ACER LAPTOP SERVIS

Potreban vam je servis ili nadogradnja Acer laptopa? Popravka računara je specijalizovani laptop servis za Acer laptopove!

acer laptop servis

SERVIS ACER LAPTOPOVA

Laptop servis Beograd preporučuje kupovinu Acer laptopova. Proizvođač laptopova iz Tajvana vrlo dobro zna šta znači odnos cena-kvalitet. Najbolji modeli ovog brenda su se pokazali kao izuzetno izdržljivi i pouzdani u radi. Kvalitet Acer laptopa je bez premca. Preporuka za gejming je Acer Predator, mada takav laptop može poslužiti odlično i srednjoškolcima i studentima koji se bave progamiranjem. Za programiranje savetujemo da ekran bude 17 inča, procesor i7 i i RAM 16 GB minimum, za sada.

Kod kupovine Acer laptopa je bilo kakav rizik sveden na minimum. U principu, za malo veći novac se kupi bolji laptop. Povoljna Instalacija sistema na novi laptop ili stariji Acer laptop je obezbeđena za sve modele Acera. Servis i popravka Acer laptopova se obavlja u našem laptop servisu brzo i povoljno. Popravljamo sve modele Acer laptopa (Acer Switch Alpha, Aspire / One, Extensa, eMachines, TravelMate, Ferrari, Predator …).

ČIŠĆENJE ACER LAPTOPA OD PRAŠINE

Iako je preporuka da se mali servis laptopa uradi jednom godišnje, ipak sve zavisi od vlasnika laptopa i uslova pod kojima laptop radi. Ne postoji zlatno pravilo po kome bi se tačno odredili kada treba laptop doneti u servis na čišćenje. Ali, iskustvo ipak govori da je potrebno obaviti obavezno jedanput godišnje čišćenje Acer laptopa od prašine !

INSTALACIJA SISTEMA NA ACER LAPTOPU

Kupili ste nov Acer laptop i potrebna vam je instalacija Windows sistema Win 11, 10, a po mogućstvu Win 7 za neke starije modele. U principu, novi model laptopa traži i novu verziju Microsoft operativnog sistema . Svejedno, instalacija novog OS-a ili reinstalacija sistema na laptopu se rade brzo, u roku od 90 minuta.

ZAMENA EKRANA NA ACER LAPTOPU

Polomljen je ekran na Acer laptopu ? Polomljen ekran se ne može popraviti. Tu jedino dolazi u obzir zamena ekrana.

ZEMENA KONEKTORA NA ACERU

Ako postoji problem na Acer laptopu koji radi normalno, pali se i radi ali se baterija ne puni ili se puni kada se punjač ubode u konektor i drži pod određenim uglom. Tada sumnjamo na DC konektor odnosno konektor napajanja i on stvara vezu između punjača za laptop i matične ploče laptopa. Zamena konektora na laptopu se u našem laptop servisu radi brzo, stručno i uz garanciju na obavljene laptop usluge!

POPRAVKA ACER LAPTOPOVA

Brza ili hitna dijagnostika kvara, stručna popravka laptopova i svakodnevna profesionalna podrška je naš posao. Sve što je hitno je u principu i ljudima bitno pa se naš servisni tim trudi da ispoštuje svakog klijenta maksimalno.

Popravka acer laptop kućišta, zamena šarke, zamena hard diska, baterija i punjač za laptop Acer, ekrani-monitori-displej led, tastature ... itd.

Novi laptop delovi za Acer: tastatura za acer laptop, šarke za acer laptop, flet kablovi, inverteri, baterija za acer laptop, punjač za acer, DC konektor, matična ploča za acer polovna-nova, ventilatori-kuleri. Laptop delovi za sve modele Acer laptopova - povoljna cena.

ACER LAPTOPOVI

ACER LAPTOPOVI su se veoma dobro pokazali na srpskom tržištu. Pre svega zbog vrlo povoljne cene, dobre podrške, preporuke laptop centara i uvoznika ovih laptopova u Srbiju.

Sve u svemu, ACER je jako dobar laptop koji ima odličan odnos cena/kvalitet. Jedino na šta se korisnici žale kod Acera jeste niska autonomija baterije i povećano grejanje laptopa, što i nije tako strašno, obzirom da ACER radi perfektno pod svim okolnostima. Praktikujte da za stariji Acer laptop obavezno nabavite i postolje sa kulerom za hlađenje laptopa. Acer laptop servis vam može ponuditi veoma kvalitetna postolja po vrlo pristupačnoj ceni. Novi Acer laptopovi su ultra tanki, često nemaju DVD rezač, Li-Po baterija se ne skida već je unutar kućišta ... itd. Sve ove novine su u korak sa trendom da se obezbede vrhunske performanse laptopa uz minimalno zagrevanje. Ne pokušavajte da samostalno otvarate laptop na osnovu Youtube Acer tutorijal-a. Jeftino, povoljno i sigurno je da vaš laptop donesete u naš servis ili pozovete naše laptop majstore da dođu i pregledaju, očiste i podese vaš laptop uređaj. Čišćenje laptopa ne traje dugo i ne košta puno a znači veoma mnogo !

    NajčešćI kvarovi na Acer laptopovima

  • 1Instalacija sistema na novi Acer laptop - Windows 11, 10, 8, 7, XP, Linux sa programima i drajverima kompletno sve u roku od 90 minuta !
  • 2Čišćenje ACER laptopa. Čišćenje tastature i displeja
  • 3Dodavanje memorije DDR2,DDR3, DDR4 i maksimalno ubrzanje laptopa
  • 4Brisanje virusa i instalacija antivirusnog programa
  • 5Zamena ekrana na Acer laptopu ACER koristi ekrane koji se ugrađuju i u laptopove ostalih brendova
  • 6Zamena DC konektora punjenja ako laptop ne puni bateriju ili ne reaguje na laptop punjač
  • 7Zamena tastature na Acer laptopu, ili vraćanje tastera koji je ispao ako nisu oštećene žabice
  • 8Zamenski punjač originalnog punjača za Acer laptop. Laptop punjač za Acer je pravljen prema specifikaciji koju ima originalni punjač
Cene servisa i popravke Acer laptopova možete videti u cenovniku. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite Viber poruku ili E-mail. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Servis Acer laptopova Beograd

Naš Acer laptop servis se trudi da realno brzo izvrši sve moguće popravke na laptopovima. Pored toga što vršimo popravke i servis acer laptopova, radimo uspešno i servis acer tableta i to 100% sigurno !

Kada je potrebno, iskoristite garanciju za svoj Acer laptop u garantnom roku ( 2 godine po zakonu osim ako prodaja nije označila skraćeni garantni rok). Priložite garanciju kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na Acer laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Naš laptop servis vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni servis. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa. Ovlašćeni servis ima pravo da izdaje i potvrde o ispravnosti/oštećenju laptopa zarad naplate odštete od osiguranja; na primer: laptop je pokvaren zbog strujnog udara, poplave ili požara u stanu koji je osiguran. Mi takođe možemo uraditi sve provere laptopa (dijagnostika) kako bi ste bili sigurni da imate pravo na osiguranje.

Punjač za Acer laptop

Treba vam punjač za Acer laptop ? Ne znate koji je model vašeg laptopa ali znate kako izgleda konektor. Najčešći promer kod starijih Acera laptopova je 5.5x1.7 mm, dok kod novijih može biti 4.0x1.7 mm ili 3.0x1.1 mm. Voltaža je stalna dok amperaža odnosno snaga varira od 1.58 A do 4.74 A. Naš laptop servis ima punjače za sve modele acer laptopova. Važno je da proverite koji tačno model vašeg laptopa ili ako niste sigurni, donesite laptop u naš servis da na licu mesta proverimo i uparimo punjač i vaš laptop!

Baterija za Acer laptop

Baterija je potrošna roba i kao takva ne spada pod garanciju. Uglavnom najduže traje originalna baterija koja prvi put dođe uz novi laptop mada ni tu nema pravila i desi se da prosto izgubi kapacitet vrlo brzo. Zamenske baterije su se pokazale vrlo dobrim, približno kao original ali opet sve zavisi iz koje serije od kog dobavljača dolaze. Naši laptop tehničari će proveriti ispravnost baterije na laptopu a zatim ćemo vam dati predlog za zamenu. Inače, svaka baterija se isporučuje ili ugrađuje na licu mesta a garancija je 6 meseci. Polovna laptop baterija na zahtev klijenta može biti ugrađena ali laptop servis tada ne daje nikakvu garanciju.

Za sve dodatne informacije u vezi ACER laptop servisa pozovite naš Acer laptop servis na 064 / 242 - 60 - 60

ACER LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BRZO OTKRIVANJE KVARA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Acer servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Draganpiše...

Da li imate MB za Acer Aspire es1 711 ekran 17,3 inča, oznaka ED50 -KB MB 12253-3m

Servis računara:

Pozovite naš servis radi provere stanja za taj ekran u magacinu. Tebalo bi da ima na stanju ali se zalihe stalno menjaju.

Avatar
Novo
Bojanpiše...

Zdravo, imam problem sa maksimalnom iskoriscenosti CPU. Desavalo se da bude i HDD 100%, juce sam kupio i ugradio Kingstone 480gb SSD. I sada se samo povecavaju procenti CPU i malo RAM. U pitanju je Acer Aspire e17 e5-774G-582T sa I5 7200U procesorom i 12GB DDR4. Laptop je bez ikakvih virusa , i ne moze da pokrece programe poput android emulatora (Gameloop, Bluestacks...) . Vrlo rado bih ga doneo ako imate neku pretpostavku kako se moze resiti ovaj problem. I gde i kada mogu doneti laptop. Hvala unapred

UploadUpload
Avatar
Novo
Nikolapiše...

Acer laptop, tastatura blokira ali i blokira miš ... u jednom servisu su mi rekli da je možda softverski problem ali oni ne mogu da ga otklone. Pitanje je moje: koliko se čeka na dijagnostiku u vašem acer servisu ... da planiram vreme ?

Servis računara: Pre će biti da tastatura loša, ali svakako treba proveriti sve detalje.
Avatar
Novo
Vladapiše...

Da li moze da se menja procesor na Acer Acer Ima amd e1 Aspire ES1-523/524 serija?On je duo core,da se ubaci quad core?Lap top je kao nov.Slabo koriscen.Drugi problem mi je sto kada nije na punjacu,ne radi wi fi.Na punjacu radi.Covek koji je instalirao windows,morao je 10-ku.Kaze da 7-ca ne moze.Zbog konfiguracije hardvera.

Servis računara:

Takva investicija (zamena procesora) je veliki rizik a naročito što posle toga matična ploča može ići u elektronski otpad ... ne savetujemo nikako diranje procesora na ploči laptopa.

Avatar
Novo
Oliverapiše...

Lap top se sam restartuje,pali i gasi se nakon par min.

Do skoro je nakon pokretanja radio normalno a onda je počeo da se sam od sebe gasi nekada nakon par min a nekada iste sekunde i tako non stop.

Da li je moguća dijagnostika radi utvrđivanja kvara pre popravke.Koliko bi to koštalo?

Servis računara:

Postoji neki problem ... mora se uraditi detektaža kvara pa onda i popravka ... možete doneti.