ASUS LAPTOP SERVIS

Asus servis, popravka Asus laptopova, tableta i mobilnih telefona

asus laptop servis

ASUS SERVIS BEOGRAD

ASUS laptop servis - popravka Asus laptopova. Popravljamo skoro 100 % sve modele Asus laptopova. Bilo koji kvar na laptopu detektujemo brzo i otklanjamo odmah!

Instalacija operativnog sistema na nov laptop kao i na polovne laptopove (Windows 10, 8, 7, XP, Linux).

Brza dijagnostika kvara, stručan laptop servis računara i svakodnevna podrška korisnicima Asus laptopa.

Spašavanje podataka sa hard diska, zamena kućišta, usb ulaza, maske, šarke, Asus punjači, DC konektori, ekrani, tastature, kućišta... itd.

Novi laptop delovi za ASUS: tastatura, šarke, flet kablovi, inverter, baterija, originalni punjač, DC konektor, matična ploča, ventilator (kuler) na procesoru. Veliki izbor laptop delova uz povoljne cene.

ASUS laptopovi su se veoma dobro pokazali. Asus karakteriše odličan laptop, moćan hardver, vrhunski kvalitet izrade, povoljna cena i odlična podrška. Novija Asus VivoBook serija je odličan izbor laptopa za sve koji žele bolji odnos cena-kvalitet !

Asus laptopovi su u samom vrhu po oceni korisnika širom sveta. Asus je poput HP i DELL laptopova krenuo u osvajanje tržišta kvalitetom. Može se pohvaliti odličnim dizajnom, grafikom i upotrebljivošću. Jako dobro obrađena plastika je otporna na habanje kao i tastatura. Skoro da nema Asus laptopa kome je tastatura pokvarena ili su dugmići ispali, izlizani ... itd. Autonomija baterije je na zavidnom nivou ali ipak treba biti racionalan - bateriju treba izvaditi iz laptopa kada je laptop na punjaču !

Sve u svemu, Asus laptop je pravi izbor za korisnike koji žele da izvuku najbolje performanse za grafičku i video obradu. Asus servis laptopova vam stoji na usluzi.

  Popravka asus laptopova

 • 1Instalacija windows 10, 7, 8, XP sa programima - novi laptop = 1.500 dinara.
 • 2Čišćenje ASUS laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
 • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
 • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
 • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu ASUS. Od 5000 - 15000 dinara
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (od 2500 din)
 • 7Zamena tastature od 5.000 - 11.000 din. Ne menjamo pojedinačno slova. Nova tastatura ima garanciju 2 godine.
 • 8Provera punjača i baterije, popravka i zamena brzo i povoljno (od 2500 din).
 • 9Popravka kućišta, plastike, servis šarke na laptopu (od 4500 din).
 • 10Popravka matične ploče - intervencije na matičnoj ploči (od 4500 din).
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

ASUS SERVIS

Naš Asus servis za laptopove i tablete kao i mobilne telefone poseduje sve neophodne rezervne delove na stanju. Jedino u slučaju da je problem na matičnoj ploči gde se moraju poručivati komponente radi testiranja zadržavamo pravo da za potrebe dijagnostike koja je besplatna prolongiramo vreme potrebno za preciznu dijagnostiku kvara. Naravno, naš servis je opremljen za sve vrste dijagnostika u momentu ali jednostavno, neka brzinska rešenja za komplikovane dijagnostike nisu opcija.

Imajte u vidu da garanciju za svoj Asus laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca po potrebi. Ukoliko ste kupili Asus laptop bez operativnog sistema, prodavac nije u obavezi da vam obezbedi isti, osim ako ugovorom nije drugačije precizirano. Takođe, ako ste kupili laptop sa već instaliranim sistemom Linux ili Windows Home, prodavac verovatno neće prihvatiti reklamaciju na bilo kakav kvar na operativnom sistemu. Garancija tačno precizira šta se na laptopu štiti i šta obuhvata garancija koja traje 2 godine. Ovlašćeni Asus laptop servis će vam tražiti garanciju ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio.

Naš servis računara vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren i van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo pokušati da vam obezbedimo svu potrebnu pomoć u vezi opravke vašeg laptopa. Opravka laptopa pokriva Beograd, centara grada i sve gradske opštine BGD, Novi Beograd, Zemun. Ukoliko ste iz unutrašnjosti Srbije, možete takođe iskoristiti naš sistem pomoći kako bi ste brzo i lako rešili bilo kakav problem sa laptopom.

Ne zaboravite: Ono što drugi nisu uspeli da poprave, pokušaćemo da popravimo mi !

Za sve dodatne informacije u vezi ASUS laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

ASUS LAPTOP SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Asus servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (23)

Gravatar
Novo
Markopiše...

Dobar dan, zanima me ekran za laptop i zamena istog za model Asus X552M kao i cena

Servis računara:

Imamo na stanju nov i polovan ekran. Cena ekrana 60-90 e u dinarskoj protivrednosti.

UploadUpload
Gravatar
Novo
Aleksandrapiše...

Prosula sam nesto po lap topu i sad tastura ne radi otkucam jedno slovo i on vise slova otkuca. Pa me zanima da li se tastatura pokvarila i da li treba da se menja ili je nesto drugo u pitanju? :)

Servis računara:

Problem je u tastaturi. Može se pokušati čišćenje tastature ali u većini slučajeva je potrebna zamena tastature.

Gravatar
Novo
ilijazpiše...

18.4.2017 u Kosovskj mitrovici sam kupio ASUS (trasnformer Book Flip TP200SA)

Rekli su mi da ima 2 GB. Medjutim meni stalno izlazi da nema dovoljno prostora tj. GB i jako sam ga malo koristrio.

Dali se tome može dodati bargb i da bude funkcionalan, ili dali mi možete zameniti za neki jači uz nadoplatak.

Gravatar
Novo
Slavica Mladenović Ivanovićpiše...

Imam Asus laptop i već drugi put ima problem sa punjačem.... Prilikom povezivawa punjača u računar čas reaguje i puni, čas ne reaguje i ne puni. Da li dolazite na kućnu adresu i da li to popravljate odmah.... Ne bih da nosim laptop u servis da ostaje. Nalazim se u Grockoj.... Koja bi bila cena popravke. S' poštovanjem Slavica

Servis računara:

Na žalost takva vrsta kvara se rešava isključivo u servisu, obzirom da je najverovatnije u problemu konektor za punjenje u samom laptopu. Okvirno par radnih sati je potrebno za zamenu konektora (pošto se otvara ceo laptop) i  ukoliko najavite svoj dolazak i kažete nam tačan model laptopa. Srdačan pozdrav!

Gravatar
Novo
Ana Mattuzzipiše...

Koliko košta nova srpska tastatura i servis zamene tastature za ASUS TUF Gaming FX705? Da li po zameni gubi garanciju?

Servis računara:

Na žalost nemamo na stanju tastaturu za navedeni laptop.