MSI LAPTOP SERVIS

Msi servis, popravka Msi laptopova i tableta

MSI laptop servis

MSI LAPTOP SERVIS BEOGRAD

Laptop servis MSI laptopova u Beogradu. Popravljamo sve modele MSI laptop uređaja. Bez obzira o kom modelu se radi, naš servis laptopova je najopremljeniji servis koji u svakom momentu ima sve za svaki model MSI laptopa. Među prvima smo u Beogradu i Srbiji ponudili adevatan msi servis koji obuhvata sve vrste popravki sa garancijom na obavljene usluge.

Brza dijagnostika kvara, stručan offline/online servis i svakodnevna podrška

Popravka kućišta, hard diska, usb ulaza, šarke, ekrani, punjači, DC konektori, tastature... itd.

Novi laptop delovi za MSI: tastature, šarke, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, ventilatori. Veliki izbor - povoljne cene.

Servis MSI laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa. Kao i kod Acer laptop računara, i MSI bi trebalo držati na stalku sa ugrađenim ventilatorom za hlađenje.

MSI laptopovi dolaze od renomiranog Tajvanskog proizvođača. Veoma dobar kvalitet izrade, stabilnost u radu i dobra podrška su samo neki od aduta kojima se MSI pozicionira na našem tržištu. Korisnici koji imaju MSI laptopove su zadovoljni njima. Msi serije laptopova su zaista vrhunske, što mi kao serviseri stalno vidimo na svakom modelu, prilikom rasklapanja svakog laptopa. Očigledan je kvalitete izrade i detaljizam, a mala zamerka jedino ide na ne baš dobro rešenje za hlađenje laptopa, odnosno rashladna grana na msi laptopovima je oduvek po nama bila malo zanemarena, što nije tako strašno kada se uzme u obzir kompletna ocena ovog laptopa.

    Laptop servis usluge

  • 11Instalacija windowsa 10, 8, 7, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje MSI laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu MSI. Od 5000 - 15000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (Punjač za Msi laptop - Cena već od 2.000 din)
  • 7Zamena tastature od 3.000 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Imajte u vidu da garanciju za svoj laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi MSI laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LAPTOP SERVIS MSI BEOGRAD - DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU !
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših MSI servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (7)

Gravatar
Novo
Jelena Petrovicpiše...

Postovani, na msi lap topu starom 10ak godina su mi se polomile sarke i sad vise ne mogu da ga upalim, jer ne reaguje vise ni na punjac. Recite mi koliko bi kostala popravka otprilike i da li naplacujete dolazak na kucnu adresu? Takodje imam i acer laptop koji nece vise da se upali, nisam sigurna ni da li se puni.

Servis računara:

Postovani, takva vrsta kvara na laptopu se ne moze otkloniti na terenu pa je potrebno da donesete laptop u nas servis ili ga posaljete preko brze poste. U svakom slucaju mozemo resiti sve navedene probleme.

Gravatar
Novo
Miroslavpiše...

Samsung NP530 laptop je pao i polomilo se kućište, vide se šarke ispod i kablići. Takođe je deo plastike naprso i otpao na desnoj strani. Jel mogu da vam pošaljem na viber slike oštećenja laptopa pa da vidimo jel može da se uradi reparacija kućišta i šarke ili zamena kompletnog kućišta ? Hvala

Servis računara:

Uglavnom takve kvarove rešavamo za par radnih dana. Reparacija se odnosi na sve delove laptopa koji su oštećeni i dajemo garanciju na rad. Pošaljite nam slike oštećenih delova laptopa.