se ucita.Sta da radim da bi mi se sto brze restartovao?

I jos jedno pitanje koliko bi kostalo kod vas da mi instalirate Word,Excel,i Pover point? Nadam se da cete mi u sto kracem roku odgovoriti.Pozdrav

Servis računara:

Cena instalacije softvera

Sporo restartovanje može biti prouzrokovano oštećenim operativnim sistemom ali uzrok može biti i problme na hard disku.

Gravatar
Novo
Dulepiše...

Laptop se prvobitno ugasio. Pomislio sam da mi ga je neko ugasio te sam ga opet upalio i radio je normalno 30min dok sam bio na njemu. Posle toga se ugasio i nije hteo vise da se upali. Laptop kada se posle toga upali neki mali cip unutar laptopa pocne istog trenutka da greje nenormalno dok slike na ekranu nema. U pitanju je acer sw5-012 model.

Servis računara:

U svakom slučaju postoji određeni problem na matičnoj ploči laptopa što znači da mora da se uradi dijagnostika i pronađe kvar odnosno uzrok prestanka rada. Pregrevanje čipova podrazumeva da se laptop ne koristi dok se ne reši problem.

Gravatar
Novo
Markopiše...

Dobar dan, kupio sam laptop u WinWin-u pre par dana. Juče sam kupio miš sa usb kablom, ubacio ga i od tad je fabrički tačped prestao da radi. Izbacio sam miša sa kablom ali i dalje postoji problem. Ako može pomoć bio bih. Vam zahvalan.

Gravatar
Novo
Marijapiše...

Poštovani, potrebna mi je tastatura bela za Acer Aspire v3 731G. Da li imate i koja je cena, kao i koliko traje zamena pošto nisam iz BGD ? Hvala

Servis računara:

Bele tastature nema na stanju ali je moguće poručiti i okvirno za  20-ak dana bi bila spremna za ugradnju. Crna tastatura ima ali vam verovatno zbog estetike ne odgovara.