SONY LAPTOP SERVIS

Sony servis, popravka Sony Vaio laptopova, tableta, mobilnih telefona, video kamera

sony laptop servis

SONY SERVIS BEOGRAD

Laptop servis i popravka Sony (Soni) Vaio laptopova. Popravljamo sve modele Sony-a, od najstarijih do najnovijih. Naš Sony servis daje garanciju na svaku obavljenu popravku. Van garantnog roka i u garantnom roku možete doneti vaš uređaj (laptop, mobilni telefon, slušalice, zvučnike, mali kućni aparat) kako bi smo uradili dijagnostiku kvara (besplatno). Imamo veliki izbor laptop delova za sve modele.

Brza dijagnostika kvara, stručan offline/online Sony servis i svakodnevna podrška klijentima.

Popravka kućišta, hard diska, usb ulaza, šarke, ekrani, punjači, baterije, tastature... itd. Najbolje cene u Beogradu i Srbiji.

Novi laptop delovi za Sony Vaio: tastature, šarke, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, ventilatori. Veliki izbor - povoljne cene. Ukoliko vam se pokvarila video kamera slobodno nas možete pozvati ili posetiti naš servis video kamera.

Sony laptopovi se nisu preterano dobro pokazali na srpskom tržištu ali važe za veoma izdržljive laptopove koji su kvalitetno urađeni. Modeli kao što su VAIO su se prodavali po povoljnoj ceni, međutim, rezervni delovi i nadogradnja laptopova je bila skoro nemoguća. Čak i danas postoji problem jer laptop delovi za ovaj brend su prilično deficitarni.

SONY laptop ima zadovoljavajući odnos cena/kvalitet. Jedino na šta se korisnici žale kod Sony jeste loš kvalitet ugrađenih komponenti. Međutim, mi smo proverili da svi uređaji koji su kupljenu u inistranstvu su bili vrhunski i bez ikakvih mana.. Praktikujte da obavezno uz Sony laptop kupite i postolje sa kulerom za hlađenje laptopa. Sony laptop servis vam može ponuditi veoma kvalitetna postolja po vrlo pristupačnoj ceni. VAIO Sony je odličan laptop za većinu korisnika.

    Usluge Sony servisa

  • 1Instalacija sistema 10, 8, 7, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje SONY laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 55Zamena ekrana (displeja) na laptopu SONY. Od 5.000 - 15.000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (Punjač za laptop Sony Vaio - Promo cena od 2.200 din).
  • 7Zamena tastature od 3.000 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Imajte u vidu da garanciju za svoj laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi SONY laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LAPTOP SERVIS SONY RAČUNARA BEOGRAD - DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU !
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših SONY servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
NESOpiše...

POZDRAV ,DA LI IMATE FLET KABAL ZA MODEL SONY VAIO PCG-3G5P I CENA

Avatar
Novo
Sanelapiše...

da li imate ili da li mozete da nabavite zadnji deo displeja za sony vaio svf152c29m? 15.6 inca bela boja.hvala