LENOVO LAPTOP SERVIS

Lenovo servis, popravka Lenovo laptopova, tableta i mobilnih telefona

Lenovo laptop servis

LENOVO SERVIS BEOGRAD

Servis laptopova i popravka Lenovo laptopa. Popravljamo sve modele Lenovo-a, od najstarijih do najnovijih.

Brza dijagnostika kvara na LENOVO računarima, stručan offline/online servis i svakodnevna podrška

Popravka kućišta i šarki, zamena hard diska, servis usb ulaza, zamena ekrana (LCD displej), punjači i DC konektori za Lenovo... itd.

Novi laptop delovi za Lenovo: tastatura, šarke, kućište za lenovo laptop, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

Servis LENOVO laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za ovaj tip laptopa.

LENOVO je četvrti najveći proizvođač računara u svetu, a svoje laptopove najviše plasira u Kini. Medjutim, u poslednje vreme kod nas u Srbiji Lenovo beleži ponovo dobru prodaju zahvaljujući odličnom marketingu, ali i nenametljivom dizajnu. Lenovo Yoga spada u red vrhunskih laptopova, serija ThinkPad važi za vrhunske laptopove, za plići džep ima puno modela ideaPad. Sve u svemu, široka lepeza izbora prilagođena našem standardu neminovno dovodi do veće kupovine laptopova ovog brenda. Lenovo laptop je veoma pouzdan i vrlo dobrog kvaliteta. Ono što ih izdvaja od ostalih laptopova je svakako odličan kvalitet izrade. Često puta korisnici kažu da su zadovoljni Lenovom jer je tastatura veoma otporna, kao i plastika, na grebanje, udarce ... itd. Mada, ruku na srce, veliki broj laptopova je stigao u naš servis zbog problema sa kućištem, šarkama, plastikom, ekranom, dc konektorom. Uglavnom G serije imaju neke anomalije koje uspešno rešavamo u toku jednog radnog dana.

Mi nismo pokušavali da testiramo lenovo na slična opterećenja ali ga svakako preporučujemo i kao povoljan laptop u smislu odnosa cene i kvaliteta.

    Popravka Lenovo laptopova

  • 11Instalacija sistema Windows 10, 7, 8, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje LENOVO laptopa kompletno. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje lenovo laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu LENOVO. Od 5.000 - 35.000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (Cena oko 3.500 din)
  • 7Zamena tastature od 3.000 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

LENOVO SERVIS

Naš laptop servis za lenovo laptopove svakodnevno vrši najkompleksnije popravke na svim modelima laptopova ovog poznatog brenda. Ne postoji kvar koji nismo uspeli da rešimo osim u slučaju da je popravka neisplativa zbog zamene matične ploče. Trudimo se da servisi rade brzo, bez odugovlačenja i da se popravka lenova obavlja u dogovorenom roku.

Imajte u vidu da garanciju za svoj LENOVO laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Ovlašćeni servis u principu vrši zamenu neispravnog laptopa u garantnom roku. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser u vašem mestu. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi LENOVO laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

LENOVO LAPTOP SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Lenovo servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (23)

Gravatar
Novo
Milicapiše...

Zdravo, da li vrsite zamenu displeja za Lenovo chromebook c330?

Gravatar
Novo
Jovicapiše...

U garanciji je ugasio se i nepali više. Baterija je bila na pola potrošena kad se ugasio, da li je veliki kvar, kad se priključi na računar svetli zeleno puni bateriju, znači nije ona crkla samo se ugasio i nemože da upali. Kolko je veliki kvarida li treba nešto da se plati pošto je u garanciji?

Servis računara:

Najpre isključite punjač (napajanje) iz laptopa i ako je moguće skinite bateriju pa zatim držite dugme za paljenje pritisnutim oko 60 sekundi. Priključite onda samo punjač i pritisnite dugme za uključivanje - ako se upali, ugasite laptop i vratite bateriju.

Ako se posle ovoga laptop ne pali, obratite se vašem prodavcu sa fiskalnim računom i garantnim listom kako bi vaš laptop poslao u ovlašćeni servis.

Gravatar
Novo
Mariopiše...

Jel' menjate baterije na yogi 11 i koliko košta?

Servis računara:

Da, vršimo zamenu baterija. Napišite tačan model ili nas kontaktirajte na email ili na kontakt telefon servisa.

Gravatar
Novo
Nenadpiše...

Pozdrav,

Imam Laptop Lenovo T520...Procesor I7 2620M,8Gb ram,SSD 120.....itd sa problemom punjenja baterije.

Pri ukljucenju punjaca krene punjenje,pokazuje da puni ali zapravo stoji u mestu.Inace baterija u njemu sa kojom smo ga dobili bila je losa sa njom nije pokazivao da uopste puni (precrtana baterija).Sada smo kupili novu bateriju koju nije hteo da puni,vratili je prodavcu i dobili drugu koja je skuplja i sa kojom bi moralo da bude sve u redu,ali ponovo se desava isto,,,Pokazuje da puni ali punjenje ne napreduje,i kad je u radu i kad je zatvoren nece nikako.....ne prazni je u radu.

Posto imamo i drugi Lenovo LapTop T 510 probali smo sve kombinacije ...zamena punjaca,zamena baterija i opet nece da puni.Ove dve nove baterije koje sam probao na 510 se normalno pune,na 520 nece ni jedna...probana i od T430- isti simptomi.

Da li mu ima leka-da li mozda mozete nekim savetom da pomognete... ako moze da se popravi i koja bi okvirno bila cena po vasem misljenju?

Unapred zahvalan Nenad Iz Bora.

Upload
Gravatar
Novo
Predragpiše...

Poštovani ,

Posedujem LENOVO G770 laptop i5 sa 4GB ram DDR3 1333MHz i imam prostora da ubacim još rama. Koja je odgovarajuća i koliko maksimalno mogu da ubacim nove ram memorije.

Srdačan pozdrav!