Nadogradnja računara

nadogradnja računara

NADOGRADNJA RAČUNARA

Naš servis računara vrši i nadogradnju po veoma povoljnim cenama. Nadogradnja računara podrazumeva zamenu komponenti novim, jačim, kvalitetnijim komponentama. Pri tome treba imati u vidu da nije potrebno menjati sve komponente jer bi to značilo kupovinu novog računara. Dakle, racionalno treba uložiti novac u nadogradnju računara.

Nadogradnja računara u principu ima za cilj da ubrza računar, učini ga stabilnijim i prilagodljivijim za svakodnevni rad.

Najčešće se u nadogradnju računara ubrajaju: Zamena procesora (CPU), zamena odnosno dodavanje RAM memorije, ubacivanje hard diska većeg kapaciteta ili zamena HDD SSD-om. Takođe se često puta javlja i potreba za jačim napajanjem. Nadograditi se može svaki računar u zavisnosti od toga da li njegova matična ploča (platforma) dozvoljava tako nešto. Ukoliko se dogodi da je nadogradnja neisplativa zbog zastarelosti, bolje je ući u investiciju kao što je "polovna ili nova matična ploča". Na taj način ćete spasiti bacanje para na nešto što je kratkoročno. Zato često klijentima i govorimo da se opredele za dugoročnije rešenje, bar na 5 godina da bez ikakvog ulaganja imaju dobar računar.

    Nadogradnja računara obuhvata

  • 1Zamena procesora (CPU).
  • 2Dodavanje RAM memorijskih modula
  • 3Ubacivanje Hard diska većeg kapaciteta
  • 4Zamena Hard diska SSD - om
  • 5Eventualna zamena matične ploče nekom kvalitetnijom
  • 6Zamena napajanja

Cena nadogradnje računara

Cena nadogradnje računara zavisi od vašeg izbora. Za koju god komponentu da se odlučite, mi smo vam na usluzi. Ugradićemo je brzo i profesionalno u najbržem mogućem roku!