SAMSUNG SERVIS

Samsung servis, popravka Samsung laptopova, tableta i mobilnih telefona

Samsung laptop servis

SERVIS SAMSUNG LAPTOPOVA, TABLETA, TELEFONA

Laptop servis i popravka Samsung laptopova i mobilnih telefona. Popravljamo sve modele Samsung laptopa, tebleta i mobilnih telefona. Naš samsung servis je najstariji servis u Beogradu i Srbiji jer od samog pojavljivanja Samsung uređaja na našem tržištu, među prvima smo radili popravke samsung mobilnih telefona, laptopova, tableta, televizora. Imamo sve rezervne delove za sve modele Samsung uređaja.

Brza dijagnostika kvara, stručni serviseri i non-stop tehnička podrška

Popravka matične ploče za Samsung telefon, laptop ili tablet, servis kućišta, zamena hard diska, usb ulaza, šarke, popravka ili zamena flet kabla, USB ulaza, LAN konektora, HDMI izlaza, konektora za slušalice (audio izlaz i ulaz) ... itd. Rezervni delovi novi i polovni za laptop Samsung.

Novi laptop delovi za Samsung: tastatura za samsung laptop, kućište i šarke, flet kab, inverter, baterija za laptop samsung, punjač za samsung laptop, DC konektori, matična ploča, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

Samsung laptop vas neće izneveriti ni svojim kvalitetom ni cenom, posebno serija RX. Ako planirate kupovinu laptopa koji će vam služiti za kancelarijske poslove, predlažemo vam da razmislite dva puta. Često nam za svakodnevne administrativne poslove nije potreban preterano jak računar. Stoga bi kupovina skupih modela bilo bacanje para. Samsung daje odličan kvalitet po vrlo povoljnoj ceni.

Naš servis računara i SAMSUNG laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za sve modele Samsung laptopova. Ukoliko nemamo na stanju rezervni deo za zamenu, maksimalno čekanje na porudžbinu je od 48 h do 7 radnih dana. U zavisnosti od modela laptopa, narudžbine možete obaviti i sami a informacije o nabavci delova ćete dobiti od nas. Na ovaj način ubrzavamo proces popravke. Samsung laptop servis obavlja dijagnostiku kvarova na svim laptopovima.

    Samsung laptop servis

  • 1Instalacija windowsa 10, 8, 7, XP sa programima 1.500
  • 2Čišćenje laptopa SAMSUNG. Čišćenje tastature i displeja. 1.500
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800-2.800
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500
  • 5Zamena ekrana na laptopu SAMSUNG. Od 5.000 - 15.000
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač oko 2000
  • 7Zamena Samsung tastature od 3.500 - 6.500 din
Prikazane cene su okvirne (izražene u dinarima), a u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Servis laptopova i mobilnih telefona samsung radi brzu dijagnostiku pri čemu se osnovna konstatacija kvara ne naplaćuje. Besplatna dijagnostika važi za svaki uređaj koji se popravlja u našem servisu. Garancija servisa traje od 30 dana do 6 meseci na sve vrste popravke.

Ovlašćeni servis za laptop Samsung će od vas tražiti račun i garantni list pa vam savetujemo da ih čuvate dve godine u arhivi. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi SAMSUNG laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

SAMSUNG SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Samsung servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Viliampiše...

Samsung laptop RX590, problem je što se mnogo greje i bučan je. Nosio sam na čišćenje laptop pre oko dve godine i malo je bolje radio. Sada je katastrofa. Koliko treba vremena da se kompletno očisti i jel cena ova koja stoji na sajtu ? Hvala

Avatar
Novo
Mihailpiše...

Čišćenje laptopa bi trebalo da reši taj problem. Mada u nekoliko slučajeva je bilo i obrnuto da se stanje i pogorša jer je grafička karta pred izdisajem. U tom slučaju se radi popravka grafičke karte na laptopu - rebaling, prekuglavanje ili čak i zamena čipa. Svejedno bi trebalo da se obratite servisu kako bi videli šta je najbolje uraditi i da li se isplati popravka.