MSI LAPTOP SERVIS

Msi servis u Beogradu, popravka Msi laptopova i tableta

MSI laptop servis

MSI LAPTOP SERVIS BEOGRAD

Desio se problem na vašem MSI laptopu ? Bez brige, tu je naš MSI aptop servis u Beogradu da popravi vaš laptop.

Popravljamo sve modele MSI laptop uređaja, a akcenat je uvek na one najjače Gaming - Gejmerske laptopove. Bez obzira o kom modelu se radi, naš servis laptopova je najopremljeniji servis koji u svakom momentu ima sve za svaki model MSI laptopa. Među prvima smo u Beogradu i Srbiji ponudili adevatan msi servis koji obuhvata sve vrste popravki sa garancijom na obavljene usluge.

Brza dijagnostika kvara, stručan servis, popravka i održavanje msi laptopova.

 

POPRAVKA MSI LAPTOPA

Uglavnom, kao i većina drugih laptopova i MSI laptopovi imaju svoje prednosti i nedostatke a mana nikako ne mož biti to što će se nešto na laptopu pokvariti usled dotrajalosti komponente ili zbog ljudskog faktora. Popravka MSI laptopa podrazumeva da se najpre uradi kompletna dijagnostika kvara, i kada se pronađe kvar onda se obavlja i servis koj najčešće obuhvata sledeće usluge:

 • Popravka pokvarene matične ploče MSI laptopa
 • Popravka MSI laptop kućišta i zamena šarke
 • Zamena hard diska n a MSI laptopu i ugradnja SSD diska
 • Zamena DC konektora, usb ulaza, LAN konektora
 • Zamena ekrana na MSI laptopu
 • Popravka MSI laptop punjača
 • Zamena tastature MSI laptopa
 • Servis kulera, čišćenje laptopa i zamena ventilatora na MSI laptopu

Novi laptop delovi za MSI: tastature, šarke, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, ventilatori. Veliki izbor - povoljne cene.

MSI LAPTOPOVI

MSI je jedan od najpoznatijih proizvođača računara, laptopova i računarske opreme u svetu. Msi iz Tajvana osplužuje ceo svet svojim proizvodima. Gotovo da nema računara koji ne koristi matičnu ploču ili grafičku kartu koja se proizvodi u msi fabrici. Servis MSI laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa. Kao i kod Acer laptop računara, i MSI laptop bi trebalo držati na stalku sa ugrađenim ventilatorom za hlađenje.

MSI laptopovi poseduju veoma dobar kvalitet izrade i stabilnost u radu. Korisnici koji imaju MSI laptopove su zadovoljni njima i imaju pozitivno iskustvo. Msi serije (Gaming, Xslim i PRO) laptopova su zaista vrhunske, što mi kao serviseri stalno vidimo na svakom modelu, prilikom rasklapanja svakog laptopa. Očigledan je kvalitete izrade i detaljizam, a mala zamerka jedino ide na ne baš dobro rešenje za hlađenje laptopa, odnosno rashladna grana na msi laptopovima je oduvek po nama bila malo zanemarena, što nije tako strašno kada se uzme u obzir kompletna ocena ovog laptopa.

  Usluge MSI laptop servisa

 • 1Instalacija windowsa 10, 8.1 pro, Win 7 ultimate, XP SP3, Linux OS kompletno sa programima i drajverima
 • 2Čišćenje MSI laptopa. Čišćenje tastature i displeja, zaštita od pregrevanja
 • 3Dodavanje memorije DDR2, DDR3, DDR4 i nadogradnja msi laptopa
 • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa kao i zaštita od ransomware i crypto virusa
 • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu MSI - Originalni HD i Ultra HD ekrani za MSI
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (Punjač za Msi laptop - Cena već od 2.000 din)
 • 7Zamena tastature na msi laptopu u istom danu
Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara.

Iskustvo korisnika MSI

Uvek je bolje birati laptop ili računar pa i svaki drugi uređaj na osnovu iskustva korisnika. Sve prednosti i mane najbolje testiraju krajnji korisnici. Koliko god da prodavac hvali neki proizvod, ipak je kupac taj koji će dati konačnu ocenu.

MSI laptop ima zaista lepu reputaciju kod većine korisnika. Nismo naišli na neke veće probleme niti teže kvarove na MSI laptopu. Bilo je slučajeva da je matična ploča bila u nekom skoro otvorenom servisu gde su laptop majstori napravili spoj pa je na žalost matična ploča bila uništena. Naravno, matična ploča je poručena iz uvoza i zamenjena brzo uprkos problemima zbog Covid-19 pandemije.

Garancija servisa

Ne može se ostvariti garancija na uslugu koja nije obavljena ili ako je u toku popravke došlo do dodatnih kvarova samo zato što je korisnik zakasnio sa donošenjem laptopa u servis. Takođe, garancija ne obuhvata ništa što nije predmet popravke. Konkretno, samo se na ugrađeni deo može dati garancija i to maksimalno 6 meseci koliko daje prodavac dela.

Imajte u vidu da garanciju za svoj MSI laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje laptopa saopštio ili što već piše u garantnom listu. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni laptop serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi MSI laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LAPTOP SERVIS MSI BEOGRAD - DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU !
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših MSI servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Jelena Petrovicpiše...

Postovani, na msi lap topu starom 10ak godina su mi se polomile sarke i sad vise ne mogu da ga upalim, jer ne reaguje vise ni na punjac. Recite mi koliko bi kostala popravka otprilike i da li naplacujete dolazak na kucnu adresu? Takodje imam i acer laptop koji nece vise da se upali, nisam sigurna ni da li se puni.

Servis računara:

Postovani, takva vrsta kvara na laptopu se ne moze otkloniti na terenu pa je potrebno da donesete laptop u nas servis ili ga posaljete preko brze poste. U svakom slucaju mozemo resiti sve navedene probleme.

Avatar
Novo
Miroslavpiše...

Samsung NP530 laptop je pao i polomilo se kućište, vide se šarke ispod i kablići. Takođe je deo plastike naprso i otpao na desnoj strani. Jel mogu da vam pošaljem na viber slike oštećenja laptopa pa da vidimo jel može da se uradi reparacija kućišta i šarke ili zamena kompletnog kućišta ? Hvala

Servis računara:

Uglavnom takve kvarove rešavamo za par radnih dana. Reparacija se odnosi na sve delove laptopa koji su oštećeni i dajemo garanciju na rad. Pošaljite nam slike oštećenih delova laptopa.