LENOVO LAPTOP SERVIS

Lenovo servis, popravka Lenovo laptopova, tableta i mobilnih telefona

Lenovo laptop servis

LENOVO SERVIS U BEOGRADU

Postoji problem na Lenovo laptopu ? Bez brige, jer naš Lenovo laptop servis upravo radi sve vrste popravke na Lenovo laptopovima. Popravka svih modela Lenovo-a, kompletno sređivanje laptopa i vraćanje u fabričko stanje po potrebi.

Brza dijagnostika kvara na LENOVO računarima, stručan servis i veliki broj delova za lenovo. Popravka se odnosi na Lenovo B, E, G, N, U, Y serije kao i Idea pad, Think Pad, Flex i Yoga.

Popravka lenovo kućišta i zamena šarki, zamena hard diska, servis usb ulaza, zamena ekrana (LCD displej), punjači i DC konektori za Lenovo... itd.

Novi laptop delovi za Lenovo: tastatura, šarke, kućište za lenovo laptop, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

KVAR NA LENOVO LAPTOPU

Kvarovi na Lenovo laptopovima su nešto što je normalno jer kao i svaki drugi laptop i Lenovo laptop se kvari i zahteva stručan servis. Popravka računara je servis koji opservira sve vrste kvarova, rešava sve probleme u kratkom roku i svaka popravka je pokrivena dovoljno dugom garancijom.

Za početak, da bi se izbegle skupe popravke, redovno održavanje laptopa odnosno čišćenje lenovo laptopa je obavezno u toku godine!

Naš lenovo laptop servis u Beogradu kao najčešće popravke ističe:

 • Popravka pokvarene matične ploče lenovo laptopa
 • Popravka lenovo laptop kućišta i zamena šarke
 • Pokvaren, polomljen DC konektor ili je džek iz punjača ostao u konektoru
 • Polomljen ili neispravan ekran lenovo laptopa
 • Hard disk u Lenovo je prestao sa radom a podaci su bitni
 • Pokvaren ventilator na kuleru Lenovo laptopa

Servis LENOVO laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa.

LENOVO LAPTOP

Lenovo spada u najveće proizvođače računara u svetu, a svoje laptopove najviše plasira u Kini. Medjutim, u poslednje vreme kod nas u Srbiji Lenovo beleži ponovo dobru prodaju zahvaljujući odličnom marketingu, ali i nenametljivom dizajnu.

Lenovo Yoga spada u red vrhunskih laptopova, serija ThinkPad važi za vrhunske laptopove, za plići džep ima puno modela ideaPad. Sve u svemu, široka lepeza izbora prilagođena našem standardu neminovno dovodi do veće kupovine laptopova ovog brenda. Lenovo laptop je veoma pouzdan i vrlo dobrog kvaliteta. Ono što ih izdvaja od ostalih laptopova je svakako odličan kvalitet izrade.

Iskustva korisnika su odlična. Uglavnom su zadovoljni Lenovom jer je tastatura otporna na habanje, kao i plastika, na grebanje, udarce. Mada, ruku na srce, veliki broj laptopova je stigao u naš servis zbog problema sa kućištem, šarkama, plastikom, ekranom, dc konektorom. Uglavnom G serije imaju neke anomalije koje uspešno rešavamo u toku jednog radnog dana.

Mi nismo pokušavali da testiramo lenovo na slična opterećenja ali ga svakako preporučujemo i kao povoljan laptop u smislu odnosa cene i kvaliteta.

  Popravka Lenovo laptopova

 • 1Instalacija sistema Windows 11, 10, 7, 8, XP. Linux, kompletno sve, programi, drajveri
 • 2Čišćenje LENOVO laptopa kompletno. Čišćenje tastature i displeja, dubinsko čišćenje
 • 3Dodavanje memorije DDR2, DDR3, DDR4 i nadogradnja laptopa za brži rad
 • 4Čišćenje lenovo laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa kao i blokada protiv ransomware-a.
 • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu Lenovo, polovan originalan ekran ili nov zamenski ekran
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač kada se priključi
 • 7Zamena cele tastature na Lenovou, vraćanje otpalih dugmića ako su žabice ispravne
Cene usluge servisa i popravke Lenovo laptopa možete videti u našem cenovniku. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

LENOVO SERVIS

Naš laptop servis za lenovo laptopove svakodnevno vrši najkompleksnije popravke na svim modelima laptopova ovog poznatog brenda. Ne postoji kvar koji nismo uspeli da rešimo čak i kada je bila potrebna zamena matične ploče. Trudimo se da servisi rade brzo, bez odugovlačenja i da se popravka lenova obavlja u dogovorenom roku.

Imajte u vidu da garanciju za svoj LENOVO laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Ovlašćeni servis u principu vrši zamenu neispravnog laptopa u garantnom roku. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser u vašem mestu. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi LENOVO laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LENOVO LAPTOP SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Lenovo servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Ajlapiše...

Poštovani,

Na modelu Lenovo Miix 300 - 10 iby ne rade tipke na tastaturi. Nije polivana tečnošću. Osim sto je povremeno očišćena. Radi miš i touch screen. Da li se kod vas moze naručiti nova tastatura navedenog modela i koliko bi to koštalo?

Servis računara: Može se poručiti tastatura. Cena tastature - na poziv servisa.
Upload
Avatar
Novo
Ikapiše...

Postovani posedujem Lenovo Thinkpad T60 , kupio sam ga pre odredjenog vremena , medjutim primetio sam da se laptop u toku rada , malo vise zagreje nego sto smatram da bi bilo normalno, zanima me koliko bi kostala zamena termalne paste na procesoru i grafickoj ? Hvala unapred

Servis računara: Sve usluge laptop servisa bice dostupne od 16 septembra ... a cena je akcijska - 1500 din kompletan mali servis laptopa
Avatar
Novo
Slobodanpiše...

Poštovani,

Zamolio bih Vas da mi pomognete u vezi sa sledećem. Pre nepunih dve godine kupio sam laptop u firmi Uspon u Čačku. Laptop je radio kako treba sve do februara 2019, kada je počeo da se gasi sam od sebe. Nekada su ti intervali bili češći, nekada se nije ni gasio. Pošto mi je laptop u garanciju, odneo sam ga u Usponov servis u Čačku. Oni su mi rekli da oni ne rade servis, već da šalju ovlašćenom Lenovo servisu u Beogradu. Ovlašćeni servis mi je vratio laptop sa obrazloženjem da su uradili testove i da je laptop ispravan. Medjutim, laptop je i posle servisa nastavio da se gasi. Tada sam odlučio snimim ( i snimio) kako se laptop gasi. Snimak sam iskopao na desktop i ponovo laptop odneo u servis u Čačku. I pored snimka, servis mi je odgovorio da ne mogu da prihvate deklaraciju i da je sa laptopom sve u redu. Napominjem da je laptop još u garanciji.

Zamolio bih Vas da me posavetujete sta dalje da radim.

Unapred zahvalan.

Avatar
Novo
Srdjanpiše...

Imam LENOVO Android, i to sam pre oko 5 godina kupio preko VIP. U androidu imam karticu VIP, ugradjen VIBER i jos druge razne aplikacije. Lenovo android-tablet se nesto vrlo mnogo koci-nece da se otvori. Bio sam u VIP radnji gde su mo rekli da je nophodna popravka LENOVO uredjaja i ugradnja odgovarajuceg softwera. Da li Vi to radite i po kojoj ceni_

Srdjan

Servis računara: Nikakav problem. Donesite vaš Lenovo android uređaj da se uradi osnovna besplatna dijagnostika i reši problem u roku od par radnih sati. Srdačan pozdrav!
Avatar
Novo
edinpiše...

Lenovo Y70-70 Touch, potrebna zamena displeja, zanima me cena ?

Servis računara:

Poštovani, moguća je zamena a cena displeja zavisi od par informacija koje možete dobiti pozivom naše servisne službe.