Laptop servis

Laptop servis u Beogradu na brz i pouzdan način obavlja kompletne laptop usluge - servis i popravka laptopa, notebook-a, servis tableta, podizanje / instalacija sistema i održavanje laptopova. Imamo najpovoljnije cene, brz servis, bez čekanja i najbolje uslove za servis svih modela laptopova. Servis laptopova se obavlja u odgovarajućem servisu i na terenu, na licu mesta uz besplatan dolazak laptop majstora u zoni grada. Laptop može biti u garanciji ali popravku vršimo i van garantnog roka. Naša online podrška čini okosnicu poverenja koje godinama unazad stičemo kod klijenata. Veoma nam je važna vaša preporuka !

Danas postoji veliki broj brendova i proizvođača laptopova. U zavisnosti od vaših potreba i mogućnosti, odlučićete se za neki određeni model laptopa. Uglavnom važi pravilo da veća cena laptopa pruža i veće mogućnosti i bolje performanse. U principu, najpoznatije marke laptopova su: Asus, Apple, Acer, Dell, Hewlett-Packard (HP), Lenovo,MSI, Samsung i Toshiba. Međutim, kod nas kao i u celom svetu zastupljeni su i Sony, Compaq, Fujitsu, LG, Gigabyte, NEC, Gericom, Captiva, Nexoc ... itd.

Servis laptopova u Beogradu

Laptop Servis u Beogradu - popravka laptop računara, pokriva centar i sva mesta u Beogradu, a što se tiče ostalih gradova u Srbiji, svakodnevno smo u kontaktu sa pc serviserima na terenu koje vam u svakom trenutku možemo preporučiti. Cene usluga i spisak mesta gde dolazi laptop serviser možete videti na stranici cenovnik laptop servisa. Takođe, ukoliko u vašem mestu nisu uspeli da vam poprave laptop, slobodno nas kontaktirajte jer ćemo mi možda pronaći način da rešimo kvar.

Ovlašćeni laptop servis Beograd, Srbija - Popravka laptopova, dijagnostika kvara, popravka hardvera i softvera na laptopu (instalacija sistema na novom laptopu, čišćenje od prašine i virusa, zamena usb konektora, zamena tastature, ekrana (displeja), DC konektora, popravka punjača ... itd). Nadogradnja laptopa, zamena komponenti, matične ploče, RAM memorije, procesora. Ako vam je potreban ovlašćeni servis za vaš laptop, pokušaćemo da vam pružimo i ovu vrstu informacija, kako i gde pronaći ovlasceni servis za laptop ?

Problemi koje brzo rešavamo na licu mesta
 • Instalacija sistema Windows 10, XP, Vista, Win 7 professional, ultimate, Windows 8, Linux Ubuntu, Centos, MAC. Popravka sistema i update/upgrade.
 • Čišćenje laptop ventilatora (kulera) na procesoru od prašine. Nova termička pasta. Kompletno čišćenje unutrašnjosti laptopa. Čišćenje laptopa od prašine i virusa. Čišćenje tastature i displeja.
 • Instalacija operativnog sistema (Windows, Linux).
 • Zamena hard diska (SATA, ATA, SSD). Zameniti stari hard disk novim znači ubrzati računar/laptop.
 • Nadogradnja memorije (DDR 1, DDR2, DDR3) po želji, ubrzanje laptopa.
 • Čišćenje laptopa od virusa, malware-a, trojanaca ... itd. Instalacija antivirusnog programa.
 • Popravka elektronike (zamena DC konektora, popravka punjača za laptop ... itd).
 • Instaliranje originalnih drajvera i programa. Update drajvera laptopa i operativnog sistema.
 • Optimizacija operativnog sistema (Windows 7, Win 8, 10 pro) da brže radi laptop.
 • Notebook-ovi traže laganiji sistem pa instaliramo Lite verzije sistema da bi isti brže radili.
 • Laptop je na engleskom i treba da se postavi srpski jezik
 • Plavi ekran se prikazuje i laptop se stalno restartuje - neće da podigne sistem
 • Crna slika na ekranu - Laptop radi, čuje se i podiže sistem ali nema slike.
 • Uključim laptop ali neće da podigne sistem, izbacuje neku poruku.
 • Popravka punjača za laptop (originalni punjač ne može adekvatno zameniti univerzalni punjač).
 • Umrežavanje laptopa sa ostalim računarima u kući ili na poslu. Podešavanje Wireless mreže.
 • Spašavanje podataka sa laptopa koji ne radi. Bekapovanje podataka sa neispravnog laptopa.
 • Zamena tastature na laptopu, kada tastatura ne reaguje. Ne menjamo tastere (dugmiće) pojedinačno.
 • Spašavanje podataka sa pokvarenog laptopa, kombinacija stari/novi laptop zamena delova.
 • Rebaling grafičkog čipa (servis i popravka grafičke kartice).
 • Zamena ekrana (displeja) na laptopu (Toshiba, Acer, MSI, HP, Samsung, Lenovo, Fujitsu Siemens, Sony, Asus). Zamena notebook displeja.
 • Popravka laptopa van garancije kod ovlašćenog servisa. Ako postoji ovlašćeni servis, ukazaćemo vam gde se nalazi.

Ovo je samo ukratko spisak usluga koje možemo da ponudimo. Naravno, postoji još mnogo toga vezano za dijagnostiku i popravku laptopa. Takođe, lakši kvarovi na laptopu se mogu rešiti i na licu mesta, što znači da možemo doći kod vas radi popravke. Ako je kvar teži, popravka se izvodi u laptop servisu specijalizovanom za takvu vrstu PC popravke.

Najbolji laptop servis u Beogradu

Ako vam je potreban kvalitetan i stručan laptop servis u Beogradu, mi ćemo opravdati to što ste nas izabrali. Nismo najbolji, ali smo bolji od drugih koji se ovim poslom bave tek neko vreme, bez potrebnog nivoa znanja i stručnosti. Kako bi se uspešno popravio laptop, potrebno je imati znanje, alat i strpljenje. Mi posedujemo stručnost, profesionalni alat i volju da svaki problem sa vašim laptopom rešimo bez odugovlačenja. Svaki kvar na laptopu se rešava brzo i bez čekanja. Profesionalnost laptop servisa ogleda se u broju uspešno rešenih kvarova na laptopovima skoro svih proizvođača. Ukoliko je kvar teško rešiv, laptop servis konsultuje kolege iz više servisa u Beogradu. Ukoliko ipak mi ne možemo da vam popravimo uređaj, sigurno znamo ko može.

Za dijagnostiku kvarova na laptopu / notebook-u i tablet računaru se koriste specijalizovane servisne prostorije poznatih laptop servisa u Beogradu. Nakon što otkrijemo kvar na laptopu, javljamo vam kakve su šanse da popravka bude uspešna.

Ako su vam potrebni samo drajveri (driver) za vaš laptop, možete pokušati da iste skinete sa sajta proizvođača. Postoji čak i "autodetect driver" opcija gde se sa sajta proizvođača laptopa direktno pristupa laptopu i proverava njegov hardver. Na osnovu toga obavlja se update drajvera na poslednje izdanje. U slučaju da niste sigurni kako se instalira određeni drajver, konsultujte našu besplatnu online pomoć za računare.

Izaberite marku vašeg laptopa i saznajte kako se i gde može da popraviti / nadograditi laptop ili notebook po povoljnijoj ceni.

acer laptop servis
ACER LAPTOP SERVIS

Servis i popravka ACER laptopova

Acer laptop servis

asus laptop servis
ASUS LAPTOP SERVIS

Servis i popravka ASUS latopova

ASUS laptop servis

dell laptop servis
DELL LAPTOP SERVIS

Servis DELL laptopova

DELL laptop servis

fujitsu laptop servis
FUJITSU LAPTOP SERVIS

Servis FUJITSU laptopova

FUJITSU laptop servis

hp laptop servis
HP LAPTOP SERVIS

Servis HP laptopa

HP laptop servis

lenovo laptop servis
LENOVO LAPTOP SERVIS

Servis LENOVO laptopa

LENOVO laptop servis

msi laptop servis
MSI LAPTOP SERVIS

Servis i popravka MSI laptopova

MSI laptop servis

samsung laptop servis
SAMSUNG LAPTOP SERVIS

Servis i popravka SAMSUNG laptopova

SAMSUNG laptop servis

toshiba laptop servis
TOSHIBA laptop servis

Servis i popravka Toshiba laptopova

TOSHIBA laptop servis

sony laptop servis
SONY LAPTOP SERVIS

Servis i popravka SONY laptopova

SONY laptop servis

lg laptop servis
LG laptop servis

Servis i popravka LG laptopova

LG laptop servis

ovlasceni laptop servis srbija
LAPTOP SERVIS SRBIJA

Servis laptopova Beograd

Laptop servis Srbija

Kako laptop servis funkcioniše
 • Ako vam je potrebna samo konstatacija kvara (dijagnostika) laptopa bez popravke, ova usluga se naplaćuje 700 dinara. Ako kompjuter popravljate kod nas, dijagnostika je besplatna. Cene su na stranici Cena popravke laptopa
 • Sve laptop popravke se izvode na vaš lični zahtev. Otkrivanje kvara na laptopu se obavlja brzo i efikasno..
 • Usluge kao što su: čišćenje laptopa, čišćenje prašine, nadogradnja memorije, hard diska i slično traju obično do 2 - 4 sata. Cena čišćenja orijentaciono 1.200-1.500 rsd.
 • Konstatacija kvara se vrši u roku od 1 h - 24 h. Kod lakših kvarova, pronalaženje problema može trajati i svega par minuta. Nakon testiranja, javljamo vam ishod kao i predlog za popravku.
 • Laptop servis u Beogradu vrši popravke svih tipova laptopva
 • U dogovoru sa vama poručujemo deo za laptop, čija nabavka traje određeno vreme. Potreban je avans u iznosu od 100% vrednosti naručenog dela za laptop.
 • Vi kupujete delove za laptop, a mi ih ugrađujemo.
 • Konstatacija kvara na laptopu se ne naplaćuje (besplatno) ako laptop popravljate kod nas.
 • Laptop koji drugi serviseri nisu mogli da poprave, pokušaćemo da popravimo mi. Ali, to ne znači da smo u obavezi da vaš laptop popravimo ako ne može. Neki kvarovi kod laptopova su jednostavno preskupi za popravku i ne isplate se.
 • Na kupljene nove delove, dobijate garanciju od prodavca od minimum 2 godine. Ako se dogovorimo da želite ugradnju polovnog dela, dobijate radnu garanciju na ugrađeni deo od 15 dana.
 • Vreme potrebno za servis pokvarenog laptopa je od 1 - 7 radnih dana. Ukoliko se ispostavi da laptop nije moguće popraviti, vraćamo vam ga nazad, pri čemu ne plaćate dijagnostiku kvara.
 • Ukoliko imate stari laptop koji želite prodati ili ga nadograditi, posetite stranicu sa polovnim komponentama ili postavite oglas za prodaju laptopa. Polovni računari Beograd.
 • Laptop servis pruža besplatnu online chat pomoć.

TERENSKI LAPTOP SERVIS BEOGRAD

Terenski laptop servis Beograd - dolazak servisa za laptop pokriva sledeća mesta u Beogradu: Beograd, centar BGD, trg slavija, skadarlija, london, bulevar kralja aleksandra, južni bulevar, severni bulevar, bogoslovija, trg, crveni krst, neimar, kod hrama, kalenić, đeram (pc servis djeram), zvezdara, zvezdarska šuma, vukov spomenik (kod vuka), 27.mart, cvijićeva, okretnica tramvaja, bogoslovija, tašmajdan, bulburder, cvetkova pijaca, lion, čubura, ustanička, terazije, zeleni venac, topličin venac, sava mala, novi beograd (blok) - kod fontane, belvil, zemun, altina, batajnica, borča, banjica, voždovac, konjarnik (ustanička), šumice, vidikovac, vračar, lekino brdo, denkova bašta, banovo brdo, labudovo brdo, petlovo brdo, julino brdo, žarkovo, železnik, dedinje, kod stadiona, senjak, karaburma, dorćol, 25 maj, palilula, dušanovac, kumodraž, naselje braće jerković, rakovica, medaković (medak), tošin bunar, bežanijska kosa, krnjača, mirijevo, miljakovac, mali i veliki mokri lug, kaluđerica, boleč, beli potok, sremčica, umka, višnjica, višnjička banja, vinča, leštane, grocka, begaljica.

Laptop delovi
 • Memorije DDR1, DDR2, DDR3 (2, 4, 8, 16 Gb)
 • Procesori Intel, AMD (razni socket)
 • Ekrani (displeji) za laptopove (poručivanje par dana)
 • Punjači - adapteri za laptopove (univerzalni punjač nije dobar)
 • Tastature nove ili polovne za laptop
 • Hard diskovi SATA, ATA, SSD, novi i polovan hard disk za laptop
 • CD/DVD, MicroSD
 • Flat kablovi, detelina kabl za punjač, DC konektori
 • Inverteri, Wi-Fi kartice
 • Šarke, kućišta, maske, folije ako je laptop izgreban, sprej za korekciju kućišta, rezervni laptop delovi

Ako vam treba popravka laptopa, a niste u Beogradu, pozovite nas kako bi smo vam dali neophodne informacije o servisu, delovima, kolika bi bila cena popravke i eventualno (ukoliko je to potrebno), vaš laptop može preuzeti neki od naših partnerskih servisa u Beogradu.

Dijagnostika i popravka laptopa traje 1-5 radnih dana. Kvar detektujemo besplatno i kada budemo sigurni šta je problem, predlažemo vam najbolje rešenje. Za to vreme, bićemo u kontaktu kako bi ste bili sigurni i informisani o toku popravke.

Pozovite nas ili donesite vaš laptop i biće popravljen brzo i povoljno !