HP LAPTOP SERVIS

HP servis, servis i popravka HP laptopova, servera, tableta i desktop računara

HP laptop servis

POPRAVKA HP LAPTOPOVA

Vaš HP laptop ima problem ? Tu smo mi da popravimo i održavamo vaš laptop non-stop u besprekornom stanju ! HP laptop Popravka Računara u Beogradu.

Popravljamo sve modele HP laptopova. HP Pavilion, ProBook, Compaq, EliteBook, HP Omen, Media Center ... itd.

Brza dijagnostika kvara, često i na licu mesta, stručan laptop servis i svakodnevna podrška korisnicima hp laptop/notebook/desktop računara.

Sumnjate na kvar u vašem HP laptopu ? Laptop radi sporo ili se često gasi, restarutuje stalno, iznova morate da ga uključujete ?

Uvek postoji neki simptom koji ukazuje na to da postoji rešenje za sve probleme. Zato nas pozovite !

Popravka računara servisira i popravlja sve modele HP računara i laptopova.

HP je kompanija koja proizvodi vrhunske uređaje. Bilo da je to laptop ili desktop brand PC ili server, to je vrh i tip-top uređaj! Kvalitet, dizajn i vek trajanja karakteriše sve uređaje koji dolaze od ovoga proizvođača.

Kupiti HP laptop u Srbiji je dobar izbor i nećete pogrešiti ako se kupovina obavi preko poznatih distributivnih mreža koje daju i garanciju na svaki laptop. Ne, nećemo da širimo reklamu koja kaže "kupite kod nas najjeftinije". Nije ni neka fora da se kupci love na uštedu od 30 evra ... ma kakvi. Pozovite nas da vam preporučimo gde da kupite zaista dobar laptop jeftino i da budete zadovoljni dugo !

INSTALACIJA SISTEMA NA HP LAPTOPU

Instalacija sistema na novi HP laptop ili polovan-stari hp laptop uz bekap podataka i prebacivanje slika, muzike i dokumenata na novi HDD ili još bolje SDD disk. Instalacija Windowsa 11, 10, 8, 7, XP, Linux. Kompletno instaliranje obuhvata sve programe i drajvere što se moraju inače instalirati na hp laptop u startu.

POPRAVKA KUĆIŠTA NA HP LAPTOPU

Popravka hp laptop kućišta, popravka polomljene plastike, lepljenje ili varenje plastike nije opcija ako se može uraditi zamena hp laptop kućišta. Uglavnom ako nema na stanju i nije moguće pronaći originalno kućište za hp laptop, radi se reparacija kućišta gde se ne koristi super lepak super bond ili onaj iz Lidla, nego se specijalna plastika ubrizgava i kućište laptopa opet bude kao novo!

ZAMENA TASTATURE NA HP LAPTOPU

Tastatura na laptopu mora biti 100% ispravna jer u suprotnom može doći do čudnih problema i ponašanja laptopa. Ako tasteri lepe, brkaju se slova, preskaču kod kucanja, ili je potrebno da se jako pritiska da bi se nešto otkucalo. Ako tastatura ne radi delimično nije strašno ako su u pitanju tasteri koji se retko koriste. U svakom slučaju, ugradnja nove tastature je najbolja opcija da se reše svi problemi.

Najčešći kvar na tastaturi nastaje zbog tečnosti koja se nehotice prospe (sok, kafa, čaj, pivo, Coca Cola), ali, dešava se i da to bude mehanički kvar, udarac pesnicom ili lupanje po tastaturi. Nije retko da tastatura cela prestane sa radom zbog kvara na elektronici. Ako ste prosuli tečnost po tastaturi, vrlo brzo će vam ako ne i odmah biti potreban naš Hp laptop servis !

ZAMENA EKRANA NA HP LAPTOPU

Ako je ekran na vašem Hp laptopu oštećen, ima naprslinu, polomljen je ili uopšte nema slike / ima štrafte ili crne krugove, vreme je da se obavi zamena ekrana. Naš hp laptop servis vrši zamenu ekrana u kratkom roku, vodeći računa o kvalitetu ekrana i uz garanciju na ugrađeni deo.

ZAMENA ŠARKI NA HP LAPTOPU

Bilo kakvo teško zatvaranje ili prelako otvaranje ekrana na Hp laptopu ukazuje na problem sa šarkama koje spajajau ekran sa kućištem laptopa preko zglobne veze. Kkao ne bi došlo do težeg oštećenja, prekida flet kablova i spoja, predlog je da se uradi zamena šarke i popravka kućišta na hp laptopu, što je pre moguće. Donesite vaš laptop kako bi se brzinski rešilo nešto što kasnije zaista otežava normalno svakodnevno korišćenje hp laptopa.

NADOGRADNJA HP LAPTOPA

U principu, kod novijih modela hp laptopova nadogradnja se odnosi na zamenu starog i sporog hard diska i ugradnju SSD diska. Pored ove intervencije, dodavanje ili zamena RAM memorijskog modula učiniće vaš Hp laptop bržim i stabilnijim u radu. Kada se obavi zamena hard diska, može se uraditi i kloniranje sistema na SSD, odnosno transfer sistema na SSD, ali se može uraditi i čista instalacija operativnog sistema pa zatim i prebacivanje podataka. Pored standardne usluge, kad se već radi nadogradnja hp laptopa, instaliranje programa, antivirusa, i drajvera biće urađeno u hodu.

ZAMENA KONEKTORA NA HP LAPTOPU

Konektora na HP laptopu ima taman koliko treba. USB, HDMI, LAN, Audio i najvažniji DC konektor za punjenje koji se menja kada se ošteti. Zamena DC konektora na HP laptopu i ostalih se radi parcijalno po potrebi i Popravka Računara kao servis od poverenja to radi maksimalno posvećeno, bez ikakve mogućnosti za grešku. U toku rada se radi provera svih konektora.

Laptop delovi za HP: tastatura za hp, šarke za hp laptop, kućište za hp probook, compaq, hp, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, zamena dc konektora, polovna matična ploča za hp laptop, ventilatori. Povoljne cene delova i sve što nema na sajtu ima u magacinu, zato pozovite naš Hp laptop centar radi provere dostupnosti odgovarajućeg dela.

HP laptop servis u Beogradu pokriva centar i okolna mesta. Servis laptopova Srbija u vašem mestu takođe može obezbediti HP popravku i servisiranje laptopa.

HP laptopovi za kućnu i poslovnu upotrebu imaju dovoljno dobru tradiciju i kvalitet. Svojim modernim dizajnom i moćnim hardverom zauzimaju veoma visoko mesto na tržištu. Bukvalno imaju laptop za svakoga. Cena laptopova je vrlo povoljna pa je i to jedan od razloga što se u Srbiji HP odomaćio i zauzeo lepo mestu. HP inače ima odličnu podršku.

Servis HP laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova i za ovaj tip laptopa. Ukoliko nema rezervnog dela na stanju, možemo poručiti za vas. Takođe, ukoliko ovlašćeni servis za HP poseduje originalni deo za vaš laptop, dobićete informaciju kako i gde da sami poručite.

    Popravka HP laptopova

  • 1Instalacija sistemaWindows 11, 10, 8, 7, Vista, Linux sistem, komplet drajveri i programi
  • 2Čišćenje HP laptopa. Nova termalna pasta. Čišćenje tastature i displeja
  • 3Dodavanje memorije DDR2, DDR3, DDR4 i nadogradnja laptopa
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa
  • 5Zamena ekrana na laptopu (zamena displeja) na HP kada je stari ekran polomljen ili nema slike
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač kada se ubode
  • 7Zamena tastature na hp laptopu, sa osvetljenjem ili bez
  • 8Provera ispravnosti punjača - adaptera i popravka ili zamena (originalni punjač)
Cene usluga možete videti u našem zvaničnom cenovniku. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

HP servis

Naš HP servis računara i laptopova vrši popravke svih modela hp laptopova. Naša prodavnica laptop delova poseduje veliki izbor raznih delova za skoro sve laptopove ovog proizvođača.

Imajte u vidu da garanciju sa fiskalnim računom za svoj HP laptop čuvate i po potrebi priložite kod vašeg prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Čišćenje HP laptopa

Jednom godišnje treba čistiti laptop od prašine. Prašina cirkuliše kroz vazduh non-stop. Nataloži se dosta toga u kuleru i začepi se ovod vazduha pa onda dolazi do pregrevanja laptopa i restartovanja i ostalih problema.

Čim se primeti da se laptop greje više nego što treba, zamrzava sliku, koči se kursor, slika se koči, ili se laptop gasi čim se pokrene Youtube ili ne mora, čim se pokrene bilo kakva laka igrica ... to je znak da se mora proveriti termalna pasta.

Ne dozvolite da vas lažu da su vam zamenili termalnu pastu a nisu, jer većina 92% servisa, barem u Beogradu i ne umeju da otvore laptop i zamene istu, već samo rade "produvavanje laptopa". Pazite, produvavanjem se postiže nešto, trenutno ali je efekat servisa ravan nuli 0, čista 0. Još gore je jer vi ste ubeđeni da ste rešili problem a u stvari vaš laptop posle par dana ili mesec dana najkasnije počinje da se gasi.

Tu već nema pomoći, ili ima ako je još uvek grafički čip iliti grafička kartica ostala neoštećena. Ne verujte nikako besposličarima, ljudima koji nemaju nikakvu reputaciju kroz preporuku gde su i kome nešto konkretno radili

Za sve dodatne informacije u vezi HP laptop servisa, pošaljite nam Viber, Email, Chat poruku ili pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

HP LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BESPLATNA DIJAGNOSTIKA KVARA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših HP servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Stefanpiše...

Treba mi nova Maticna placa za Hp Pavilion 15 CX serija.Zanima me koju cenu bi mogli da date za tu Maticnu?

Servis računara:

Poštovani, trenutno nemamo na stanju matičnu ploču za ovaj model laptopa.

Avatar
Novo
Dušanpiše...

imam hp 550 radi sve ali dosta greje i veoma je spor, koliko bi koštalo 8g rama, ssd i sređivanje?

Servis računara:

Najpre besplatna dijagnostika hp 550 ... zatim sledi i predlog za nadogradnju računara.

Avatar
Novo
Dragan Radovanovićpiše...

Poštovani,

Imam HP EliteBook 8760W kupljen polovan 2015 godine. Redovno sam ga čistio do korone. Onda sam radio od kuće po 12 sati sa još jednim monitorom prikačenim na laptop. Stajao je on na hladnjaku, ali izgleda da sam preterao i kartica grafička je umrla pre dva meseca bez ikakvih znakova upozorenja. Sin je odneo laptop u servis koji održava računare banke u kojoj on radi na Novom Beogradu i oni su konstatovali kvar grafičke kartice. Naručio sam karticu preko Alija i kad je stigla u servisu nisu uspeli da pokrenu laptop sa njom. Gasio se posle pet sekundi bez prikazivanja slike na monitoru. Pošto prodavac tvrdi da je kartica testirana i da je ok a u servisu ne znaju šta dalje, ja sad pokušavam da nađem servis koji će utvrditi šta je problem, kartica ili laptop. Vas su mi preporučili prijatelji pa ja ko velim da probam sa vama. Nadam se da nije kasno. Poslaću Vam slike stare i nove kartice i oznaku laptopa pa Vi razmislite, da li da donesem laptop ili da .... Žao mi da ga bacim kad radi ko zmaj (dok je bio živ). Pozdrav. Unapred hvala. P.S. Samo se nadam da mi prodavac nije poslao verziju za Dell laptop pošto je isti model i za njega.

Servis računara:

Poštovani, u principu, škakljivo je uopšte pričati o problemu sa grafičkom karticom. Najpre, fizički ista može biti problem ali vrlo često se dešava da i sama zamena istom - originalnom karticom ne popravlja laptop, Na žalost, problem uvek treba tražiti negde dublje, što bi se reklo, magnetna rezonanca MR, i onda se ispostavi problem na matičnoj ploči tipa bios čip, kbc kontroler ... itd. Pozovite naš servis da zakažete pregled laptopa.

UploadUploadUpload
Avatar
Novo
Esmerpiše...

Zdravo. Nemam garanciju na laptopu, star je nekih 4 godine. U pitanju je HP ProBook 450G5, odradio bih zamenu tastature i web mic/camere jer je u kameri ugradjen mikrofon koji ne funkcioniše uopšte. Koliko bi to koštalo?

Servis računara:

Najbolje je da pozovete naš laptop servis bgd, jer će vam naši ovlašćeni laptop majstori vrlo brzo ukazati na sve mogućnosti oko popravke.

Avatar
Novo
Anjapiše...

Zdravo, juče mi se prolila voda na laptop HP samo što ne znam koji je model i matična ploča jer trenutno nije kod mene već u servisu. Majstor je rekao da treba matična ploča koja košta otprilike koliko i laptop jedino da se nađe polovna koja je jeftinija. Laptop može da se uključi ali je crn ekran. Zanima me koliko koštaju matične ploče za HP laptopove ili da li se i gde se mogu naći kvalitetne polovne ploče.

Servis računara:

Sve zavisi od modela laptopa. Okvirne cene mogu biti od 4.000 dinara pa sve do 40.000 din.