FUJITSU LAPTOP SERVIS

Fujitsu servis, popravka Fujitsu laptopova, tableta i desktop računara

FUJITSU laptop servis

FUJITSU SERVISNI CENTAR BEOGRAD

Fujitsu Siemens laptop servis pokriva Beograd, centar i okolna mesta.

Servis i popravka Fujitsu (fudžicu) laptopova. Popravljamo sve modele Fujitsu-a, od najstarijih do najnovijih.

Brza dijagnostika kvara, stručan offline/online servis i svakodnevna podrška

Popravka kućišta, hard diska, usb ulaza, šarke, popravka matične ploče... itd.

Novi laptop delovi za Acer: tastature, šarke, kućište, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, ventilatori. Veliki izbor - povoljne cene.

Servis Fujits laptopova obavljamo veoma uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova.

Fujitsu laptopovi dolaze iz Nemačke i spadaju u red vrlo kvalitetnih laptopova. Iskustva korisnika su podeljena kada je reč o pouzdanosti, ali sve u svemu Fujitsu ima dobar odnos cene i kvaliteta. Ono što platimo to i dobijamo. Postoji više dobrih modela laptopova kao što su (Amilo, Siemens, Celsius, LifeStyle, LiteLine, Stylistic, PenCentra, Point, Esprimo, lifebook, ultrabook ... itd).

    Laptop servis usluge

  • 11Instalacija windowsa 10, 7, 8, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje FUJITSU laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu FUJITSU. Od 5.000 - 11.000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač
  • 7Zamena tastature od 2.500 - 6.000 din.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Imajte u vidu da garanciju za svoj laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Mi vam možemo pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa.

Za sve dodatne informacije u vezi FUJITSU laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

FUJITSU LAPTOP SERVIS RAČUNARA BEOGRAD - DOLAZAK NA KUĆNU ADRESU !
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Fujitsu Siemens servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Radepiše...

Imam stariji Fujitsu si 2623 kome je radjena grafička pre 5 godina. Radio je fino i sad se pali ali nema slike-crna slika. Da li mu ima spasa, možda polovna matična ploča ili da ga bacim?

Servis računara:

Ne isplati se popravka. Redak model laptopa, nema delova a matična ploča ima jedna servisirana pa pozovite da se dogovorimo ako ipak odlučite da ga popravite.

Avatar
Novo
Miloradpiše...

Fujitsu laptop imam vec 10 godina i radio je perfektno do danas. Sada nece da ucita Windows 7, izbacuje gresku sa boot ntldr ili ulazi u repair windows ali ne moze da se podigne. Posto ne umem da izvadim hard disk iz laptopa, jer mogu da vam posaljem ceo laptop da proverite i eventualno izvucete podatke iz njega? A na mesto hdd da ubacimo ssd ako moze ? Hvala

Avatar
Novo
Nenadpiše...

Kada pritisnem power dugme, laptop samo upali kuler, jednom mu zasvetle num/caps/scroll lock, i onda konstantno blinka num lock.

Probao sam da izvadim i vratim bateriju za bios, i da izvadim i vratim ram menoriju. Proverio sam na drugom računaru, ram je ispravan.

U pitanju je Fujitsu s760

Šta bi mogao biti problem?

Veliki pozdrav

Servis računara:

Može biti problem sa chipset-om, bios-om ili čak i sa grafičkom kartom, što se može utvrditi jedino u servisu detaljnom dijagnostikom matične ploče.

Avatar
Novo
Brankopiše...

Moj Fujitsu lifebook laptop ima problem sa DC konektorom jer sam kupio tri punjača za laptop i ne radi ni jedan. Radio je laptop lepo ali sve teže i pod uglom se punio do pre neki dan. Sada se više ne palio, ne puni se, ne svetli lampica za bateriju ... help !

Servis računara:

Popravka je moguća. Oko sat vremena nam treba da vam zamenimo DC konektor i trebalo bi da je problem rešen.