ASUS LAPTOP SERVIS

Vaš Asus laptop ne radi ? Bez brige, naš Asus laptop servis vrši popravku Asus laptopova, tableta i mobilnih telefona!

asus laptop servis

ASUS SERVIS BEOGRAD

ASUS laptop servis - popravka Asus laptopova. Popravljamo 100 % sve modele Asus laptopova. Nije bitno da li je laptop mnogo star ili nov, bitno je da radi. Bilo koji kvar na laptopu detektujemo brzo i otklanjamo odmah!

Instalacija operativnog sistema na novi Asus laptop kao i na polovne laptopove (Windows 10, 8, 7, XP, Linux).

Brza dijagnostika kvara, stručan laptop servis računara i svakodnevna podrška korisnicima Asus laptopa.

Spašavanje podataka sa hard diska, zamena kućišta, usb ulaza, maske, šarke, Asus punjači, DC konektori, ekrani, tastature, kućišta... itd.

ČIŠĆENJE ASUS LAPTOPA OD PRAŠINE

Većina Asus laptopova ima odlično izveden sistem za hlađenje. Kuler je po pravilu vrlo kvalitetan i dugotrajan. Ipak, koliko god sve bilo super, posle nekog vremena se nakupi prašina unutar kućišta laptopa i u samom kućištu kulera gde ventilator stalno vrti topao vazduh, stvarajući potrebnu cirkulaciju vazduha. Čim je ta cirkulacija poremećena, onda dolazi do gomilanja toplote na čipovima i eto problema!

Čišćenje asus laptopa treba obaviti barem jednom godišnje mada se nekada savetuje i češće ako se prilikom prve provere ustanovi defekt u smislu većeg grejanja laptopa.

INSTALACIJA SISTEMA NA ASUS LAPTOPU

Asus laptopovi rade pod Windows i Linux sistemima. Uglavnom, svakio novi Asus laptop mora na sebi imati najnoviju verziju Windows 10 ili Linux OS. Nije moguće instalirati Windows 7 na nekim laptopovima jer nema podrške u smislu drajvera. Instaliranje sistema se radi u našem servisu brzo, u roku od 90 minuta. Uz sistem se instaliraju i svi frajveri i osnovni programi za rad na laptopu.

ZAMENA TASTATURE NA ASUSU

Tastatura ne samo kod Asus laptopa nego i kod svakog drugog je najviše opterećena i u zavisnosti od nivoa upotrebe, dešavaju se i mehanički kvarovi koji se teško otklanjaju pa je potrebna zamena tastature na Asus laptopu. Takođe, najčešći problem i opasnost po tastaturu je tečnost! Zato je važno da pazite, da nikakva čaša sa vodom, pivom, kafom ili sokom ne bude u blizini kako ne bi došlo do prolivanja po tastaturi i automatski kvara.

Nije komplikovano zameniti tastaturu, i zavisno od modela laptopa, uglavnom se kod nas zamena radi u roku od pola sata kada je tastatura spremna za ugradnju.

ZAMENA KONEKTORA NA ASUS LAPTOPU

Najčešće se radi zamena DC konektora na Asus laptopu - ulaz za punjač koji može biti zalemljen na matičnoj ploči ili na kabliću. Takođe, USB konektori, LAN, HDMI i audio izlaz za slušalice često budu za zamenu.

POPRAVKA ASUS LAPTOPA

Sve što radi mora i kad tad da se pokvari pa i Asus laptop. Nije ništa strašno jer postoji rešenje za sve probleme na Asusovom laptopu kod nas. Popravljamo novije i starije modele latopova. Uglavnom imamo sve delove na stanju ali čim ste u pravom servisu, logično je da ćemo naći rešenje za svaki problem i da nema potrebe da se nervirate jer ste nama ukazali poverenje!

Novi laptop delovi za ASUS: tastatura, šarke, flet kablovi, inverter, baterija, originalni punjač, DC konektor, matična ploča, ventilator (kuler) na procesoru. Veliki izbor laptop delova uz povoljne cene.

SERVIS ASUS LAPTOPOVA

 • popravka matične ploče Asus laptopa
 • ugradnja brzog SSD diska i zamena hard diska na Asus laptopu
 • nadogradnja RAM memorije Asus laptopa
 • zamena, popravka konektora (DC, HDMI, USB, LAN,m AUDIO) na Asus laptopu
 • zamena i ugradnja ekrana na Asus laptopu
 • ugradnja, popravka i zamena tastature Asus laptopa
 • nadogradnja Asus laptopa
 • čišćenje ventilatora i mali servis Asus laptopa
 • instalacija sistema i programa na asus laptopu
 • spasavanje i bekap podataka
 • brisanje virusa i ransomware-a, instalacija antivirusa na Asus laptopu
 • zamena baterije na asus laptopu
 • reparacija i zamena kućišta Asus laptopa
 • zamena WiFi kartice za internet na Asus laptopu
 • zamena flet kablova na Asus laptopu

 

Asus laptopovi su se veoma dobro pokazali prema iskustvu korisnika a iskustvo korisnika ali i servisa je važno kod ocene određenog uređaja. Asus karakteriše odličan laptop, moćan hardver, vrhunski kvalitet izrade, povoljna cena i odlična podrška. Novija Asus VivoBook serija je odličan izbor laptopa za sve koji žele bolji odnos cena-kvalitet ! Svakako da treba biti obazriv pri kupovini laptopa bilo koje marke jer uvek postoji marketinški trik na koji može nasesti kupac.

Asus laptopovi su u samom vrhu po oceni korisnika širom sveta. Asus je poput HP i DELL laptopova krenuo u osvajanje tržišta kvalitetom. Može se pohvaliti odličnim dizajnom, grafikom i upotrebljivošću. Jako dobro obrađena plastika je otporna na habanje kao i tastatura. Skoro da nema Asus laptopa kome je tastatura pokvarena ili su dugmići ispali, izlizani ... itd. Autonomija baterije je na zavidnom nivou ali ipak treba biti racionalan - bateriju treba izvaditi iz laptopa kada je laptop na punjaču !

Sve u svemu, Asus laptop je pravi izbor za korisnike koji žele da izvuku najbolje performanse za grafičku i video obradu. Asus servis laptopova vam stoji na usluzi.

  KVAROVI NA ASUS LAPTOPU

 • 1Instalacija windowsa, 11, 10, 7, 8, XP sa programima - na novi Asus laptop = 1.500 dinara
 • 2Čišćenje ASUS laptopa, kompletno. Zamena termalne paste, termalnih padova, mehaničko čišćenje
 • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3, DRR4 i nadogradnja Asus laptopa
 • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. Brisanje ransomware-a
 • 5Zamena ekrana (displeja) na Asus laptopu. Standardni, slim, HD, UHD ekrani svih rezolucija
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač
 • 7Zamena tastature na Asusu. Ne menjamo pojedinačno slova- tipke. Nova tastatura ima garanciju 2 godine.
 • 8Popravka Asus punjača i baterije, popravka i zamena brzo i povoljno.
 • 9Popravka laptop kućišta, plastike, zamena šarke na asusovom laptopu, reparacija
 • 10Popravka matične ploče - intervencije na matičnoj ploči, zamena čipova, biosa, komponenti.
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

NADOGRADNJA ASUSA

Nadogradnja Asus laptopa se radi kada je stari laptop postao spor ili želite dodatno ubrzanje lp. Generalno gledano, dodavanje RAM memorije i ugradnja SSD diska su jedine opcije koje su na raspolaganju prilikom nadogradnje laptopa. Veće ubrzanje Asusa se postiže zamenom hard diska novim, brzim SSD diskom.

Naš Asus servis za laptopove, tablete i mobilne telefone poseduje sve neophodne rezervne delove na stanju. Jedino u slučaju da je problem na matičnoj ploči gde se moraju poručivati komponente radi testiranja zadržavamo pravo da za potrebe dijagnostike koja je besplatna prolongiramo vreme potrebno za preciznu dijagnostiku kvara. Naravno, naš servis je opremljen za sve vrste dijagnostika u momentu ali jednostavno, neka brzinska rešenja za komplikovane dijagnostike nisu opcija.

Imajte u vidu da garanciju za svoj Asus laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca po potrebi. Ukoliko ste kupili Asus laptop bez operativnog sistema, prodavac nije u obavezi da vam obezbedi isti, osim ako ugovorom nije drugačije precizirano. Takođe, ako ste kupili laptop sa već instaliranim sistemom Linux ili Windows Home, prodavac verovatno neće prihvatiti reklamaciju na bilo kakav kvar na operativnom sistemu. Garancija tačno precizira šta se na laptopu štiti i šta obuhvata garancija koja traje 2 godine. Ovlašćeni Asus laptop servis će vam tražiti garanciju ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio.

Naš servis računara vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren i van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo pokušati da vam obezbedimo svu potrebnu pomoć u vezi opravke vašeg laptopa. Opravka laptopa pokriva Beograd, centara grada i sve gradske opštine BGD, Novi Beograd, Zemun. Ukoliko ste iz unutrašnjosti Srbije, možete takođe iskoristiti naš sistem pomoći kako bi ste brzo i lako rešili bilo kakav problem sa laptopom.

Ne zaboravite: Ono što drugi nisu uspeli da poprave, pokušaćemo da popravimo mi !

Za sve dodatne informacije u vezi ASUS laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

ASUS LAPTOP SERVIS BEOGRAD, ZVEZDARA
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Asus servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Irinapiše...

Postovani,

S obzirom na trenutnu novonastalu situaciju u vezi sa vanrednim stanjem i korona virusom, htela sam da proverim da li radite regularno u toku radne nedelje do 15h, ili je neka druga situacija sa radnim vremenom?

Naime, imam racunar Asus K550VX-DM028D.

Usled nezgode, racunar je pao sa stola i ostetio se ulaz za punjac i racunar vise ne moze da se ukljuci.

U slucaju da radite i mogu da ga donesem na popravku, bila bih vam zahvalna.

Sedacan pozdrav,

Irina Markic

Servis računara: Servis radi regularno i u skladu sa situacijom. Od 10.30-15h radnim danima možete doneti uređaj na popravku. Pozz.
Avatar
Novo
Mikipiše...

Asus Vivibook, da li instaliranje windows 10 ili windows 7 operativnog sistema ? Prodavnica laptopa kaze da ne moze win7.

Servis računara:

Mora se instalirati windows 10. Na vecini Asus Vivobook nema sanse da se pokrene instalacija windowsa 7.

Avatar
Novo
Bojanpiše...

Kada ukljucim laptop pojavi se samo beo ekran, sta je u pitanju?

Servis računara:

Ekran ili flet kabal ekrana.

Upload
Avatar
Novo
Stefanpiše...

Koliko bi ispala cena za zamenu tastature na tuf fx 504gm?

Avatar
Novo
Jelenapiše...

Koje su ovirne cene za stavke 6 i 8?

Servis računara:

Kako i piše na stranici ... a možete nas i pozvati