DELL LAPTOP SERVIS

Dell servis, popravka Dell laptopova, tableta i desktop računara

dell laptop servis

DELL SERVIS BEOGRAD

Dell laptop servis i popravka DELL laptopova. Naš servis računara popravlja sve modele DELL - ova.

Brza i trenutna dijagnostika kvara, stručan offline/online laptop servis i svakodnevna podrška.

Instalacija sistema na novi dell laptop kao i na polovnom laptopu, po izboru (Windows 10,8,7,XP,Linux).

Popravka kućišta, hard diska, usb ulaza, šarke, polomljene plastike, zamena tastature, dc konektora - ulaza za punjač i kabal punjača... itd.

Novi laptop delovi za DELL: tastatura, šarka za dell, kućište za dell laptop, flet kablovi, inverteri, baterije, punjači, DC konektori, matične ploče, kuleri. Veliki izbor - povoljne cene.

Servis DELL laptopova obavljamo uspešno i posedujemo većinu rezervnih delova i za ovaj tip laptopa.

Često puta ste čuli od prijatelja: " Ništa bez DELL-a". Dakle, nije samo reč o tome da su korisnici zadovoljni već i proizvođači koji su u ovaj laptop uložili puno truda i kvaliteta. Vremenom se DELL laptop transformisao u veoma moćnu mašinu za najzahtevnije korisnike računara. Cena je možda ograničavajući faktor kod kupovine, jer DELL ne pretenduje jeftinim varijantama i prosečnim varijantama. Na taj način, DELL laptop je pravi izbor ako želite kvalitet, brzinu i sigurnost. Serije kao što su Latitude a u poslednje vreme Inspirion daju odlične rezultate i korisnici su veoma zadovoljni ovim laptopovima. Hardver je zadržao svoj prepoznatljiv kvalitet, ugrađuju se izuzetno brzi intel i3/i5/i7 poslednje generacije - procesori i uz SSD ovi laptopovi važe za sam vrh.

Laptop servis usluge

  • 11Instalacija windowsa 10, 7, 8, XP sa programima 1.500 dinara.
  • 2Čišćenje DELL laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
  • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
  • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu DELL. Od 5000 - 12.000 dinara
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač
  • 7Zamena tastature od 3.000 - 6.000 din.
  • 8Punjač za Dell laptop od 2.000 - 5.000 din (u zavisnosti od snage punjača).
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

DELL SERVIS

DELL servis poseduje sve što jedan dell laptop treba za mali i veliki servis. Bilo da je u pitanju samo čišćenje dell laptopa ili zamena tastature, kao i zamena ekrana i baterije ili je potrebna popravka ili zamena matične ploče. Imajte u vidu da garanciju za svoj DELL laptop čuvate i priložite je kod vašeg prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Naš laptop servis vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo pokušati da obavimo popravke vađeg laptopa na vrhunskom nivou i u relativno kratkom vremenskom roku. Kod nas se ne čeka duže od 2-7 radnih dana kako bi se uradila osnovna ili kompletna dijagnostika.

Za sve dodatne informacije u vezi DELL laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

DELL LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BESPLATNA DIJAGNOSTIKA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših DELL servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (17)

Gravatar
Novo
Nemanjapiše...

Interesuje me laptop kuciste i panel inspiron 1525 koliko je cena?

Gravatar
Novo
Darkopiše...

Dell latitude e4300 ima mali problem koji me nervira. Iz čista mira se zablokira ekran, ne reaguje miš ni tastatura i počne pištati iritantno. Pištanje se jedino može zaustaviti na dugme za paljenje/gašenje. Nekad se desi po par puta u toku dana a nekada laptop radi bez problema po nekoliko dana. Šta može biti problem ?

Servis računara:

Već je bilo priče o tome da je u takvim situacijama potrebno sprovesti detaljnu dijagnostiku. Blokiranje rada laptopa / zamrzavanje ... potiče od uzroka koji može biti i na hard disku (bad sektori), ali i na matičnoj ploči (procesor, grafička karta, RAM, čipset, bios ... itd). Sve u svemu, naš servis za DELL laptopove može otkriti kvar i rešiti taj problem.

Gravatar
Novo
Marko Pavlovicpiše...

Da li mozete da popravite kvar na maticnoj ploci ili uradite zamenu maticne ploce na racunaru Dell Latitude E5550 servisni tag je FB0SS32

koliko bi iznosila popravka ili zamena maticne ploce na istom i da li se dobija garancija na popravljeni proizvod. Naime racunar je pre nekog vremena bio u nepo system servisu gde su pokusavali da poprave kvar koji se odnosio na punjenje baterije na racunaru. Tj baterija se ne puni ali je radio dotok struje na maticnu plocu. Posto je bio i dc konektor pre toga ostecen i njega sam zamenio. Sada je taj racunar u mirovanju tj ne radi ali maticna i dalje prima struju a baterija se ne puni.

Servis računara:

Možete doneti vaš laptop da naši elektroničari pregledaju matičnu ploču i pokušaju da pronađu uzrok / prekid dovoda struje do baterije. Svakako je potrebno oko 2 radna dana za tu vrstu dijagnostike.

Gravatar
Novo
Radomir Vukojevicpiše...

u pitanju je laptop DELL model latitude E -5430.ne moze da pokrene operativni sistem.Njegova dijagnostika kaze da je problem u kuleru procesora.on mehanicki radi ali je bucan dosta.interesujeme cena vase dijagnostike i zamena tog kulera ako je do njega kvar.operativni sistem u laptopu je windovs 7. hvala i pozdrav.

Gravatar
Novo
Bogdan Maricpiše...

Da li vrsite ikakvu vrstu usluge popravljanja pokvarenog dugmica na laptop tastaturi?

Servis računara:

Poštovani, u zavisnosti od modela laptopa, na nekim tastaturama je moguće zameniti pokvareno-otpalo dugme ako se nisu oštetili nosači ali ako je došlo do oštećenja istih onda se ide na zamenu cele tastature. Naravno, kada se kaže pokvareno dugme onda se misli na to da ono ne reaguje na pritisak pa bi trebalo videti da li je hardverski problem rešiv.