Besplatni programi za download

Besplatni programi za download su pronašli svoje mesto na našem sajtu iz razloga što većinu njih koristimo u svakodnevnoj kompjuterskoj praksi - servisu i na terenu. Na osnovu dobre kompjuterske prakse i ličnog iskustva u svakodnevnom radu na popravci i održavanju računara, servis računara vam može preporučiti i vrlo korisne programe za download. Svi programi za skeniranje grešaka na kompjuteru su testirani, besplatni i bezbedni za upotrebu. Mi ih koristimo i kad god je potrebno skidamo upravo sa ove stranice.Takođe, mogu biti korisni i naši saveti koji programi su dobri za skidanje a koji ne. Naš terenski servis računara takođe koristi proverene i dobre programske alate za servisiranje računara na terenu.

Kod instalacije antivirusa obavezno proverite da li ste predhodno izbrisali iz sistema stari antivirus. Kod Windowsa 7,8,10 sistema morate najpre da uklonite Windows defender odnosno Microsoft Security Essentials. Antimalware i antispyware programi ne smetaju antivirusnim programima pa ih ne morate brisati iz sistema.

Besplatni programi za skidanje su testirani na našim računarima i bezbedni su za preuzimanje i instaliranje. Ako ste u dilemi šta da uradite, slobodno nas kontaktirajte putem online chat podrške, na viberu ili na pošaljite email. laptop servis vam stoji na usluzi 09 h - 20 h.