Apple servis Beograd

Apple servis, popravka iPhone, Mac, iPad, iPod uređaja

apple servis

Apple servis u Beogradu vrši popravke svih vrsta uređaja van garantnog roka ili kada ovlašćeni servis ne priznaje garanciju iz bilo kog razloga. Naši serviseri su obučeni za sve moguće popravke na apple uređajima. Zakazivanje popravke nije neophodno ali ipak savetujemo da nas pre dolaska pozovete kako bi smo pronašli najbolje rešenje za vas.

APPLE laptop SERVIS BEOGRAD

Laptop servis Beograd potencira kupovinu Apple laptopova koji su najbolji među najboljima. Kupovina Apple laptopa je pun pogodak i poznato je da je kvalitet ovih uređaja na vrhunskom nivou. Naš apple servis vrši kompletne popravke svih modela laptopova, tableta/ipad uređaja, iphone telefona i opreme. apple laptop servis u beogradu vrši popravke laptopova, desktop, tablet uredjaja i iphone servis

Servis iPhone mobilnih telefona i to: iphone 3G, 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6+, 6S, 6S+, iPhone SE, 7, 7+, 8, 8+, iPhone X (Xs, Xr), iPhone 11/ iPphone 11 Pro, iPphone 12, iPhone 12 Mini, 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, 13 ...

Najbolji i najopremljeniji servis svih modela iPhone mobilnih telefona je kod nas u Apple servisu!

Radimo brzo servis a najpovoljnija cena za zamenu baterije je - pozovite, zamena ekrana, zvučnika, kamera, maski, flet kablova, dugmića, faceID kabla i svih ostalih delova na ajfon uređajima. Cena zamene ekrana i baterije je najpovoljnija u Beogradu, Srbiji i okruženju. Imamo na stanju originalne delove kao i zamenske delove.

Kod nas je servis otvoren za sva vaša pitanja, nedoumice, brige, saznanja, jer kod apple-a uvek ima nešto novo !

Brza i trenutna dijagnostika kvara, stručan servis ejpl laptopova i svakodnevna profesionalna podrška je naš osnovni posao.

Popravka kućišta, zamena šarke, zamena hard diska, baterija i punjač za laptop, ekrani-monitori-displej led, tastature, grafički čipovi ... itd.

Novi laptop delovi za Apple: tastatura za epl laptop, šarke za apple laptop, flet kablovi, inverteri, baterija za apple laptop, punjač za apple, DC konektor, matična ploča za apple polovna-nova, ventilatori-kuleri. Laptop delovi za sve modele Apple laptopova - povoljna cena.

APPLE laptopovi su vrhunske mašine. Jedini ograničavajući faktor kod kupovine je cena koja je nešto viša u odnosu na laptopove ostalih brendova koji se mogu kupiti na raznim akcijama i popustima.

Naš apple laptop servis ima odlično iskustvo u otklanjanju kvarova na Mac, Macbook Pro, iMac i Mac mini uređajima. Uspešno i uz garanciju vršimo instalacije MAC sistema na svim modelima Apple računara. Prikazane cene su okvirne u odnosu na vrstu usluge. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Prijem uređaja na servis

Vaš apple uređaj se regularno prima u servis. zavodi i vi dobijate revers sa koji kasnije podižete popravljeni uređaj. Isključivo uređaj predajete u servis na Zvezdari ili ga šaljete na adresu servisa koja stoju na kontakt stranici. Vaš proizvod možete poslati i kurirskim službama pri čemu sve troškove slanja i prijema plaćate sami. Uz pošiljku obavezno dostaviti i vaše osnovne podatke (ime, prezime, kontakt telefon, adresu, email). Preporučujemo PostExpress i Bex kurirske službe za slanje uređaja uz obaveznu naznaku na paketu (lomljivo). Svakako je najbolje da se uređaji šalju u originalnom pakovanju -ako postoji. Naš servis ne odgovara za nepropisno upakovane i oštećene uređaje u toku transporta. Za bilo kakvu štetu ili dijagnostiku biće vam naplaćeno prema važećem cenovniku servisa.

Cenovnik servisa

 • Radni sat Apple servisera 3000 dinara
 • Dijagnostika iOS uređaja 1500 dinara
 • Dijagnostika Mac OS uređaja 2500 dinara
 • Bekap podataka (od 4500 dinara)
 • Reinstalacija MAC OS 2500 dinara
 • Zamena baterije - usluga (2500 dinara + baterija)
 • Zamena ekrana - usluga (3500 dinara + ekran)
 • Servis apple watch - popravka sata (od 5000 din)
 • Čišćenje Mac laptopa od prašine (2000 din)

Popust na sve usluge 30% kada pozovete direktno naš servis!

 

 

  Najčešći kvarovi na Apple uređajima

 • 1Instalacija sistema OSX / MAC sa programima 2.500 din. Provera obavezna jer zavisi od verzije MAC OS-a.
 • 2Čišćenje APPLE uređaja kada je prosuta tečnost (voda, kafa, sok, pivo, vino, a šta vi pijete ?).
 • 3Dodavanje memorije, ubrzanje apple uređaja. Dodati RAM memoriju nije teško ali nas pozovite za proveru.
 • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa. 2.500 din. Reset HDD na fabrički ...
 • 5Zamena ekrana na apple laptopu APPLE - Za noviji model lako, za stariji teško dobavljivo - pozovite.
 • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni bateriju ili ne reaguje na laptop punjač
 • 7Zamena tastature na Apple laptopu (upit). iMac/MAC razni stariji laptopovi tastatura - pozovite
 • 8Zamenski punjač originalnog punjača ili originalni punjač za apple uređaje.
 • 9Zamena baterije na iPhone 4,4S,5,5C,5S,6,6+,6S,6S+,iPhone SE,7,7+,8,8+,iPhone X (XS/XR), 11, pro / 12 pro Max.
 • 10Zamena ekrana sa digitajzerom na mobilnom telefonu i tabletu (iPad/iPod). Displej za iPhone original 100%.
 • 11Zamena zvučnika ili slušalice koji su u problemu na ajfonu. Ne čujem ili me ne čuju kada zovem, zvučnik ili slušalica?
 • 12Zamena maske i zaštita stakla od pucanja prilikom pada - najbolja zaštita ekrana za iphone zakrivljena 2.5 D
 • 13Popravka matične ploče na tabletu i iPhone telefonu, popravka touch ili home dugmeta, ili ako se iPhone greje.
 • 14Popravka ili zamena konektora za punjenje u tabletu, laptopu ili telefonu - Lighting port ne radi.
 • 15Softversko čišćenje i optimizacija sistema na laptopu, tabletu i IOS-a na telefonu, preko iTunes ili direktno PC - iPhone.

iPhone servis

Naš iphone servis mobilnih telefona ima sve potrebne originalne i zamenske delove za iPhone od prve do poslednje generacije. Usluga je brza i uglavnom sve probleme rešavamo u istom danu ili najkasnije u roku od 72h ukoliko se radi popravka komplikovanog kvara. Na sve popravke i zamenu delova dajemo adekvatnu garanciju. Bilo da se radi zamena baterije, zamena ekrana, touch screen-a, promena maske-zaštitno staklo, zvučnika, konektora za punjenje, dugmića ... sve podleže garanciji. Mi nismo ovlašćeni servis za iPhone ali se trudimo da kvalitet usluge bude na visokom nivou. Ukoliko imate bilo kakav problem sa iPhone mobilnim telefonom slobodno nas pozovite. Ako je postao spor, ima problem sa ažuriranjem (update) IOS-a, problem sa memorijom - prostorom, problem sa mrežom, sa WiFi-jem, kamera ne radi, nema zvuka, ne čuje se sagovornik, telefon je upao u vodu ili je ispao i polomio se ekran, Face ID ne reaguje. Treba vam zaštitino staklo za iPhone - imamo najkvalitetnije pancir 2.5D i 5D (curved) staklo koje više podseća na tvrdi silikon koji se potpuno prilagođava zakrivljenoj površini stakla iPhone-a. Imamo takođe vrhunske originalne baterije novijeg datuma za sve modele iPone telefona koje apsolutno imaju najbolju moguću autonomiju. Cene su akcijske i trajaće do sredine 2020 godine.

Servis za apple uređaje

Naš Apple laptop servis se trudi da realno brzo izvrši sve moguće popravke na laptopovima. Pored toga što vršimo popravke i servis apple laptopova, radimo uspešno i servis apple tableta, kao i iPhone telefona i to 100% sigurno !

Kada je potrebno, iskoristite garanciju za svoj Apple laptop u garantnom roku. Priložite garanciju kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na Apple laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Naš laptop servis vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni serviser. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa. Ovlašćeni servis ima pravo da izdaje i potrvde o ispravnosti/oštećenju laptopa zarad naplate odštete od osiguranja; na primer: laptop je pokvaren zbog strujnog udara, poplave ili požara u stanu koji je osiguran. Mi takođe možemo uraditi sve provere laptopa (dijagnostika) kako bi ste bili sigurni da imate pravo na osiguranje.

Za sve dodatne informacije u vezi APPLE laptop servisa pozovite naš laptop servis acer na 064 / 242 - 60 - 60

Apple servis Srbija

Poštovani, naš apple servis se trudi da vam izadje u susret kada je u pitanju popravka apple laptopa, tableta ipad, apple punjača, MAC računara, apple watch - sata, slušalica, ili telefona. Žellmo da vas obavestimo da mi nismo ovlašćeni apple servis i da ne možemo prihvatiti bilo kakve popravke uređaja koji su još uvek u garanciji koju propisuje apple servis odnosno apple podrška. Kada je vaš uređaj po d garancijom, najpre se morate obratiti kod svog prodavca, a zatim ako vas upute na servis apple koji prihvata reklamacije. Mi smo tu da popravku vašeg apple laptopa ili bilo kog uredjaja uradimo 100% sigurno, van garancije jer iimamo sve resurse i volju da vam izadjemo u susret korisnicima koji koriste vrhunski Apple brend. Nekada je zaista potrebno vrlo malo vremena da se vaš apple popravi i radi kao kao kada je kupljen.

Popravka Apple Watch (sata)

Volite Apple Watch pametni sat koji je ejpl napravio tako dobro da ga je nemoguće kopirati ? Sasvim vas razumemo i ako nas pitate, morate probati ovaj sat ! Izuzetno je lep, elegantan, brz i stabilan u radu. Barem naši testovi nisu pokazali nikakve probleme koje bi smo mogli da istaknemo kao važne za vas. Jednostavno, za par stotina evra lako možete doći do svog ejpl sata, recimo, dobro očuvan polovan apple sat iz serije 3 se može kupiti za oko 200 eur. Kakva je razlika između sata iz serije 3 i 4 ? Razlika je samo u procesoru, sve ostalo je isto. Tako da ako ste koristili sat serije 1,2 i 3 ... kupivši 4 nećete primetiti neke bitnije promene. Veća promena je urađena kod watch-a serije 5. Želite da popravite vaš sat ili vam treba nov/polovan sat, kontaktirajte nas i naći ćemo najbolje rešenje !

Jailbreak kako ?

Jailbreak u stvari znači otključavanje sistemskih podešavanja iOS uređaja (iPad, iPhone, iPod), Kada se otključaju sistemska podešavanja onda možete sami podesiti dosta toga u vizuelnom i sistemskom smislu na svom Apple uređaju. Međutim, sve te izmene su u suprotnosti sa pravilima i zaštitom od strane Apple-a pa sve što radite - radite na svoju ruku. Naravno, svako želi da isproba kako to radi pa ukoliko baš želite da idete korak dalje izvan tih bezbednih okvira koje pretenduje oštećena jabuka onda srećno! Treba vam pomoć u vezi Jailbreak-a ? Tu smo da vam pomognemo.

SERVIS APPLE LAPTOPOVA

Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Apple servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Iskustva, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari

Avatar
Novo
Bojanpiše...

iPhone 6s mobilni telefon, baterija drži dobro ali kada je hladno vreme recimo sa 60% začas padne na 10% i telefon se ugasi. Osim ovog problema nema nekih drugih. Jednom sam već menjao ekran na ovom iPhone, zamena je bila sa nekom kopijom ali dobrom - cena je bila prihvatljiva. Smatram da to ne utiče na performanse baterije ?

Da li možete i koliko kod vas košta zamena baterije na iPhone (nova originalna baterija) ? Hvala

Servis računara:

Najverovatnije je vaša stara baterija u problemu i treba je zameniti. Zamena baterije uz garanciju u našem servisu košta 4500 dinara.

Avatar
Novo
Draganpiše...

Da li postoji mogucnost zamene kucista za macbook pro uredjaju i koliki je raspon cena za tu uslugu?

Avatar
Novo
Zeljko Bogovicpiše...

Macebook Retina A 1534 12 Zoll ,potrebna nova Tastatura Sa ugradnjom . Macebook funkcionische nerade sve taste . Zanima me mozete li da poromjenite i cijena? Pozdrav

Avatar
Novo
Bojanpiše...

Imam MAC book pro A1378 i problem je što ne radi touch pad dok tastatura radi. U nekom momentu kada jače pritisnem proradi i opet neće. Da li radite sa MAC i da li se može popraviti ?