TOSHIBA LAPTOP SERVIS

Toshiba servis, popravka Toshiba laptopova, tableta i desktop računara

Toshiba laptop servis

TOSHIBA SERVIS BEOGRAD

Vaš Toshiba laptop ima problem ? Dobrodošli u specijalizovani laptop servis za popravku svih modela Toshiba laptopova! Popravka Toshiba laptopa od najstarijih do najnovijih (Toshiba Tecra, Toshiba Satellite Pro, 650, 750, 850, L300, A300, Cosmio).

Brza dijagnostika kvara, stručan laptop servis, 100% pouzdano otkrivanje kvarova na laptopu, garancija servisa 6 meseci.

POPRAVKA TOSHIBA LAPTOPOVA

Popravka laptop kućišta koje je oštećeno, zamena šarki (šarke se polomile), polomljena plastika, hard disk pokvaren, usb ulaz USB 2.0 ili USB 3.0 ne radi, laptop punjač pokvaren, ekran na laptopu polomljen, tastatura laptopa neispravna, wifi kartica zeza-nema internet, CPU-procesor nadogradnja, matična ploča u kvaru... itd.

TOSHIBA LAPTOP SERVISNI CENTAR

U našem servisnom centru se obavljaju sve moguće vrste popravki na laptopovima koji su pretrpeli bilo koji vid oštećenja. Bilo da je u pitanju hardverski kvar ili je problem softverske prirode, vi ćete vašu tošibu doneti na pravo mesto. Kod nas vas uvek očekuje strpljiv tim koji unapred zna kako se popravlja svaki laptop. Vaš toshiba laptop je u sigurnim rukama.

Novi laptop delovi za Toshiba laptopove: tastatura za laptop, šarke za laptop, flet kablovi, inverteri, baterije za laptop, punjači za laptop, DC konektori, matične ploče za laptop, ventilatori-kuleri. Polovne matične ploče i kućišta za starije modele. Veliki izbor - povoljne cene. Mogućnost slanja delova na vašu adresu.

Pravi izbor za svakog korisnika. Toshiba laptop se ne nameće ničim osim svojim dizajnom i kvalitetom, što je dovoljno. Ako uz to pogledamo i cenu laptopa, jasno je šta ćemo kupiti.

Toshiba laptopovi su odličan izbor, za zahtevnije korisnike, studente i kao klasičan kućni, lični računar. Baš sve što vam je potrebno od jednog laptopa imate na Tošiba računaru. Odlična autonomija baterije i vrhunske grafičke i CPU performanse su samo neki od aduta koje ovaj laptop poseduje. Toshiba laptop servis besplatno obavlja dijagnostiku kvara u roku od 48 h do maksimalno 7 radnih dana. Naš svakodnevni servis računara i laptopova je primetio da je najveći broj tošibinih laptopova na popravku došaoi iz serije Satelite L650, L750, L850 a najčešći razlozi su bili problem sa grafikom, i uopšte komplikovani kvarovi na matičnoj ploči. Zbog toga, potrudili smo se da omogućimo servis matičnih ploča (popravka toshiba matične ploče), kao i reballing čipova. Ukoliko je kvara teško rešiv, predlažemo da se uradi zamena matične ploče odnosno grafičke kartice. Cena servisa matične ploče ako se radi zamena grafičke kartice odnosno čipa je od 60-80 e sa garancijom na uslugu. Popravka flet kabla se kreće oko 3500 dinara.

    Toshiba servis usluge

  • 1Instalacija windowsa 10, 8, 7, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje Toshiba laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana na laptopu Toshiba. Od 5.000 - 10.500 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač, cena 2.500 - 5.500 dinara
  • 7Zamena tastature od 2.500 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

TOSHIBA SERVIS BEOGRAD

Naš Toshiba laptop servis daje garanciju na sve obavljene usluge. Novi laptop delovi imaju garanciju od 6 meseci dok se na polovne delove za laptop daje radna garancija od 15-45 dana. Garancija za laptop se u slučaju kvara ostvaruje kod prodavca laptopa, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Kada se garancija gubi a kada se može ostvariti pravo na garanciju zavisi od ugovora koji ste sklopili sa prodavcem pri kupovini. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa. Ako postoji ovlašćeni servis za vaš Toshiba laptop, prosledićemo vam potrebne informacije.

Za sve dodatne informacije u vezi Tošiba laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LAPTOP SERVIS Toshiba RAČUNARA BEOGRAD - BESPLATNO DIJAGNOSTIKA KVARA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Toshiba servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Ivanpiše...

Poštovani,

danas u toku rada na laptopu, nestajala je struja 2x. Posle prvog, lap top je normalno nastavio sa radom. Drugi put kada je nestala, lap top je prestao da radi. Kolega iz firme, proverio je adapter, on je u redu.

Intresuje me, kada bi mogao da donesem lap top do Vas da vidite o čemu se radi?

srdačan pozdrav,

Servis računara:

Možete doneti laptop bilo kada, 10-18h direktno u naš servisni centar kako bi se uradila dijagnostika - popravka. Nije potrebno zakazivanje servisa.

Avatar
Novo
Milospiše...

Toshiba Satellite A 135-S4527 je primio vodu u tastaturu dok je bio ukljucen. Kada se moze detektovati problem ?

Servis računara:

Otkazivanje pojedinih slova na tastaturi, zatim otkazivanje cele tastature, i u nagorem slučaju kvar matične ploče koji može biti i nerešiv ako se na vreme ne očisti od vode.

Avatar
Novo
Vladapiše...

Postovani imam Toshiba satellite c660-1mx model.Pre nekoliko dana poceo je da izbacuje pruge preko ekrana kada se zagreje,a posle toge nece da prikaze sliku.Mislim da mu se pokvarila graficka kartica.Moje pitanje je da li je na tom modelu grafika integrisana ili nije i koliko bi me kostala zamena ukoliko je to moguce?

U karakteristikama laptopa pise : ATI Mobility Radeon HD 5470 DDR3 512mb.

Servis računara:

U svakom slučaju je integrisana grafička kartica. Obzirom da je loš kvalitet matične ploče, nije pametno bilo šta raditi (prekuglavanje) ili zamena grafičke karte. Iz našeg ugla gledano, neisplativa bi bila popravka.

Avatar
Novo
VLADIMIR Čukalevski Beogradpiše...

Na Tošibinom Satelitu javlja mi se opomena: your Windows license will expire son. You need to aktivate windows in settings. (Go to settings ). (Close) Molim Vas za savet i pomoć šta treba ja da radim.

Servis računara:

Potrebna je re-aktivacija Windowsa, odnosno u krajnjem slučaju re-instalacija sistema sa pretodnim bekapovanjem podataka.

Avatar
Novo
Tatjana Palevićpiše...

Laptop radi desetak minuta i onda se ukoči i više ne radi.

Servis računara:

Na žalost, ovo je nepotpuna informacija o kvaru kako bi smo mogli da vam ponudimo rešenje. Ako laptop radi, podrazumeva se da sve funkcioniše kako treba. Ako ne radi, znači da se ugasio i nem a slike. Ukoliko se samo zamrzne Windows, a i dalje imate sliku na laptopu onda je to nešto drugo i može biti da je softverski problem.