HP LAPTOP SERVIS

HP servis, servis i popravka HP laptopova, servera, tableta i desktop računara

HP laptop servis

POPRAVKA HP LAPTOPOVA

Vaš HP laptop ima problem ? Tu smo mi da popravimo i održavamo vaš laptop non-stop u besprekornom stanju ! HP laptop Popravka Računara u Beogradu.

Popravljamo sve modele HP laptopova. HP Pavilion, ProBook, Compaq, EliteBook, HP Omen, Media Center ... itd.

Brza dijagnostika kvara, često i na licu mesta, stručan laptop servis i svakodnevna podrška korisnicima hp laptop/notebook/desktop računara.

Sumnjate na kvar u vašem HP laptopu ? Laptop radi sporo ili se često gasi, restarutuje stalno, iznova morate da ga uključujete ?

Uvek postoji neki simptom koji ukazuje na to da postoji rešenje za sve probleme. Zato nas pozovite !

Popravka računara servisira i popravlja sve modele HP računara i laptopova.

HP je kompanija koja proizvodi vrhunske uređaje. Bilo da je to laptop ili desktop brand PC ili server, to je vrh i tip-top uređaj! Kvalitet, dizajn i vek trajanja karakteriše sve uređaje koji dolaze od ovoga proizvođača.

Kupiti HP laptop u Srbiji je dobar izbor i nećete pogrešiti ako se kupovina obavi preko poznatih distributivnih mreža koje daju i garanciju na svaki laptop. Ne, nećemo da širimo reklamu koja kaže "kupite kod nas najjeftinije". Nije ni neka fora da se kupci love na uštedu od 30 evra ... ma kakvi. Pozovite nas da vam preporučimo gde da kupite zaista dobar laptop jeftino i da budete zadovoljni dugo !

INSTALACIJA SISTEMA NA HP LAPTOPU

Instalacija sistema na novi HP laptop ili polovan-stari hp laptop uz bekap podataka i prebacivanje slika, muzike i dokumenata na novi HDD ili još bolje SDD disk. Instalacija Windowsa 11, 10, 8, 7, XP, Linux. Kompletno instaliranje obuhvata sve programe i drajvere što se moraju inače instalirati na hp laptop u startu.

POPRAVKA KUĆIŠTA NA HP LAPTOPU

Popravka hp laptop kućišta, popravka polomljene plastike, lepljenje ili varenje plastike nije opcija ako se može uraditi zamena hp laptop kućišta. Uglavnom ako nema na stanju i nije moguće pronaći originalno kućište za hp laptop, radi se reparacija kućišta gde se ne koristi super lepak super bond ili onaj iz Lidla, nego se specijalna plastika ubrizgava i kućište laptopa opet bude kao novo!

ZAMENA TASTATURE NA HP LAPTOPU

Tastatura na laptopu mora biti 100% ispravna jer u suprotnom može doći do čudnih problema i ponašanja laptopa. Ako tasteri lepe, brkaju se slova, preskaču kod kucanja, ili je potrebno da se jako pritiska da bi se nešto otkucalo. Ako tastatura ne radi delimično nije strašno ako su u pitanju tasteri koji se retko koriste. U svakom slučaju, ugradnja nove tastature je najbolja opcija da se reše svi problemi.

Najčešći kvar na tastaturi nastaje zbog tečnosti koja se nehotice prospe (sok, kafa, čaj, pivo, Coca Cola), ali, dešava se i da to bude mehanički kvar, udarac pesnicom ili lupanje po tastaturi. Nije retko da tastatura cela prestane sa radom zbog kvara na elektronici. Ako ste prosuli tečnost po tastaturi, vrlo brzo će vam ako ne i odmah biti potreban naš Hp laptop servis !

ZAMENA EKRANA NA HP LAPTOPU

Ako je ekran na vašem Hp laptopu oštećen, ima naprslinu, polomljen je ili uopšte nema slike / ima štrafte ili crne krugove, vreme je da se obavi zamena ekrana. Naš hp laptop servis vrši zamenu ekrana u kratkom roku, vodeći računa o kvalitetu ekrana i uz garanciju na ugrađeni deo.

ZAMENA ŠARKI NA HP LAPTOPU

Bilo kakvo teško zatvaranje ili prelako otvaranje ekrana na Hp laptopu ukazuje na problem sa šarkama koje spajajau ekran sa kućištem laptopa preko zglobne veze. Kkao ne bi došlo do težeg oštećenja, prekida flet kablova i spoja, predlog je da se uradi zamena šarke i popravka kućišta na hp laptopu, što je pre moguće. Donesite vaš laptop kako bi se brzinski rešilo nešto što kasnije zaista otežava normalno svakodnevno korišćenje hp laptopa.

NADOGRADNJA HP LAPTOPA

U principu, kod novijih modela hp laptopova nadogradnja se odnosi na zamenu starog i sporog hard diska i ugradnju SSD diska. Pored ove intervencije, dodavanje ili zamena RAM memorijskog modula učiniće vaš Hp laptop bržim i stabilnijim u radu. Kada se obavi zamena hard diska, može se uraditi i kloniranje sistema na SSD, odnosno transfer sistema na SSD, ali se može uraditi i čista instalacija operativnog sistema pa zatim i prebacivanje podataka. Pored standardne usluge, kad se već radi nadogradnja hp laptopa, instaliranje programa, antivirusa, i drajvera biće urađeno u hodu.

ZAMENA KONEKTORA NA HP LAPTOPU

Konektora na HP laptopu ima taman koliko treba. USB, HDMI, LAN, Audio i najvažniji DC konektor za punjenje koji se menja kada se ošteti. Zamena DC konektora na HP laptopu i ostalih se radi parcijalno po potrebi i Popravka Računara kao servis od poverenja to radi maksimalno posvećeno, bez ikakve mogućnosti za grešku. U toku rada se radi provera svih konektora.

Laptop delovi za HP: tastatura za hp, šarke za hp laptop, kućište za hp probook, compaq, hp, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, zamena dc konektora, polovna matična ploča za hp laptop, ventilatori. Povoljne cene delova i sve što nema na sajtu ima u magacinu, zato pozovite naš Hp laptop centar radi provere dostupnosti odgovarajućeg dela.

HP laptop servis u Beogradu pokriva centar i okolna mesta. Servis laptopova Srbija u vašem mestu takođe može obezbediti HP popravku i servisiranje laptopa.

HP laptopovi za kućnu i poslovnu upotrebu imaju dovoljno dobru tradiciju i kvalitet. Svojim modernim dizajnom i moćnim hardverom zauzimaju veoma visoko mesto na tržištu. Bukvalno imaju laptop za svakoga. Cena laptopova je vrlo povoljna pa je i to jedan od razloga što se u Srbiji HP odomaćio i zauzeo lepo mestu. HP inače ima odličnu podršku.

Servis HP laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova i za ovaj tip laptopa. Ukoliko nema rezervnog dela na stanju, možemo poručiti za vas. Takođe, ukoliko ovlašćeni servis za HP poseduje originalni deo za vaš laptop, dobićete informaciju kako i gde da sami poručite.

    Popravka HP laptopova

  • 1Instalacija sistemaWindows 11, 10, 8, 7, Vista, Linux sistem, komplet drajveri i programi
  • 2Čišćenje HP laptopa. Nova termalna pasta. Čišćenje tastature i displeja
  • 3Dodavanje memorije DDR2, DDR3, DDR4 i nadogradnja laptopa
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa
  • 5Zamena ekrana na laptopu (zamena displeja) na HP kada je stari ekran polomljen ili nema slike
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač kada se ubode
  • 7Zamena tastature na hp laptopu, sa osvetljenjem ili bez
  • 8Provera ispravnosti punjača - adaptera i popravka ili zamena (originalni punjač)
Cene usluga možete videti u našem zvaničnom cenovniku. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

HP servis

Naš HP servis računara i laptopova vrši popravke svih modela hp laptopova. Naša prodavnica laptop delova poseduje veliki izbor raznih delova za skoro sve laptopove ovog proizvođača.

Imajte u vidu da garanciju sa fiskalnim računom za svoj HP laptop čuvate i po potrebi priložite kod vašeg prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Čišćenje HP laptopa

Jednom godišnje treba čistiti laptop od prašine. Prašina cirkuliše kroz vazduh non-stop. Nataloži se dosta toga u kuleru i začepi se ovod vazduha pa onda dolazi do pregrevanja laptopa i restartovanja i ostalih problema.

Čim se primeti da se laptop greje više nego što treba, zamrzava sliku, koči se kursor, slika se koči, ili se laptop gasi čim se pokrene Youtube ili ne mora, čim se pokrene bilo kakva laka igrica ... to je znak da se mora proveriti termalna pasta.

Ne dozvolite da vas lažu da su vam zamenili termalnu pastu a nisu, jer većina 92% servisa, barem u Beogradu i ne umeju da otvore laptop i zamene istu, već samo rade "produvavanje laptopa". Pazite, produvavanjem se postiže nešto, trenutno ali je efekat servisa ravan nuli 0, čista 0. Još gore je jer vi ste ubeđeni da ste rešili problem a u stvari vaš laptop posle par dana ili mesec dana najkasnije počinje da se gasi.

Tu već nema pomoći, ili ima ako je još uvek grafički čip iliti grafička kartica ostala neoštećena. Ne verujte nikako besposličarima, ljudima koji nemaju nikakvu reputaciju kroz preporuku gde su i kome nešto konkretno radili

Za sve dodatne informacije u vezi HP laptop servisa, pošaljite nam Viber, Email, Chat poruku ili pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

HP LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BESPLATNA DIJAGNOSTIKA KVARA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših HP servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Vesna Jankovicpiše...

Postovani, imam HP laptop koji je odjednom prestao da radi. Konkretno, trazio je restart koji sam ja klikom odlozila za sat vremena, a nakon zavrsetka rada sam ga iskljucila. Sutradan kada sam htela da radim, ukljucila sam ga uobicajemo, medjutim ne moze da se podigne. Samo vrti ali se ne otvara.

Molim vas za pomoc, da li mogu da ga donesem u vas servis?

Servis računara:

Donesite laptop da vam resimo problem. Okvirno par radnih sati u toku dana.

Avatar
Novo
Borispiše...

Interesuje me da li popravljate/menjate tastaturu na HP ENVY Laptop 17-ae0xx ?

Servis računara:

Zamena tastature kod nas se radi relativno brzo ukoliko je imamo na stanju a to možete proveriti pozivom na 064/242-60-60.

Avatar
Novo
Goranpiše...

Postovanje, da li vrsite zamenu ekrana na laptopu hp pavillon 15-cb0xx?

U pitanju je velika crna mrlja na ekranu koja bode oci.

Servis računara:

Naravno. Zamena ekrana se radi relativno brzo, samo pozovite naš call centar da zakažete servis. Pozz.

Avatar
Novo
Dragomirpiše...

Poštovani,

na računaru HP Pavilion dv7-6b21em, Product A6J04EA#BED, S.N. 2CE1431SB7 imam problem sa kablom koji prenosi video signal sa tela računara na ekran (slika se u određenim položajima ekrana prekida). Zanima me koja je cena zamene ovog kabla, koliko vremena traje intervencija, da li se rezervni deo mora poručiti i čekati ili ga imate na stanju itd? Takođe, pri toj intervenciji bi trebalo očistiti ventilator na računaru pa molim i za cenu ove usluge.

Dragomir Popović

Avatar
Novo
Srdjan Mileticpiše...

Pre neki dan sam kupio polovan, ali izuzetno ocuvan, HP Elitebook 745 G5 Ryzen 5 Pro 2500u. Na racunaru je instaliran najnoviji build Win 10 Pro 64bit.

Sve radi savrseno, osim slota za sim karticu. Naime u Settings - Network and Internet nema opcije za podesavanje internet veze preko sim kartice, tj, prenosa mobilnoh podataka. Na drugom laptopu, znatno starijem, Fyjitsu lifebook u904, u podesavanjima stoji opcija mobile i kada u odgovarajuci slot ubacim sim karticu preko nje se ostvaruje veza sa internetom.

Gledao sam u Device manageru u delu Network adapters, i ne vidim mobile broadband adapter. Sa HP support sajta sam instalirao drajver za mobile adapter za ovaj model laptopa, ali nista se ne dogadja. Windows jednostavno ne vidi uredjaj.