DELL LAPTOP SERVIS

Ako imate problem sa Dell laptopom na pravom ste mestu. Dell laptop servis u Beogradu i celoj Srbiji vrši popravku laptopova, tableta i desktop računara!

DELL SERVIS I POPRAVKA

Dell laptop majstori rade popravku DELL laptopova. Naš laptop dell servis popravlja sve modele DELL laptopova. U poslednje vreme često se u servis donose Latitude E serija i to uglavnom zbog kvara na matičnoj ploči ili je problem stara baterija.

Brza i hitna dijagnostika kvara, stručan laptop servis i svakodnevna podrška.

Instalacija sistema na novi dell laptop kao i na polovnom laptopu, po izboru (Windows 11, 10, 8, 7, XP, Linux).

Popravka kućišta, reparacija plastike, hard diska, usb ulaza, šarke, polomljene plastike, zamena tastature, dc konektora - ulaza za punjač i kabal punjača... itd.

Novi laptop delovi za DELL: tastatura, šarke za dell, kućište za dell laptop, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

ČIŠĆENJE DELL LAPTOPA

Na duži radni vek i uopšte ispravnost laptopa direktno utiče redovno čišćenje laptopa.

Kada je laptop čist, kuler radi perfektno, nema zujanja, nema vrućeg vazduha a sam laptop je hladniji i mirniji u radu. Preporuka je da se jednom godišnje treba uraditi detaljno čišćenje dell laptopa od prašine.

Podrazumeva se da se termalna pasta obavezno menja kod svakog skidanja kulera zbog čišćenja laptopa..

INSTALACIJA SISTEMA NA DELL LAPTOPU

Kupovina novog Dell laptopa uglavnom podrazumeva da se na laptopu treba instalirati operativni sistem Windows 10. Popravka računara kao servis od poverenja i jedini pravi laptop servis u Srbiji, generalno gledano može da izađe u susret i za najbanalnije stvari po pitanje popravke. Svakako, kada sam kupi/la nov laptop, želim što pre da ga aktiviram i da pokrenem na njemu Windows. To je i najbitnije za vas kao korisnika. Naš servis dell laptopova instaliranje sistema radi brzo i bez potrebe da se kasnije radi bilo kakva aktivacija ili re-aktivacija sistema.

ZAMENA EKRANA NA DELL LAPTOPU

Naš laptop servis radi zamenu ekrana na svim modelima dell laptopova. Ekran se najšešće ošteti ili polomi zbog nepažnje ili nešto ostane na tastaturi laptopa pa slučajno sklopimo ekran i eto problema. Zamena ekrana ne mora da znači da je skupa toliko da se ne isplati. Naš laptop servis ima uvek na stanju ekrane za sve modele Dell laptopova pa je često potrebno da nas ipak direktno kontaktirate radi provere zamene i vremena za ugradnju. Ugradnja ekrana se vrši danas, odmah ili najkasnije sutra u našđem servisu.

ZAMENA TASTATURE NA DELL LAPTOPU

Tastatura dell laptopa je po karakteristikama slična svim ostalim tastaturama ali ipak originalna tastatura ipak malo duže traje u odnosu na zamensku - ili je to samo možda tako ? Na žalost, nije uvek moguće nabaviti originalnu ali na svu sreću pa se sada prave vrlo kvalitetne tastature po uzoru na original keyboards. Popravka računara i laptopova radi zamenu tastature na Dell laptopovima prema uslovima koje treba da ispuni i svaki ovlašćeni servis. Nekada je zbog garancije nemoguće ostvariti pravo na garantni rok jer se tastatura pokvarila pred kraj isteka garancije. Nikakav problem. Bez tastature laptop ne može da funkcioniše kako treba pa je zamena tastature svakako jedina opcija.

Ako je prosuta tečnost po tastaturi dell laptopa, bez panike ! Obavezno ugasite laptop, izvucite bateriju (ako je moguće), stavite čistu mikrofiber krpu ili ubruse između ekrana i tastature, sklopite ekran i okrenite laptop naopako. U tom položaju ga hitno donesite u naš laptop servis kako bi se obavilo detaljno odstranjivanje tečnosti i eventualno uradila zamena tastature.

ZAMENA KONEKTORA NA DELL LAPTOPU

Zamena DC konektora na Dell laptopu je i najčešća usluga oko konektora. Konektori koji se nalaze na laptopu su u stvari priključci koji služe da se nešto poveže na laptop ili da se Dell laptop poveže na komp, TV, auto, ili neki drugi uređaj po želji. Ako se desi kvar na USB konektoru, uglavnom prestaje sa radom očitavanje USB fleške ili kesternog HDD diska ali problem može prouzrokovati i neke druge probleme jer je u pitanju kratak spoj. HDMI prenosi sliku i zvuk sa hdmi konektora na eksterni ekran, monitor i vrlo je kompleksan za zamenu. LAN konektor služi za internet konekciju i najčešće se polomi tako što korisnici silom guraju konektor u dell laptop bez da su prethodno pomerili ključ za LAN konektor. Audio konektor strada na svakom laptopu a ne samo na Dell-u jer je vrlo opterećen od strane korisnika koji stalno priključuju sluške. Slušalice su OK izbor ali vam savetujemo da se oslonite na Bluetooth slušalice koje su praktičnije !

ZAMENA ŠARKE NA DELL LAPTOPU

Ako vam je laptop pao, polomila se plastika i kućište se razdvaja, onda je nastao problem u zoni spoja šarke i kućišta laptopa. Nije moguće norlano otvoriti laptop, mora da se pridrži ekran ili se čuje pucanje plastike. Naš savet je da se uradi popravka laptop kućišta i zamena šarki. Mi smo jedini laptop servis u Beogradu i Srbiji koji servis kućišta laptopova radi profesionalno uz optimalni garantni rok.

POPRAVKA MATIČNE PLOČE DELL LAPTOPA

Pokvarena matična ploča na Dell laptopu se popravlja po principu pravilne stručne dijagnostike kvara a zatim i zamenom elektronskih komponenti. Naš servis uspešno radi sve moguće popravke matičnih ploča na Dell laptopovima, pa čak i ono što niko nije uspeo da popravi.

PUNJAČ ZA DELL LAPTOP

Originalan Dell punjač daje zaista pravu DC (jednosmernu) struju koja je neophodna za rad dell laptopa. Mnogi laptop majstori i ne poznaju osnovne termine i brkaju pojmove oko punjača za Dell i DELL punjača. Naime, postoji razlika, finansijska svakako jer nije svejedno da li ste nabavili originalan Dell punjač ili ste kupili zamenski punjač za laptop. Snaga punjača je presudna da li će zahtevan "Gejmerski" laptop uopšte upaliti ili ne. Nekada vam neće moći punjač iste voltaže a manje amperaže pokrenuti Dell laptop. Iako smatrate da 20 Wat nije ništa pa da zbog toga nema brige ... ipak ima. Popravka računara Beograd je jedini servis za laptop punjače koji testira punjače, izdaje sertifikat o ispravnosti i vrši popravku punjača za laptop sa garancijom na ispravnost zamenjenih komponenti u punjaču!

BATERIJA ZA DELL LAPTOP

Baterija za Dell laptop se može vrlo lako zameniti obzirom da je dostupna široka lepeza baterija koje se nalaze u našem centralnom magacinu u Beogradu. Nema čekanja, sve baterije za Dell se nalaze u originalnom pakovanju, spremne za slanje ili za preuzimanje. AKo je vaša stara baterija oslabila ili se ne puni do kraja, ako postoji problem sa punjenjem i prepoznavanjem baterije ... nije strašno! Dell servis Beograd je tu da vam servisira laptop brzo i efikasno.

 

Servis DELL laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova za starije i novije modele dell laptopa.

DELL LAPTOPOVI

Dell je američki laptop i dolazi iz fabrike koja je poznata po izradi vrhunskih računara. Često puta ste čuli od prijatelja: " Ništa bez DELL-a". Dakle, nije samo reč o tome da su korisnici zadovoljni već i proizvođači koji su u ovaj laptop uložili puno truda i kvaliteta. Vremenom se DELL laptop transformisao u veoma moćnu mašinu za najzahtevnije korisnike računara. Cena je možda ograničavajući faktor kod kupovine, jer DELL ne pretenduje jeftinim varijantama i prosečnim varijantama. Na taj način, Dell laptop je pravi izbor ako želite kvalitet, brzinu i sigurnost. Serije kao što su Latitude a u poslednje vreme Inspirion daju odlične rezultate i korisnici su veoma zadovoljni ovim laptopovima. Hardver je zadržao svoj prepoznatljiv kvalitet, ugrađuju se izuzetno brzi procesori intel i3/i5/i7 poslednje generacije pod DDR3/DDR4 memorijskom podrškom - i uz SSD ovi laptopovi važe za sam vrh.

Najčešći kvarovi na DELL laptop računarima

 • 11Instalacija windowsa 10, 7, 8, XP sa programima kompletno svi drajveri, svi programi, sistem perfektno radi, bez aktivacije!
 • 2Čišćenje DELL laptopa. Čišćenje tastature i displeja. Besplatna usluga zaštite od grebanja, silikonska zaštita ultra-protect-dell-display!
 • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3, DDR4 i ubrzanje laptopa. Nadogradnja laptopa cena TOP !
 • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. Cena povoljna, 24 h akcija !
 • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu DELL. Cena zamene najpovoljnije moguće!
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač
 • 7Zamena tastature - Cena najpovoljnija u celoj Srbiji !
 • 8Punjač za Dell laptop cena od 2.000 (u zavisnosti od snage punjača)

POPRAVKA DELL LAPTOPA

DELL servis poseduje sve što jedan dell laptop treba za mali i veliki servis. Naš laptop majstor u svakom trenutku, u milisekundi zna šta se dešava sa vašim uređajem. Poverenje u stručnost i snalažljivost iskusnih dell laptop majstora je naš prioritet !

Bilo da je u pitanju samo čišćenje dell laptopa ili zamena dell tastature, kao i zamena ekrana i baterije na laptopu ili je potrebna popravka ili zamena matične ploče. Imajte u vidu da garanciju za svoj DELL laptop čuvate i priložite je kod vašeg prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Naš laptop servis vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo pokušati da obavimo popravke vađeg laptopa na vrhunskom nivou i u relativno kratkom vremenskom roku. Kod nas se ne čeka duže od 2-7 radnih dana kako bi se uradila osnovna ili detaljna dijagnostika.

DELL laptop kvarovi

 • problem sa maskom ekrana i kamerom
 • problem na matičnoj ploči na Dell laptopu
 • pokvarena tastatura na Dell laptopu
 • Dell adapter ne radi, ne svetli zelena lampica
 • oštećen ekran na Dell laptopu, linije na ekranu
 • polomljene šarke na Dell laptopu, odvaja se kućište
 • polomljena plastika Dell laptopa
 • oštećen DC konektor Dell laptopa
 • usb konektor zeza
 • dell laptop ne prepoznaje SSD disk od 1 TB

 

KOJI DELL LAPTOP KUPITI?

Kupovina laptopa je odavno postala tema o kojoj se sve više govori. Ljudi jednostavno žele da kupe dobar laptop za male pare što nije moguće. Ali je moguće ipak kupiti laptop za svoje potrebe pa ako uz to dodamo i realne mogućnosti i potrebe, onda se dolazi do najbolje cene za laptop!

Na svu sreću, imamo veliki izbor laptopova koji se prodaju na akciji, i to su da znate mašine stare dve pa i tri godine, nove ali su stare. Dakle, ne očekujte da pazarite laptop sa i3 3 generacije a da je svež, taze samleven ... ne to je odmrznut laptop, nov, ali samo malo star. I šta onda ?

Ništa ! prepustite se vremenu, jer laptop je tu da vas zadovolji u onoj meri koliko vi očekujete od njega. Godina proizvodnje nema baš veze sa upotrebljivošću laptopa.

Vi sa parama kojim raspolažete možete priuštiti sebi taze najnoviji laptop ili kupiti isto novi ali koji je negde tamo zaostao u magacinu od pretprošle godine i on je isto nov. Pa tu nema tajni nikakvih, ako ne verujete, lako možete da proverite da li je to tako ili nije. Ali, poenta nije u tome da vas odmah sada uplašimo već navedemo na pravi put i da shodno svojim mogućnostima ipak birate Dell laptop novije generacije procesora, sa SSD, DDR4 i to je to. Za sada nećete pogrešiti.

Za sve dodatne informacije u vezi DELL laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

DELL LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BESPLATNA DIJAGNOSTIKA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših DELL servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Marko Pavlovicpiše...

Da li mozete da popravite kvar na maticnoj ploci ili uradite zamenu maticne ploce na racunaru Dell Latitude E5550 servisni tag je FB0SS32

koliko bi iznosila popravka ili zamena maticne ploce na istom i da li se dobija garancija na popravljeni proizvod. Naime racunar je pre nekog vremena bio u nepo system servisu gde su pokusavali da poprave kvar koji se odnosio na punjenje baterije na racunaru. Tj baterija se ne puni ali je radio dotok struje na maticnu plocu. Posto je bio i dc konektor pre toga ostecen i njega sam zamenio. Sada je taj racunar u mirovanju tj ne radi ali maticna i dalje prima struju a baterija se ne puni.

Servis računara:

Možete doneti vaš laptop da naši elektroničari pregledaju matičnu ploču i pokušaju da pronađu uzrok / prekid dovoda struje do baterije. Svakako je potrebno oko 2 radna dana za tu vrstu dijagnostike.

Avatar
Novo
Radomir Vukojevicpiše...

u pitanju je laptop DELL model latitude E -5430.ne moze da pokrene operativni sistem.Njegova dijagnostika kaze da je problem u kuleru procesora.on mehanicki radi ali je bucan dosta.interesujeme cena vase dijagnostike i zamena tog kulera ako je do njega kvar.operativni sistem u laptopu je windovs 7. hvala i pozdrav.

Avatar
Novo
Bogdan Maricpiše...

Da li vrsite ikakvu vrstu usluge popravljanja pokvarenog dugmica na laptop tastaturi?

Servis računara:

Poštovani, u zavisnosti od modela laptopa, na nekim tastaturama je moguće zameniti pokvareno-otpalo dugme ako se nisu oštetili nosači ali ako je došlo do oštećenja istih onda se ide na zamenu cele tastature. Naravno, kada se kaže pokvareno dugme onda se misli na to da ono ne reaguje na pritisak pa bi trebalo videti da li je hardverski problem rešiv.

Avatar
Novo
miloradpiše...

dali imate kućište panela za del 1545

Avatar
Novo
Nebojšapiše...

Postovani, da li se isplati popravka laptopa DELL latitude E4300. Naime, kupio sam ga u nemačkoj ali mu ne radi wifi. Probao sam da ubacim iz starog laptopa sličnu karticu ali je ne prepoznaje. Takođe bih pojačao RAM pošto je DDR3 i ima 2 GB, stavio bih 8 ako može. Šta vi mislite o tome ?

Servis računara:

Isplati se svakako. Kod Dell latitude laptopa uopšte nemojte brinuti oko toga. Imamo wi-fi karticu original za taj model laptopa. Može se nadograditi i memorija. Pozovite nas da se dogovorimo.