ACER LAPTOP SERVIS

Vaš Acer laptop sporo radi, potreban vam je acer servis, treba vam nadogradnja laptopa? Popravka računara vrši Acer laptop servis

acer laptop servis

ACER SERVIS U BEOGRADU

Laptop servis Beograd preporučuje kupovinu Acer laptopova. Proizvođač laptopova iz Tajvana vrlo dobro zna šta znači odnos cena-kvalitet ?

Kod kupovine Acer laptopa je bilo kakav rizik sveden na minimum. U principu, za malo veći novac se kupi bolji laptop. Povoljna Instalacija sistema na novi laptop ili stariji Acer laptop je obezbedjena za sve modele Acera. Servis i popravka Acer laptopova se obavlja u našem specijalizovanom servisnom centru. Popravljamo sve modele Acer-a (ACER Aspire, Aspire One, Extensa, eMachines, TravelMate, Ferrari …).

ČIŠĆENJE ACER LAPTOP OD PRAŠINE

Iako je preporuka da se mali servis laptopa uradi godišnje, ipak sve zavisi od vlasnika laptopa i uslova pod kojima laptop radi. Ne postoji zlatno pravilo po kome bi se tačno odredili kada treba lačptop doneti u servis na čišćenje. Ali, iskustvo ipak govori da je potrebno obaviti obavezno jedanput godišnje čišćenje Acer laptopa od prašine !

INSTALACIJA SISTEMA NA ACER LAPTOPU

Kupili ste nov Acer laptop i potrebna vam je instalacija Windows 10 sistema na njemu ili po mogućstvu Win 7 za neke starije modele. U principu, novi model laptopa traži i novu verziju Windows sistema pa tu nema mnogo mesta za "budženje".

ZAMENA EKRANA NA ACER LAPTOPU

Slomio se ekran na Acer laptopu ? Slomljen ekran se ne može popraviti. Tu jedino dolazi u obzir zamena ekrana.

ZEMENA KONEKTORA NA ACER LAPTOPU

Ako postoji problem na Acer laptopu koji radi normalno, pali se i radi ali se baterija ne puni ili se puni kada se punjač ubode u konektor i drži pod određenim uglom. Tada sumnjamo na DC konektor odnosno konektor napajanja i on stvara vezu između punjača za laptop i matične ploče laptopa. Zamena konektora na Acer laptopu se u našem laptop servisu radi brzo, stručno i uz garanciju na obavljene laptop usluge!

POPRAVKA ACER LAPTOPOVA

Brza ili hitna dijagnostika kvara, stručna popravka laptopova i svakodnevna profesionalna podrška je naš posao.

Popravka laptop kućišta, zamena šarke, zamena hard diska, baterija i punjač za laptop Acer, ekrani-monitori-displej led, tastature ... itd.

Novi laptop delovi za Acer: tastatura za acer laptop, šarke za acer laptop, flet kablovi, inverteri, baterija za acer laptop, punjač za acer, DC konektor, matična ploča za acer polovna-nova, ventilatori-kuleri. Laptop delovi za sve modele Acer laptopova - povoljna cena.

ACER LAPTOPOVI

ACER LAPTOPOVI su se veoma dobro pokazali na srpskom tržištu. Pre svega zbog vrlo povoljne cene, dobre podrške, preporuke laptop centara i uvoznika ovih laptopova u Srbiju.

Sve u svemu, ACER je jako dobar laptop koji ima odličan odnos cena/kvalitet. Jedino na šta se korisnici žale kod Acera jeste niska autonomija baterije i povećano grejanje laptopa, što i nije tako strašno, obzirom da ACER radi perfektno pod svim okolnostima. Praktikujte da za stariji Acer laptop obavezno nabavite i postolje sa kulerom za hlađenje laptopa. Acer laptop servis vam može ponuditi veoma kvalitetna postolja po vrlo pristupačnoj ceni. Novi Acer laptopovi su ultra tanki, često nemaju DVD rezač, Li-Po baterija se ne skida već je unutar kućišta ... itd. Sve ove novine su u korak sa trendom da se obezbede vrhunske performanse laptopa uz minimalno zagrevanje. Ne pokušavajte da samostalno otvarate laptop na osnovu Youtube Acer tutorijal-a. Jeftino, povoljno i sigurno je da vaš laptop donesete u naš servis ili pozovete naše laptop majstore da dođu i pregledaju, očiste i podese vaš laptop uređaj. Čišćenje laptopa ne traje dugo i ne košta puno a znači veoma mnogo !

    NajčešćI kvarovi na Acer laptopovima

  • 1Instaliranje sistema na novi Acer laptop - Windows 10, 8, 7, XP, Linux sa programima kompletno sve u roku od 90 minuta !
  • 2Čišćenje ACER laptopa. Čišćenje tastature i displeja
  • 3Dodavanje memorije DDR2,DDR3, DDR4 i ubrzavanje laptopa
  • 4Čišćenje laptopa od virusa i instalacija antivirusnog programa
  • 5Zamena ekrana na Acer laptopu ACER koristi ekrane koji se ugrađuju i u laptopove ostalih brendova
  • 6Zamena DC konektora ako laptop ne puni bateriju ili ne reaguje na laptop punjač
  • 7Zamena tastature na Acer laptopu, ili vraćanje tastera koji je ispao ako nisu oštećene žabice
  • 8Zamenski punjač originalnog punjača za Acer laptop. Laptop punjač za Acer je pravljen prema specifikaciji koju ima originalni punjač
Cene servisa i popravke Acer laptopova možete videti u cenovniku. Za više informacija o cenama usluga i ostalim detaljima slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mejl. Uvek nas možete kontaktirati na sms, viber, whatsapp ili kako vama više odgovara. Naši serviseri su uvek spremni da vam izađu u susret i daju vam konkretne predloge i rešenja za problem koji imate sa vašim laptopom.

Servis Acer laptopova Beograd

Naš Acer laptop servis se trudi da realno brzo izvrši sve moguće popravke na laptopovima. Pored toga što vršimo popravke i servis acer laptopova, radimo uspešno i servis acer tableta i to 100% sigurno !

Kada je potrebno, iskoristite garanciju za svoj Acer laptop u garantnom roku ( 2 godine po zakonu osim ako prodaja nije označila skraćeni garantni rok). Priložite garanciju kod svog prodavca, odnosno ovlašćenog servisa ako bude bilo potrebe za tim. Garancija na Acer laptop podrazumeva sve ono što vam je prodavac prilikom prodaje saopštio. Naš laptop servis vam može pomoći u slučaju da je vaš laptop pokvaren van garantnog roka ili jednostavno kada za dati model ne postoji ovlašćeni servis. U tom slučaju ćemo neobavezno pokušati da vam obezbedimo potrebne informacije u vezi popravke vašeg laptopa. Ovlašćeni servis ima pravo da izdaje i potvrde o ispravnosti/oštećenju laptopa zarad naplate odštete od osiguranja; na primer: laptop je pokvaren zbog strujnog udara, poplave ili požara u stanu koji je osiguran. Mi takođe možemo uraditi sve provere laptopa (dijagnostika) kako bi ste bili sigurni da imate pravo na osiguranje.

Punjač za Acer laptop

Treba vam punjač za Acer laptop ? Naš laptop servis ima punjače za sve modele acer laptopova. Važno je da proverite koji tačno model vašeg laptopa ili ako niste sigurni, donesite laptop u naš servis da na licu mesta proverimo i uparimo punjač i vaš laptop!

Za sve dodatne informacije u vezi ACER laptop servisa pozovite naš Acer laptop servis na 064 / 242 - 60 - 60

ACER LAPTOP SERVIS BEOGRAD - BRZO OTKRIVANJE KVARA!
Ako vam je potrebna pomoć od strane naših Acer servisera, slobodno napišite vaš problem kako bi smo vam izašli u susret. Potrudićemo se da vam odgovorimo što je pre moguće.

Komentari, saveti, pitanja i odgovori

* Obavezno popuniti ova polja
3000
Kliknite da dodate sliku sa računara (max 3)
Captcha Slika
Sva prava zadržana Servis popravka računara

Komentari (17)

Avatar
Novo
piše...

Acer G550 GL tastatura sa malim enterom je počela da baguje. Da li neko zna gde se može nabaviti mali enter tastatura, makar i polovna ispravna kako ne bih morala da se seče rešetka na palmrestu za veliki enter. Hvala

Avatar
Novo
Marica Radicpiše...

Dobar dan ! Pojavila mi se uspravna plava linija sa leve strane ekrana . Ocistila sam kompjuter , restartovala nekoliko puta i ona je i dalje tu . Molm vas da mi date savet sta da radim . Hvala

Servis računara:

Poštovani/a, potrebno je još par informacija ... da li je u pitanju desktop ili laptop kompjuter ? Ako se pojavila linija na monitoru tu nema spasa, ali isto je i kod laptop displeja. Uglavnom je displej oštećen.

Avatar
Novo
Draganpiše...

Da li imate MB za Acer Aspire es1 711 ekran 17,3 inča, oznaka ED50 -KB MB 12253-3m

Servis računara:

Pozovite naš servis radi provere stanja za taj ekran u magacinu. Tebalo bi da ima na stanju ali se zalihe stalno menjaju.

Avatar
Novo
Bojanpiše...

Zdravo, imam problem sa maksimalnom iskoriscenosti CPU. Desavalo se da bude i HDD 100%, juce sam kupio i ugradio Kingstone 480gb SSD. I sada se samo povecavaju procenti CPU i malo RAM. U pitanju je Acer Aspire e17 e5-774G-582T sa I5 7200U procesorom i 12GB DDR4. Laptop je bez ikakvih virusa , i ne moze da pokrece programe poput android emulatora (Gameloop, Bluestacks...) . Vrlo rado bih ga doneo ako imate neku pretpostavku kako se moze resiti ovaj problem. I gde i kada mogu doneti laptop. Hvala unapred

UploadUpload
Avatar
Novo
Nikolapiše...

Acer laptop, tastatura blokira ali i blokira miš ... u jednom servisu su mi rekli da je možda softverski problem ali oni ne mogu da ga otklone. Pitanje je moje: koliko se čeka na dijagnostiku u vašem acer servisu ... da planiram vreme ?

Servis računara: Pre će biti da tastatura loša, ali svakako treba proveriti sve detalje.