ASUS LAPTOP SERVIS

Asus servis, popravka Asus laptopova, tableta i mobilnih telefona

asus laptop servis

ASUS SERVIS BEOGRAD

ASUS laptop servis - popravka Asus laptopova. Popravljamo skoro 100 % sve modele Asus laptopova. Bilo koji kvar na laptopu detektujemo brzo i otklanjamo odmah!

Instalacija operativnog sistema na nov laptop kao i na polovne laptopove (Windows 10, 8, 7, XP, Linux).

Brza dijagnostika kvara, stručan laptop servis računara i svakodnevna podrška korisnicima Asus laptopa.

Spašavanje podataka sa hard diska, zamena kućišta, usb ulaza, maske, šarke, Asus punjači, DC konektori, ekrani, tastature, kućišta... itd.

Novi laptop delovi za ASUS: tastatura, šarke, flet kablovi, inverter, baterija, originalni punjač, DC konektor, matična ploča, ventilator (kuler) na procesoru. Veliki izbor laptop delova uz povoljne cene.

ASUS laptopovi su se veoma dobro pokazali. Asus karakteriše odličan laptop, moćan hardver, vrhunski kvalitet izrade, povoljna cena i odlična podrška. Novija Asus VivoBook serija je odličan izbor laptopa za sve koji žele bolji odnos cena-kvalitet !

Asus laptopovi su u samom vrhu po oceni korisnika širom sveta. Asus je poput HP i DELL laptopova krenuo u osvajanje tržišta kvalitetom. Može se pohvaliti odličnim dizajnom, grafikom i upotrebljivošću. Jako dobro obrađena plastika je otporna na habanje kao i tastatura. Skoro da nema Asus laptopa kome je tastatura pokvarena ili su dugmići ispali, izlizani ... itd. Autonomija baterije je na zavidnom nivou ali ipak treba biti racionalan - bateriju treba izvaditi iz laptopa kada je laptop na punjaču !

Sve u svemu, Asus laptop je pravi izbor za korisnike koji žele da izvuku najbolje performanse za grafičku i video obradu. Asus servis laptopova vam stoji na usluzi.

  Popravka asus laptopova

 • 1Instalacija windows 10, 7, 8, XP sa programima - novi laptop = 1.500 dinara.
 • 2Čišćenje ASUS laptopa. Čišćenje tastature i displeja. 1.500 dinara
 • 3Dodavanje memorije DDR2 i DDR3 i ubrzavanje laptopa. Oko 1.800 dinara
 • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 1.500 dinara
 • 5Zamena ekrana (displeja) na laptopu ASUS. Od 5000 - 15000 dinara
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni ili ne reaguje na punjač (od 2500 din)
 • 7Zamena tastature od 5.000 - 11.000 din. Ne menjamo pojedinačno slova. Nova tastatura ima garanciju 2 godine.
 • 8Provera punjača i baterije, popravka i zamena brzo i povoljno (od 2500 din).
 • 9Popravka kućišta, plastike, servis šarke na laptopu (od 4500 din).
 • 10Popravka matične ploče - intervencije na matičnoj ploči (od 4500 din).
Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

ASUS SERVIS

Naš Asus servis za laptopove i tablete kao i mobilne telefone poseduje sve neophodne rezervne delove na stanju. Jedino u slučaju da je problem na matičnoj ploči gde se moraju poručivati komponente radi testiranja zadržavamo pravo da za potrebe dijagnostike koja je besplatna prolongiramo vreme potrebno za preciznu dijagnostiku kvara. Naravno, naš servis je opremljen za sve vrste dijagnostika u momentu ali jednostavno, neka brzinska rešenja za komplikovane dijagnostike nisu opcija.

Imajte u vidu da garanciju za svoj Asus laptop čuvate i priložite je kod svog prodavca po potrebi. Ukoliko ste kupili Asus laptop bez operativnog sistema, prodavac nije u obavezi da vam obezbedi isti, osim ako ugovorom nije drugačije precizirano. Takođe, ako ste kupili laptop sa već instaliranim sistemom Linux ili Windows Home, prodavac verovatno neće prihvatiti reklamaciju na bilo kakav kvar na operativnom sistemu. Garancija tačno precizira šta se na laptopu štiti i šta obuhvata garancija koja traje 2 godine. Ovlašćeni Asus laptop servis će vam tražiti garanciju ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio.

Naš servis računara vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren i van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo pokušati da vam obezbedimo svu potrebnu pomoć u vezi opravke vašeg laptopa. Opravka laptopa pokriva Beograd, centara grada i sve gradske opštine BGD, Novi Beograd, Zemun. Ukoliko ste iz unutrašnjosti Srbije, možete takođe iskoristiti naš sistem pomoći kako bi ste brzo i lako rešili bilo kakav problem sa laptopom.

Ne zaboravite: Ono što drugi nisu uspeli da poprave, pokušaćemo da popravimo mi !

Za sve dodatne informacije u vezi ASUS laptop servisa pozovite naš Call centar servis na 064 / 242 - 60 - 60

ASUS LAPTOP SERVIS BEOGRAD
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Asus servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (23)

Gravatar
Novo
Stefanpiše...

Koliko bi ispala cena za zamenu tastature na tuf fx 504gm?

Gravatar
Novo
Jelenapiše...

Koje su ovirne cene za stavke 6 i 8?

Servis računara:

Kako i piše na stranici ... a možete nas i pozvati

Gravatar
Novo
Čedomir Novakovićpiše...

Poštovani u vezi ove baterije za ASUS mobilni telefon Asus zenfone go ZB500KG dali možete da mi pošaljete brzo poštom obzirom da sam iz Kladova platicu prilikom preuzimanja. Nadam se da ćete mi izaći u susret pošto sam prilično daleko od Beograda. Samo mi napišite koja je cena ja ću vam napisati adresu. Broj tel 0628306475. Unapred hvala. Pozdrav

Gravatar
Novo
Čedomir Novakovićpiše...

Poštovani dali imate bateriju za mobilni telefon Asus zenfone go ZB500KG. Pozdrav

Servis računara:

Imamo bateriju na stanju. Nova, originalna baterija sa garancijom 6 meseci. Srdačan pozdrav !

Gravatar
Novo
Jasnapiše...

Dobar dan...imam problem vec vise od mesec dana lap top je na svakih sat vremena trazio da se puni...medjutim par dana ne pali se niti pokazuje da puni...lap top je asus X553M

Servis računara:

Poštovani, najverovatnije je problem nastao izmedju punjača i napajanja u laptopu. Svejedno, bilo da se radi i dc konektoru, bateriji ili punjaču, najbolje bi bilo da donesete laptop kako bi smo utvrdili gde je nastao kvar i otklonimo što pre.