Laptop servis - Popravka laptopova

Servis laptopova stručno i povoljno. Popravka laptopa sa garancijom!

Laptop servis Beograd radi sve moguće popravke laptopova: Toshiba, Asus, Fujitsu Siemens, Acer, MSI, HP, Dell, IBM, Lenovo, Sony, Apple (MAC, iPad, iPod)... itd. Takođe radimo i servis notebook, tablet računara, servis mobilnih telefona, servis računara, podizanje / instalacija sistema i održavanje laptopova. Vršimo servis Apple uređaja, prvenstveno Apple laptopova, iPhone telefona i tableta. Naš servis laptopova u Beogradu popravlja sve poznate marke laptopova. Imamo povoljne cene, brz laptop servis i najbolje uslove za servis svih modela laptopova. Popravka laptopa se obavlja u našem servisu i na terenu (samo standardna popravka), na licu mesta uz besplatan dolazak laptop servisera u zoni grada. Laptop može biti u garanciji ali popravku vršimo i van garantnog roka. Popravka laptop računara se radi brzo, efikasno i povoljno, čak i bolje nego što to rade pojedini ovlašćeni servisi.

Napomena: Laptop se uzima u rad kada dodje na red. Dijagnostika i popravka laptopa traje od 2-7 radnih dana u zavisnosti od težine kvara. Zato vas molimo za strpljenje dok čekate na popravku jer će popravka laptopova sigurno uraditi sve kako bi se vaš laptop popravio na najbolji mogući način i najpovoljnije u Beogradu i Srbiji.

Proverite zašto naš servis preporučuju i svi vodeći prodavci računara, laptopova i PC tehnike. Mi smo tu da servisiramo sve moguće i nemoguće kako bi svaki klijent bio zadovoljan!

Krunska odluka našeg laptop servisa je bila da omogućimo servis laptopova i van Beograda, dakle prijem laptopova iz cele Srbije putem kurirske službe. Ako u vašem mestu nema servisa koji može da popravi laptop, obratite nam se. Naši servisi laptopova su spremni da uzmu u rad svaki laptop. Cene popravke su minimalne i nema nakdnadnih troškova osim u slučaju da se na laptopu ne otkriju skriveni kvarovi koji bi remetili normalan rad istog. I u tom slučaju, trudimo se da obezbedimo niže cene kao i da neke vrste usluga uradimo besplatno (gratis) kako bi ste bili zadovoljni uslugom. To na primer znači da ako se menja DC konektor, laptop se već kompletno rasklapa pa ćemo uraditi besplatno čišćenje laptopa i zamenu termalne paste. Takođe, ako se radi zamena tastature, takođe dobijate gratis čišćenje, zamena hard diska ili spašavanje podataka - besplatna provera sistema, brisanje virusa i zaštita ... itd.

VAŽNO: SLANJE LAPTOPA PREKO POST EXPRESS, BEX, AKS ... itd. POZOVITE NAS NAJPRE RADI DOGOVORA. POŠALJITE NAM LAPTOP NA POPRAVKU I ČIM BUDE POPRAVLJEN, ŠALJEMO VAM GA NAZAD. MOŽETE POSLATI LAPTOP TAKOĐE I ZA RE-INSTALIRANJE SISTEMA, INSTALACIJU PROGRAMA ... ITD. POPRAVKA RAČUNARA JE SERVIS KOJI POPRAVLJA I ONO ŠTO DRUGI NE MOGU !

POZOVITE 064/242-60-60 ILI NAS KONTAKTIRAJTE NA EMAIL

Najčešći kvarovi na laptopu

 •  LAPTOP NEĆE DA SE UKLJUČI (laptop neće da se uključi i dugme za uključivanje ne reaguje, ne pale se ni lampice na laptopu).
 •  NEMA SLIKE NA EKRANU (ekran na laptopu je crn i ne pokazuje sliku) Najčešći su problemi flet kabl, inverter, RAM memorija ili grafička karta. U određenom slučaju može biti i do Bios-a.
 •  LAPTOP SE GASI I RESTARTUJE NON STOP (stalno restartovanje laptopa). Uzastopno se laptop restartuje ili se ugasi kad se pokrene neki program. Najčešće je uzrok pregrevanje.
 • SLOMLJENE ŠARKE I PLASTIKA (Polomljene šarke dovode do skupog kvara, jer kada se otvara laptop podiže se plastika između ekrana i kućišta a kablovi se kidaju). Popravka kućišta i šarke na laptopu kod nas traje 2-5 radnih dana. Mi jedini u Srbiji dajemo garanciju na servis kućišta i popravke šarke. Pri tome, bilo da se popravlja kućište a šarke menjaju ili je ceo posao poveren nama da odlučimo šta je najbolje i najisplativije, dobićete laptop sređen, spreman za rad, skoro kao nov. Polomljena plastika laptopa se reparira kao i svi oštećeni delovi.
 • LAPTOP NE PODIŽE SISTEM (Laptop ne podiže sistem, operativni sistem neće da se pokrene, izbacuje grešku "not detect hard disk", "not sistem", boot failure, repair Windows... itd.)
 • ZABORAVLJENA ŠIFRA NA LAPTOPU (otključavanje biosa, promena šifre, skidanje lozinke sa biosa laptopa na nivou zamene čipa ili flešovanja biosa)
 • POPRAVKA MATIČNE PLOČE PC I LAPTOPA (zamena kondenzatora, popravka matične ploče ako je moguće, polovna matična ploča za laptop i desktop računar).
 • PUNJAČ NE PUNI BATERIJU (univerzalni punjač za laptop pokvaren ili je potrebna i popravka laptop punjača , punjač ne puni bateriju, ne prepoznaje ga laptop, oštećen punjač, izgrickan kabal, prekida kontakt, puni pod uglom, punjac se ne vidi u Windowsu).
 • BATERIJA NE DRŽI STRUJU (posle određenog vremena 1-2 godine laptop baterija oslabi i ne drži struju-slaba autonomija). Zamena baterije na laptopu. Nova baterija za laptop ima garanciju 6 meseci.
 • TERENSKI SERVIS LAPTOPOVA (u servisu i na terenu obavljamo terenski servis i popravke laptopa). Laptopovi se mogu slati na servis kod nas putem kurirske službe!
 • ČIŠĆENJE LAPTOPA OD PRAŠINE (Kompletno čišćenje laptopa od prašine, zamena termalne paste, podmazivanje kulera, čišćenje unutrašnjosti kućišta).
 • PROSUTA TEČNOST (VODA, KAFA,SOK) PO LAPTOPU (Bilo šta prosuto po laptopu se mora detaljno ukloniti a matična ploča premazati odgovarajućom zaštitom. Zamena tastature, popravka tača (touch pad)).
 • ZAMENA DC KONEKTORA (KONEKTOR PUNJENJA). DC konektor punjenja može biti problem kada punjač nije originalan ili pod uglom puni. Prekidi kod punjenja izazivaju oštećenje elektronike u laptopu pa je neophodno odmah zameniti ili popraviti ulaz punjača.
 • Zamena tastature na laptopu: polovna ili nova tastatura po želji za sve modele laptopova.
 • ZAMENA HARD DISKA I SPAŠAVANJE PODATAKA SA LAPTOPA. Čest kvar je hard disk zbog pada i pregrevanja laptopa. Hard disk koji ispadne na pod gotovo 100% se pokvari i postaje neupotrebljiv.
 • INSTALACIJA OPERATIVNOG SISTEMA WINDOWS, MAC. Instalacija Windowsa 10, 8, 7 i Windows XP na novi laptop ili desktop računar PC, kao i Linux i MAC.
 • LAPTOP DELOVI BEOGRAD, POVOLJNA CENA (laptop delovi: tastatura za laptop, punjač, baterija, ekran-displej, šarke za laptop, kućište, plastika, maska, flet kabl, detelina kabal, rezač, ssd disk, RAM DDR2/DDR3 4 gb, ).
 • LAPTOP CENTAR ZA SVE VRSTE LAPTOPOVA (Laptop centar Beograd: acer, asus, dell, hp, fujitsu siemens, msi, ibm, samsung, toshiba, sony, apple... itd)
 • SERVIS LAPTOPOVA ODMAH. Nema čekanja na rešavanje kvara. Dijagnostika u roku do 48h. Hitno, brzo, non-stop popravke laptopa !
 • DIJAGNOSTIKA KVARA NA LAPTOPU BESPLATNA (Dijagnostika je besplatno ako laptop popravljate kod nas, brzo, hitno, u roku od par sati servis laptopa)

 

U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti, odlučićete se za neki određeni model laptopa. Uglavnom važi pravilo da veća cena laptopa pruža i veće mogućnosti i bolje performanse. U principu, najpoznatije marke laptopova su: Asus, Apple, Acer, Dell, Hewlett-Packard (HP), Lenovo,MSI, Samsung i Toshiba. Međutim, kod nas kao i u celom svetu zastupljeni su i Sony, Compaq, Fujitsu, IBM, LG, Gigabyte, NEC, Gericom, Captiva, Nexoc, Gateway ... itd. Koji laptop kupiti je pitanje na koje smo u našem blogu pokušali da damo odgovor.

Preporuka za kupovinu laptopa je sledeća: Laptop mora da ima dobar procesor, najmanje intel core2duo, i3 (preporuka i5, i7). Deveta generacija intel procesora je veoma brza. Kada imate jak procesor, možete komotno sa 4 ili 6, 8 gb RAM (DDR3 ili DDR4) memorije da uživate u brzini. Pri tome vam najiskrenije za novi laptop predlažemo instalaciju Windows 10 pro 32/64 bit - naravno najnoviji sistem / poslednji update. Ako imate laptop sa slabijim performansama, onda Windows 7 pro ili ultimate. Sledeća bitna stvar je hard disk gde je SSD disk ključni faktor brzine rada, što se najbolje vidi kroz transfer (prebacivanje podataka). Ako vam je SSD skup, odluka može biti i neki HDD koji ima dobre performanse. Zatim sledi grafika, grafička kartica, za ljubitelje igrica. Ako planirate na igranje igrica na laptopu, zaboravite na to osim ako niste kupili ROG. Znači, neke manje zahtevne igrice se mogu kratko igrati na laptopu ali recimo SMITE, Far Cry i druge će vam sigurno spržiti grafičku kartu ubrzo i laptop neće imati slike - biće crna slika na laptopu.

Pročitajte naš blog: Koji laptop kupiti ?

Terenski servis laptopova

Laptop Servis u Beogradu - popravka laptop računara, pokriva centar i sva mesta u Beogradu, a što se tiče ostalih gradova u Srbiji, svakodnevno smo u kontaktu sa pc serviserima na terenu koje vam u svakom trenutku možemo preporučiti. Cene usluga i spisak mesta gde dolazi laptop serviser možete videti na stranici cenovnik laptop servisa. Takođe, ukoliko u vašem mestu nisu uspeli da vam poprave laptop, slobodno nas kontaktirajte jer ćemo mi možda pronaći način da rešimo kvar.

Ovlašćeni laptop servis Beograd, Srbija - Popravka laptopova, dijagnostika kvara, popravka hardvera i softvera na laptopu (instalacija sistema na novi laptop, čišćenje od prašine i virusa, zamena usb konektora, zamena tastature, ekrana (displeja), DC konektora, popravka punjača ... itd). Nadogradnja laptopa, zamena komponenti, matične ploče, RAM memorije, procesora. Ako vam je potreban ovlašćeni servis za vaš laptop, pokušaćemo da vam pružimo i ovu vrstu informacija, kako i gde pronaći ovlasceni servis za laptop ?

Cenovnik laptop servisa

Cene laptop servisa su prilagođene tako da u svakom trenutku možete znati koliki je trošak za određenu popravku. Ako cena nije jasno istaknuta ili je u fazi ažuriranja, možete nas kontaktirati kako bi ste saznali koliko košta popravka laptopa ? Mi ne računamo radne sate za popravku već cene formiramo na osnovu vrste kvara i vrednosti laptopa. To znači da ako vas zanima da li se popravka laptopa isplati ili ne, to ćete znati kada uradimo preliminarnu (osnovnu) dijagnostiku na laptopu.

Popravka laptopa u istom danu

Popravka laptopova obavlja popravke svih mogućih kvarova na laptopovima, tabletima i iPhone telefonima. Naša usluga je brza, po mogućstvu hitna i veoma profesionalna.

 • Instalacija Windowsa 10, XP, Vista, Win 7 professional, ultimate, Windows 8.1, Linux Ubuntu, Centos, MAC. Popravka sistema i update/upgrade.
 • Čišćenje laptop ventilatora (kulera) na procesoru od prašine. Nova termička pasta. Kompletno čišćenje unutrašnjosti laptopa. Čišćenje laptopa od prašine i virusa. Čišćenje tastature i displeja.
 • Instalacija operativnog sistema (Windows, Linux, MAC).
 • Zamena hard diska (SATA, ATA, SSD). Zameniti stari hard disk novim znači ubrzati računar/laptop.
 • Nadogradnja memorije (DDR 1, DDR2, DDR3) po želji, ubrzanje laptopa.
 • Čišćenje laptopa od virusa, malware-a, trojanaca ... itd. Instalacija antivirusnog programa.
 • Popravka elektronike (zamena DC konektora, popravka punjača za laptop ... itd).
 • Instaliranje originalnih drajvera i programa. Update drajvera laptopa i operativnog sistema.
 • Optimizacija operativnog sistema (Windows 7, Win 8, 10 pro) da brže radi laptop.
 • Notebook-ovi traže laganiji sistem pa instaliramo Lite verzije sistema da bi isti brže radili.
 • Laptop je na engleskom i treba da se postavi srpski jezik
 • Plavi ekran se prikazuje i laptop se stalno restartuje - neće da podigne sistem
 • Crna slika na ekranu - Laptop radi, čuje se i podiže sistem ali nema slike.
 • Uključim laptop ali neće da podigne sistem, izbacuje neku poruku.
 • Popravka punjača za laptop (originalni punjač ne može adekvatno zameniti univerzalni punjač).
 • Popravka polomljenog kućišta laptopa. Ako je kućište oštećeno, vide se šarke, ispadaju kablovi ili se plastika podiže.
 • Umrežavanje laptopa sa ostalim računarima u kući ili na poslu. Podešavanje Wireless mreže.
 • Spašavanje podataka sa laptopa koji ne radi. Bekapovanje podataka sa neispravnog laptopa.
 • Zamena tastature na laptopu, kada tastatura ne reaguje. Ne menjamo tastere (dugmiće) pojedinačno.
 • Spašavanje podataka sa laptopa, mobilnog telefona, fotoaparata, izvlačenje podataka sa hard diska.
 • Rebaling grafičkog čipa - prekuglavanje grafičke karte (servis i popravka grafičke kartice).
 • Zamena ekrana (displeja) na laptopu (Toshiba, Acer, MSI, HP, Samsung, Lenovo, Fujitsu Siemens, Sony, Asus). Zamena notebook displeja.
 • Popravka laptopa van garancije kod ovlašćenog servisa. Ako postoji ovlašćeni servis, reći ćemo vam gde se nalazi.

Ovo je samo ukratko spisak usluga koje možemo da ponudimo. Naravno, postoji još mnogo toga vezano za dijagnostiku i popravku laptopa. Takođe, lakši kvarovi na laptopu se mogu rešiti i na licu mesta, što znači da možemo doći kod vas radi popravke. Ako je kvar teži, popravka se izvodi u laptop servisu specijalizovanom za takvu vrstu PC popravke.

Najbolji servis laptopova u Beogradu

Ako vam je potreban kvalitetan i stručan laptop servis u Beogradu za Acer, Asus, Dell, HP, IBM, Toshiba, Msi, Lenovo, Samsung, Sony, eMaschines, PackardBell, ThinkPad, eePC, MAC book pro, mi ćemo opravdati to što ste nas izabrali. "Nismo najbolji laptop servis, ali smo sigurno bolji od mnogih laptop servisa" koji se ovim poslom bave tek neko vreme, bez potrebnog nivoa znanja i stručnosti. Kako bi se uspešno popravio laptop, potrebno je imati znanje, alat i strpljenje. Mi posedujemo stručnost, profesionalni alat i volju da svaki problem na laptopu rešimo bez odugovlačenja. Svaki kvar na laptopu se rešava brzo-hitno i bez čekanja. Profesionalnost našeg laptop servisa ogleda se u broju uspešno rešenih kvarova na laptopovima skoro svih proizvođača. Ukoliko je kvar teško rešiv, laptop servis konsultuje kolege iz više poznatih servisa u EU. Ukoliko ipak mi ne možemo da vam popravimo vaš uređaj, sigurno znamo ko može.

Za dijagnostiku kvara na laptopu / notebook-u i tablet računaru se koriste naše specijalizovane servisne prostorije u Beogradu (najbolji elektroničari). Nakon što otkrijemo kvar na laptopu, javljamo vam kakve su šanse da popravka bude uspešna.

Ako su vam potrebni samo drajveri (driver) za vaš laptop, možete pokušati da iste skinete sa sajta proizvođača. Postoji čak i "autodetect driver" opcija gde se sa sajta proizvođača laptopa direktno pristupa laptopu i proverava njegov hardver. Na osnovu toga obavlja se update drajvera na poslednje izdanje. Upotreba DRP (driver pack solutions) često zna da napravi problem pa ga ne preporučujemo prosečnom korisniku. U slučaju da niste sigurni kako se instalira određeni drajver, konsultujte našu besplatnu online pomoć za računare.

Izaberite marku vašeg laptopa i saznajte kako se i gde može da popraviti / nadograditi laptop ili notebook povoljno. Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi vašeg laptopa, molimo vas da pitanja postavljate direktno na stranici odgovarajuće marke laptopa u delu "laptop servis".

acer laptop servis
ACER LAPTOP SERVIS

Servis i popravka ACER laptopova (ACER Aspire, Aspire One, Extensa, eMachines, TravelMate, Ferrari …)

Laptop servis Acer

asus laptop servis
ASUS LAPTOP SERVIS

Servis i popravka ASUS latopova (ASUS A, F, G, L, M, R, S, T, U, V, W, Z, ASUS Eee, ASUS Lamborghini, ROG)

Laptop servis Asus

dell laptop servis
DELL LAPTOP SERVIS

Servis DELL laptopova (DELL Latitude, Inspiron, Studio, Precission, Vostro, XPS …)

Laptop servis Dell

fujitsu laptop servis
FUJITSU LAPTOP SERVIS

Servis FUJITSU laptopova (FUJITSU Amilo, Siemens, Celsius, LifeStyle, LiteLine, Stylistic, PenCentra, Point, Esprimo …)

Laptop servis Fujitsu

hp laptop servis
HP LAPTOP SERVIS

HP laptop servis (HP Pavilion, Compaq, EliteBook, OmniBook, ProSignia, Evo, Media Center, Live Strong, Pro Book …)

Laptop servis HP

lenovo laptop servis
LENOVO LAPTOP SERVIS

Servis LENOVO laptopa (Lenovo ThinkPad, Lenovo 3000, idea Pad …)

Laptop servis Lenovo

msi laptop servis
MSI LAPTOP SERVIS

Servis i popravka MSI laptopova (MSI Entertainment, Classic, Professional, XSlim, Estetika, Gaming, Wind …)

Laptop servis MSI

samsung laptop servis
SAMSUNG LAPTOP SERVIS

Servis i popravka SAMSUNG laptopova (SAMSUNG Tab, ATIV Book, ATIV Smart PC Pro ...)

Laptop servis Samsung

toshiba laptop servis
TOSHIBA laptop servis

Servis i popravka Toshiba laptopova (TOSHIBA Libretto, Dynabook, Dynapad, Equium, Portege, Qosmio, Satellite, Tecra)

Laptop servis Toshiba

sony laptop servis
SONY SERVIS

Servis i popravka SONY laptopova (SONY VAIO)

Laptop servis Sony

lg laptop servis
LG laptop servis

Servis i popravka LG laptopova

Laptop servis LG

ovlasceni laptop servis srbija
LAPTOP SERVIS SRBIJA

Servis laptopova Srbija (Prestigio , Samsung , Patriot , NEC , Aopen , Apple , Clevo , Fujitsu , Gericom , Leo , Mitac , Getac , Philips , Chicony , Gateway , XNote , LG , VBI, Gigabyte, Nokia, Panasonic, Umax, Packard Bell , IBM,  …).

Laptop servis Srbija

Kako radi laptop servis
 • Ako vam je potrebna samo konstatacija kvara (dijagnostika) laptopa bez popravke, ova usluga se naplaćuje 700 dinara. Ako kompjuter popravljate kod nas, dijagnostika je besplatna. Cene su na stranici Cena popravke laptopa
 • Sve laptop popravke se izvode na vaš lični zahtev. Otkrivanje kvara na laptopu se obavlja brzo i efikasno..
 • Usluge kao što su: čišćenje laptopa, čišćenje prašine, nadogradnja memorije, hard diska i slično traju obično do 2 - 4 sata. Cena čišćenja orijentaciono 1.200-1.500 rsd.
 • Konstatacija kvara se vrši u roku od 1 h - 24 h. Kod lakših kvarova, pronalaženje problema može trajati i svega par minuta. Nakon testiranja, javljamo vam ishod kao i predlog za popravku.
 • Laptop servis u Beogradu vrši popravke svih tipova laptopva
 • U dogovoru sa vama poručujemo deo za laptop, čija nabavka traje određeno vreme. Potreban je avans u iznosu od 100% vrednosti naručenog dela za laptop.
 • Vi kupujete delove za laptop, a mi ih ugrađujemo - možemo vam ugraditi i naše delove. Kod nas su laptop delovi po ceni povoljniji od mnogih poznatih prodavnica.
 • Konstatacija kvara na laptopu se ne naplaćuje (besplatno) ako laptop popravljate kod nas.
 • Laptop koji drugi serviseri nisu mogli da poprave, pokušaćemo da popravimo mi. Ali, to ne znači da smo u obavezi da vaš laptop popravimo ako ne može. Neki kvarovi kod laptopova su jednostavno preskupi za popravku i ne isplate se.
 • Na kupljene nove delove, dobijate garanciju od prodavca od minimum 2 godine. Ako se dogovorimo da želite ugradnju polovnog dela, dobijate radnu garanciju na ugrađeni deo od 15 dana.
 • Vreme potrebno za servis pokvarenog laptopa je od 1 - 7 radnih dana. Ukoliko se ispostavi da laptop nije moguće popraviti, vraćamo vam ga nazad, pri čemu ne plaćate dijagnostiku kvara.
 • Ukoliko imate stari laptop koji želite prodati ili ga nadograditi, posetite stranicu sa polovnim komponentama ili postavite oglas za prodaju laptopa. Polovni računari Beograd.
 • Laptop servis pruža besplatnu online chat pomoć.
TERENSKI PC SERVIS BEOGRAD

Terenski laptop servis Beograd - dolazak servisa za laptop pokriva sledeća mesta u Beogradu: Beograd, centar BGD, trg slavija, skadarlija, london, bulevar kralja aleksandra, južni bulevar, severni bulevar, bogoslovija, trg, crveni krst, neimar, kod hrama, kalenić, đeram (pc servis djeram), zvezdara, zvezdarska šuma, vukov spomenik (kod vuka), 27.mart, cvijićeva, okretnica tramvaja, bogoslovija, tašmajdan, bulburder, cvetkova pijaca, lion, čubura, ustanička, terazije, zeleni venac, topličin venac, sava mala, novi beograd (blok) - kod fontane, belvil, zemun, altina, batajnica, borča, banjica, voždovac, konjarnik (ustanička), šumice, vidikovac, vračar, lekino brdo, denkova bašta, banovo brdo, labudovo brdo, petlovo brdo, julino brdo, žarkovo, železnik, dedinje, kod stadiona, senjak, karaburma, dorćol, 25 maj, palilula, dušanovac, kumodraž, naselje braće jerković, rakovica, medaković (medak), tošin bunar, bežanijska kosa, krnjača, mirijevo, miljakovac, mali i veliki mokri lug, kaluđerica, boleč, beli potok, sremčica, umka, višnjica, višnjička banja, vinča, leštane, grocka, begaljica.

Laptop delovi
 • Laptop delovi za sve modele laptopova: punjač za laptop, baterije za laptop, tastatura za laptop, ekran za laptop, šarke za laptop, DC konektori, inverteri, kućište za laptop ... itd.
 • Punjači za laptop su napravljeni prema originalnoj specifikaciji laptopa, pružaju originalan napon i amperažu, daju tačno potrebnu snagu koja je veoma bitna za stabilan rad laptopa. Punjači koje mi prodajemo su veoma kvalitetni i nude potrebne karakteristike koje nikada ne može pružiti univerzalni punjač. Čak šta više, iako je skuplji od originalnog, univerzalni punjač ne daje potreban napon i amperažu gledano dugoročno. Pri tome se stvara rizik od kvara na DC konektoru, napajanju laptopa i matičnoj ploči na laptopu. Na stanju uvek imamo punjač za Toshiba, Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Msi, MAC, Samsung, Sony laptop, i sve manje poznate marke laptopova... itd.
 • Ekran za laptop se može takođe zameniti ako je polomljen ili pokvaren. Najčešće se traže ekrani rezolucije 15.6, 17.3 i 10.1 inča a ekrani koje mi prodajemo dolaze sa garancijom od 6 meseci. Stručna ugradnja displeja i provera ispravnosti laptopa je veoma važna. Veoma smo zadovoljni pozitivnim reakcijama kupaca koji i dan danas koriste svoje notebook računare zahvaljujući našim ekranima. Ugrađujemo original displejeve (LED - HD, FULL HD).
 • Tastatura za laptop je veoma složena komponenta koja se praktično veoma teško rasklapa pa je nije moguće popravljati. Tastatura po kojoj je prosuta tečnost (coca cola, kafa, voda, viski, pivo ili bilo šta drugo) je pretrpela ozbiljno oštećenje u smislu da pojedina slova ne rade, ne funkcionišu tipke (tasteri), preskaču slova ili uopšte ne radi. U tom slučaju je jedina ispravna opcija zamena tastature što nije skupo, povoljno je i rešava ovaj problem trajno. Čišćenje tastature uglavnom nema očekivani efekat. Kod nas možete pronaći tastature za sve modele Acera, Asusa, Della, Hp-a, Toshibu, Samsunga, Lenovoa, Sony-a ... itd.
 • Baterija za laptop je komponenta bez koje laptop može raditi samo ako je priključen na punjaču. Bez baterije laptop može raditi nesmetano ali je problem ako je recimo u problemu i DC konektor pa onda nastaje često gašenje laptopa. Svakako da je baterija potrošna roba i posle par godina korišćenja se mora zameniti ali je bolje na laptopu imati bilo kakvu ispravnu bateriju koja drži makar i par minuta nego ostaviti laptop bez baterije. Baterija za laptop u sebi ima akumulatorske ćelije i elektronski sklop koji kontroliše broj punjenja i pražnjenja iste. Ako želite da vaša laptop baterija traje duže, onda je morate čuvati od prekomerne upotrebe. To se postiže pravilnim punjenjem i pražnjenjem iste. Puna baterija se troši skoro do kraja, onda napuni do 100%, skine se punjač sa laptopa i opet troši baterija. Po pravilu, ne treba bateriju ostaviti bez struje na 0%, pogotovo duže vremena.
 • Flet kabal za laptop spada u rezervne delove koji se teže nalaze ali u većini slučajeva imamo flet kabal za skoro svaki laptop. Ako ne postoji nov flet kabl, pronaćićemo polovan ispravan flet i zameniti ga pri čemu dajemo jednaku garanciju da će vaša slika na ekranu biti kako treba, neće se pojavljivati štrafte, linije, razne boje ili će slika treperiti, mrljaviti i nestajati.
 • Šarke za laptop umeju da naprave problem kada se polome. Srećom naš laptop servis ima šarke za sve modele laptopova kao i mogućnost da vaš laptopo sredi/popravi/reparira kada se dogodi da laptop padne i polomi se kućište te šarke ispadnu iz ležišta.
 • Takođe imamo na stanju i laptop memorije DDR1, DDR2, DDR3, DDR4 (2, 4, 8, 16 Gb)
 • Ukratko:
 • Procesori Intel Dual Core, Coe2Duo, (i3, i5, i7), AMD Fx, Ryzen, (razni socketi), nadogradnja laptopa
 • Ekrani za laptopove (zamena ekrana odmah ili poručivanje ekrana ako nema na stanju)
 • Punjači - adapteri za laptopove (univerzalni punjač nije dobar)
 • Tastature nove ili polovne za laptop
 • Hard diskovi SATA, ATA, SSD, novi i polovan hard disk za laptop
 • CD/DVD, MicroSD
 • Flat kablovi, detelina kabl za punjač, DC konektori
 • Inverteri, Wi-Fi kartice, USB WiFi adapteri
 • Šarke, kućišta, maske, folije ako je laptop izgreban, sprej za korekciju plastike kućišta, rezervni laptop delovi

Ako vam treba popravka laptopa, a niste u Beogradu, pozovite nas kako bi smo vam dali neophodne informacije o servisu, delovima, kolika bi bila cena popravke i eventualno (ukoliko je to potrebno), vaš laptop može preuzeti neki od naših partnerskih servisa u Beogradu. Svakako preporučujemo slanje laptopa u naš servis preko poznatih sigurnih kurirskih službi.

Dijagnostika i popravka laptopa traje 1-5 radnih dana. Kvar detektujemo detaljno i kada budemo sigurni šta je problem, predlažemo vam najbolje rešenje. Za to vreme, bićemo u kontaktu kako bi ste bili sigurni i informisani o toku popravke. Cena popravke će vam biti dostupna odmah nakon dijagnostike. Garancija servisa na sve usluge i popravke 3-6 meseci u zavisnosti od vrste kvara.

Ukoliko planirate da kupite laptop, preporučujemo vam prodavnice tehnike kod kojih ćete pronaći sigurno laptop kakav vam je potreban: Tehnomanija laptopovi, WinWin laptopovi, BCGroup laptopovi, Gigatron laptop računari

Pozovite nas, pošaljite ili donesite laptop i biće popravljen brzo i povoljno !